Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 13:45

Да бе точно.Речника греши,а ти си прав.
Админа какво каза?

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 14:18

a3sexomana написа:
Да бе точно.Речника греши,а ти си прав.
Админа какво каза?

я дай да видя в кой речник го пише Лайнейдж и да ти се посмея малко а ? Да не говорим че кой те знае ква боза играеш и си мислиш че е Lineage...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 13:20

Ot dosta vreme sledq intrigite po temata v toz forum ama vse me marzi da se registriram i az da pou4astvam malko v zabavleniqta :D ima hilqdi ne6ta za koito iskam da posporq ama purvo iskam da pitam ima li nqkoi drug osven men tuk koito da igrae v L2World serverite?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 16:14

Pesh написа:
Ot dosta vreme sledq intrigite po temata v toz forum ama vse me marzi da se registriram i az da pou4astvam malko v zabavleniqta :D ima hilqdi ne6ta za koito iskam da posporq ama purvo iskam da pitam ima li nqkoi drug osven men tuk koito da igrae v L2World serverite?
Не аз не играя, но дай малко инфо - може и да се присъединя.

П.П и пиши на кирилица!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 18:01

The dark_B написа:
Pesh написа:
Не аз не играя, но дай малко инфо - може и да се присъединя.

П.П и пиши на кирилица!

l2 world servers има предвид в платените май.ако е така уж сексомана играе там ама и той не знае къде баш :) по назад за справка.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 18:15

Мисля че се отнася за L2 World от Top200. Но и така да е, не играя там, все още C2 и мноооого корупция. В момента играя един C3 с C4 features, но излезне ли C4 сигурно спирам да играя понеже L2 C4 е тотален shit според мен, ако C2 беше небалансирана и трябваше C3 да я оправи, то C4 ще трябват 2-3 expansions да му оправят баланса... Но поне ще си взема screens с новите брони и оръжия (Draconic leather е невероятна :P)

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 18:21

Flameblind написа:
Мисля че се отнася за L2 World от Top200. Но и така да е, не играя там, все още C2 и мноооого корупция. В момента играя един C3 с C4 features, но излезне ли C4 сигурно спирам да играя понеже L2 C4 е тотален shit според мен, ако C2 беше небалансирана и трябваше C3 да я оправи, то C4 ще трябват 2-3 expansions да му оправят баланса... Но поне ще си взема screens с новите брони и оръжия (Draconic leather е невероятна :P)

линче за тоя сървър може ли ? и под ц4 features кво имаш предвид ? защото ц4 още не е излезнал никъде освен бета в корея така че не виждам кво ц4 може да има :(

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 18:58

Seth написа:
Flameblind написа:

линче за тоя сървър може ли ? и под ц4 features кво имаш предвид ? защото ц4 още не е излезнал никъде освен бета в корея така че не виждам кво ц4 може да има :(
Ми разни неща от бетата на C4 сигурно от де да знам.А хора верно ли, че в C4 ще могат да се женят или съм се объркал?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 21:05

The dark_B написа:
Seth написа:
Flameblind написа:

Ми разни неща от бетата на C4 сигурно от де да знам.А хора верно ли, че в C4 ще могат да се женят или съм се объркал?

Тва го може още в C3. Но в C4 има разни лиготии от типа на сватбени костюми и бижута. Ако искате screens казвайте. Btw не виждам кое не е ясно за C4, при положение че вече е изнесена информация за skills, 3rd reclass, новия замък, новия дракон, Hero system, новите зони... На практика всичко е известно вече, пак казвам който каквото го интересува ще му кажа. А новите sets и оръжия ги има от много време, наскоро бяха добавени и в L2J емулацията, която вече доста повече харесвам отколкото modded retail files. Ако не броим критичните PvP bugs и някои важни за баланса умения дето липсват, но пък има и предимства дори пред retail - auto-loot системата примерно :D

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 21:19

дай линк за сървъра където играеш и малко инфо-райтес,съпорт и т.н :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2005 22:32

Аве маняци я ми помогнете малко.
Опитвамсе да се логна към сървара на doom ама нестава.
Хем се регистрирах и копирах едно IP w papkata хост, но неще да се получава.
PLS - ПОмоГнеТе ми!!! :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2005 13:45

Adanos написа:
Я отвори тоя файл който се казва hosts с notepad и го paste тук за да ти кажа как да изглежда.А пък ако си направил както трябва може просто сървъра да не е работил в тоя момент.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2005 13:53

Има ли енциклопедия за тая игра :?:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2005 18:19

az ИМАМ :!: :fingers: :finger: :19:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2005 18:25

scoobydoo написа:
Има ли енциклопедия за тая игра :?:

има Prima guide

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2005 18:25

cecok@ написа:
az ИМАМ :!: :fingers: :finger: :19:

а аз ти давам е тва :fingers: :fingers: :fingers: гаден флуудер

п.п скуби чек пм.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2005 12:16

Sujalqvam no nqma kak da pi6a na kirilica ne6to stava s windowsa mi i si4ki flexove i tn sa se sburkali..sporo 6te format taka 4e togava moje da se opravi rabotata..

Kakto i da e ne govorq za retail ami za L2World serverite (kakto kaza Flameblind te sa v klasaciata na top200) tam igraq ot nqkolko meseca... ina4e za korupciq ne moje da se govori ama tupoto e 4e pi4ovete si kupuvat +20 B grade orajiq za po 100$ i +15 a grade orajiq za po 200$ (ina4e bezopasno moje6 da enchant do +5) no L2W sa 3 servera i az igraq v Server3 (Kain) a tam donators ne sa 4ak tolkova mnogo kakto v server 1
rates na servera sa x10 a spoila si e x1 koeto e dosta qko 6toto vse pak ako iska6 bop dlm soes i tn 6te trqbva da se poozori6 malko dokato si nameri6 recepta i tn.. intrigata v servera e golqma ob6to zeto ima 2-3 golemi alliansa i si4ko se varti mejdu tqh :D no e zabavno. Edinstvenoto gadno ne6to sa tezi +20 orajiq.. drugoto hubavo ne6to 4e za da se sdobie6 s A Grade set 6te ti trqbva naistina dosta vreme i ne hodi seki sulio i pulio sas A Grade koeto sa6to me radva.. ob6to zeto takiva raboti ina4e imam kum 5-6 geroq tam no osnovniq mi e 72 lvl WC ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2005 12:20

Flameblind ne barzai tolkova za oficialnata informacia za C4 6toto kvoto e kazano do sega e samo za koreiskite serveri a te se razli4avat adski mnogo ot Retail.. taka 4e te 6te go pusnat purvo tam 6te go modify nqkolko meseca i togava 6te si go pusnat na lineage2.com serverite..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2005 12:26

а какви са и изискванията, защото на ц2 бяха малки, интересно ми е и на ц3 дали са същите

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2005 12:34

The dark_B написа:
Adanos написа:
Я отвори тоя файл който се казва hosts с notepad и го paste тук за да ти кажа как да изглежда.А пък ако си направил както трябва може просто сървъра да не е работил в тоя момент.

Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
#
38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение