Dungeons and Dragons playing форум да си направим
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
a3sexomana написа:a3sexomana написа:Във форум ролева игра не става!
Хората се бавят,няма ред,дисциплина,да не говорим че всико става по-бавно от нормалното.
Ами ако единия излезе когато дойде негов ред?Тогава всички трябва да спрат.
Опитвал съм ролеви игри в нет,нищо не става.
Явно никой не го видя това...
Видяхме го. И?
Ако мислиш така значи си много заблудено същество. Само се разрови из страниците на творческия и виж колко ОСЪЩЕСТВЕНИ рпг-та има.
Това е.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Вижте какво мислят в един ролеви сайт http://forums.rpgbg.net/viewtopic.php?t=4748
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
ъмм, понеже от бая време (към четири години с кратка пауза) съм бил и играч, и водещ, мога със сигурност да ви заявя няколко неща: 1)Тва никак, ама никак не го виждам как ще стане, при положение, че не сте запознати с правилата. А и във форум е много малко вероятно да стане. Разбирате ли, по време на сесия се нервя колко са мудни битките, като отнемат до половин минута за пълен ход (всеки учестник да действа) (където се гледаме лице в лице, мятаме зарове(истински) и описваме действията си на момента), а не ми се мисли какво ще стане тука, където някой от играчите може да се заплесне по някоя друга тема или най-малкото ще трябва да чака поне 20-30сек докато излезе заветното съобещние от типа "замахвам с 17, удрям ли го", още 10сек докато излезе еднозначното "да, хвърляй за щети" и още 20сек докато се разбере, че "правя 5демидж". Просто цялата гюрултия е безсмислена, ако толкова искате да играете просто се съберете някъде, купете си зарове, книги (да, продават се в България, а дори да не сте от столицата все имате някой, който може да ви донесе поне зарове) и ... ами, играйте. А иначе, ако някой е навит, мога да разясня основите на игра и дори да водя една-две сесии, но не във форума. Може би ICQ или mIRC. Абе за подробности - на ЛС.
ЕДИТ: А ако се съберат достатъчно желаещи, бихме могли да направим и сесия на живо. Аз съм от София.
ЕДИТ: А ако се съберат достатъчно желаещи, бихме могли да направим и сесия на живо. Аз съм от София.
Until the day we meet...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Аз още когато писах се сетих 4е ще става бавно,но това е форум не е 4ат.Пък виж колко рпг-та има в форума.
Така като си запознат дай линк към работеща книга на новата,май 3.5 беше,тази която намерих не работеше.
Аз тука в Враца нема с кой да играя,освен с брат ми на 6 години.За това искам да се пробва тук в форума.
И последно искаш ли да у4астваш все пак
Така като си запознат дай линк към работеща книга на новата,май 3.5 беше,тази която намерих не работеше.
Аз тука в Враца нема с кой да играя,освен с брат ми на 6 години.За това искам да се пробва тук в форума.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
scoobydoo написа:Аз още когато писах се сетих 4е ще става бавно,но това е форум не е 4ат.Пък виж колко рпг-та има в форума.
В форума определено няма да стане. С хора от форума, но в ирц.
EDIT: Dungeon Master's Guide
Monster Manual
Player's Handbook
Wizard's Handbook
Thieve's Handbook
Fighter's Handbook
Priest's Handbook
Druid's Handbook
Necromanser's Book
Book of Elves
Book of Dwarves
Bard's Handbook
Arms and Equipment Guide
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Ха-хаа
Интернет сесия... За такива само съм чувал.. Как се провалят.
Принципно с един пич ще купуваме книгите на Ашаман (оригинални издания по 3.5 ревизия), понеже той нещо се отказа предполагам до месец ще имаме кинтите и съответно той книгите. Та ако има някой, който си има някаква идея от правилата (2/3/3.5 ревизия), сериозен е и е от София може да го включим към партито (засега сме 3ма със сигурност). Но иначе по нет просто забравете. Освен ако всички не сте с уеб камери. Тогава може и да стане, ама пак ме съмнява.
Интернет сесия... За такива само съм чувал.. Как се провалят.
Принципно с един пич ще купуваме книгите на Ашаман (оригинални издания по 3.5 ревизия), понеже той нещо се отказа предполагам до месец ще имаме кинтите и съответно той книгите. Та ако има някой, който си има някаква идея от правилата (2/3/3.5 ревизия), сериозен е и е от София може да го включим към партито (засега сме 3ма със сигурност). Но иначе по нет просто забравете. Освен ако всички не сте с уеб камери. Тогава може и да стане, ама пак ме съмнява.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Няма смисъл от отваряне на нов форум. Преспокойно можете да говорите на http://www.sivosten.com/portal/main.php (специално място за ОНЛАЙН ролеви игри) или на гореспоменатия ролеви сайт http://www.rpgbg.net.
Да знаете, че работата изисква активност. Сериозна. А разказвачът трябва да е още по сериозен човек
П.С.
Щях да ви кажа, да играете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на ДнД 3.5, а не на Бейсик или Адванст, но видях, че Елу Тингол е дал линковете.
Тъй че личният ми съвет е да се насочите към един от двата горни сайта, където ще може да ви се помогне от играчи, играли от доста дълго време и занимаващи се предимно с ролеви игри, както и ще се сдобиете с категория на форум, където ще можете да се разпростирате
Дерзайте и приятна ви игра
Да знаете, че работата изисква активност. Сериозна. А разказвачът трябва да е още по сериозен човек
П.С.
Щях да ви кажа, да играете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на ДнД 3.5, а не на Бейсик или Адванст, но видях, че Елу Тингол е дал линковете.
Тъй че личният ми съвет е да се насочите към един от двата горни сайта, където ще може да ви се помогне от играчи, играли от доста дълго време и занимаващи се предимно с ролеви игри, както и ще се сдобиете с категория на форум, където ще можете да се разпростирате
Дерзайте и приятна ви игра
Сивостен - ролевият уют!
- Master Sexay