Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2005 18:20

Flameblind написа:
a3sexomana написа:
?????° ?‚?? ???°?»?? ???? ?±?µ???µ ?????????» ?????????????°?»???°?‚?° ???????°!?—?°?‰?? ???????°?µ?? ???° ?±?????°?????? ???????°?‚?????? ?????????????

?‰???‚?? ???µ ?????µ???? ?????° ???µ???????‚?µ/?????µ???µ?‚??/?¶?µ?»?°?????µ?‚?? ???° ???? ???????????»?µ?µ ???µ???µ?†?? ?? ???????° ?? ???»?????°??/???????‡?µ?? grind, ???°???? ?·?° ???° ?????????°?‚ ???°?????°?? 50-60 ???????µ???†??/?????‚?°???†??/?????µ?‚???°???†?? ?? eBay-ed ?? botted accounts ?? ???° ???°?????°?????‚ 2 ?°?»???°?????° 70+ ???µ??????... ?????° ?‚?? ???±?????° ?????????°?????? ???‚???????» ?·?° ???????°, ???????µ?? ?°???? ???µ ?????»?·???°?? ?????‰???‚?µ ?±?????»???†?? ???°?‚?? ?‚???…. L2 ?µ ?????±???µ ?·?°???????»?µ???° ???????°, ???? ?»???????°?‚?° ???° ???°?·???????±???°?·???µ ???° ?????µ?????µ?‚???‚?µ ?‚???? ?”???°?±?»?? 2 / ?????? ?????µ?†?°?????° ?‚???‚?°?»???? ?????µ???‚?° ?·?° ???°???µ?????‚???? ??/?? ???????°?‡???‚?µ ?? ???°?????? ???°?????????µ ?·?° ?????±?µ???°, ?° ???????‡???? ?‚???? ???»?????????‚?? ?‚?????????°?…?° ???‚ ???„???†???°?»?????‚?µ ??????????????.. ?•?‚?? ?·?°?‰?? ?????µ???????‡???‚?°?? 70% ???°?±???‚?µ?‰ high rates ???????°?‚??????, ?????????? ?·?° ???° ???µ ???? ?????±?? ?‚???»???????° ?????µ???µ ?? ???????° ?? ???‚?????? ?·?° ???° ?????°?? ???????µ ?????‰???¶???? ???°?????????µ ???° ???????°?? ?????µ?‰?? botters/dual boxers/donators ?? ?????????? ?±?????»???‡?µ?‚?°. ???µ ?‡?µ ?????° ???µ...

Qvno ne si i pipval c3 na official server/btw. na europe realms NQMA koreici kitaici ect. te si imat svoi servers./
Za raznoobrazieto otnovo ste te razo4arovam,po vsi4ko si li4i 4e si cukal v nqkoi mizeren free server...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2005 18:30

Mu3EpHuK написа:
Flameblind написа:
a3sexomana написа:
?????° ?‚?? ???°?»?? ???? ?±?µ???µ ?????????» ?????????????°?»???°?‚?° ???????°!?—?°?‰?? ???????°?µ?? ???° ?±?????°?????? ???????°?‚?????? ?????????????

?‰???‚?? ???µ ?????µ???? ?????° ???µ???????‚?µ/?????µ???µ?‚??/?¶?µ?»?°?????µ?‚?? ???° ???? ???????????»?µ?µ ???µ???µ?†?? ?? ???????° ?? ???»?????°??/???????‡?µ?? grind, ???°???? ?·?° ???° ?????????°?‚ ???°?????°?? 50-60 ???????µ???†??/?????‚?°???†??/?????µ?‚???°???†?? ?? eBay-ed ?? botted accounts ?? ???° ???°?????°?????‚ 2 ?°?»???°?????° 70+ ???µ??????... ?????° ?‚?? ???±?????° ?????????°?????? ???‚???????» ?·?° ???????°, ???????µ?? ?°???? ???µ ?????»?·???°?? ?????‰???‚?µ ?±?????»???†?? ???°?‚?? ?‚???…. L2 ?µ ?????±???µ ?·?°???????»?µ???° ???????°, ???? ?»???????°?‚?° ???° ???°?·???????±???°?·???µ ???° ?????µ?????µ?‚???‚?µ ?‚???? ?”???°?±?»?? 2 / ?????? ?????µ?†?°?????° ?‚???‚?°?»???? ?????µ???‚?° ?·?° ???°???µ?????‚???? ??/?? ???????°?‡???‚?µ ?? ???°?????? ???°?????????µ ?·?° ?????±?µ???°, ?° ???????‡???? ?‚???? ???»?????????‚?? ?‚?????????°?…?° ???‚ ???„???†???°?»?????‚?µ ??????????????.. ?•?‚?? ?·?°?‰?? ?????µ???????‡???‚?°?? 70% ???°?±???‚?µ?‰ high rates ???????°?‚??????, ?????????? ?·?° ???° ???µ ???? ?????±?? ?‚???»???????° ?????µ???µ ?? ???????° ?? ???‚?????? ?·?° ???° ?????°?? ???????µ ?????‰???¶???? ???°?????????µ ???° ???????°?? ?????µ?‰?? botters/dual boxers/donators ?? ?????????? ?±?????»???‡?µ?‚?°. ???µ ?‡?µ ?????° ???µ...

Qvno ne si i pipval c3 na official server/btw. na europe realms NQMA koreici kitaici ect. te si imat svoi servers./
Za raznoobrazieto otnovo ste te razo4arovam,po vsi4ko si li4i 4e si cukal v nqkoi mizeren free server...

?????µ, ???µ ?????? ?????????°?» C3 ???° official server. ?”?° ?‚?? ???°?¶?° ???°?????????°???µ ?????° ???????µ???†?? ?????‚?°???†?? etc, ?‚???° ?‡?µ ?‚?? ???µ ?·???°?µ?? ?·?° ?‚???… ?µ ???????? ????????????. ?—?° ???°?·???????±???°?·???µ?‚?? ???·???±?‰?? ???µ ?????? ???°?·???‡?°???????°??, ???????µ?¶?µ ?????? ???????±???°?» ???????µ?‡?µ items ?? chars ???‚?????»?????‚?? ?‚?? ???????????° ?‰?µ ???????±???°?? ?? retail, ???° ???µ ?????????????? ?·?° PvP ???»?? raids, ?‰???‚?? ?? retail ?‰?µ ???? ?????????°?? ???????¶?????†?µ?‚?? ?? XP-?‚?? ?? ?‰?µ ???? grind-???? ???????????????? ?? ???????????° ???????° ???° ?????????? mass PvP ?? ???°?·???µ?????‚?µ ???° ?‚?°???????°, ?? ???????‚?? ?°?· ?????? ?±???».

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2005 07:19

Logi4no ste si grindi6 ako si SAM/vapreki 4e sam e po4ti nevuznojno/Ako si v 4itav clan e suvsen drugo.A za seals,festival of darkness ako be6e 4uval edvali ste6e da govori6 taka/tova RQZKO reducira PK osobeno v newbe zonite/.A i povqrvai mi bil sum svidetel na ogromni massovki,kakvito nadali si sunuval.

Ta da se vurnem na wow-ako iskam da igraq capture the flag ste si pusna ut2k4 mamka mu!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2005 08:53

Aз сега играя на 1 руски сървър (мамицата им и на руснаците).Той е PvP ориантиран.Дропа е x100.Продават се A и B grade Armors and Weapons.Quest items се копуват от Giran Gatekeeper.Лагът е малко в повече на PvP-то (има и PvE).Аз в PvP-то имам Human Gladiator 78 level (80 макс) и Elf Spellsinger (73).Спеллсингъра е с Nightmare Robe,nightmare boots and gloves robe, nightmare helm.Оръжието му е Dual Dark Legions edge.Просто ги разпуквам с него в Lair Of Antharas.Имам 1 skill-че което иска да направиш друго (и 2-те зимат по 250 MP - но аз имам 4500 - какво ми пука) и Траскам някъде към 9к damage с него.Много е як.Повечето герои във този сървър си правят такива елфи или archers.Просто ако не си здрав PK не можеш да излезеш от Giran по простата причина че на всеки ход има по 10-тина PK-s (освен ако не се измъкнеш без да те видят).Обаче когато са големи мизерии застанали на входа излезна от Giran и чакам само някои друг да излезе като съм си наточил магииката ( :lol: ).Преди това са ме набуфкали като говедо :lol: (също можеш да си купиш някои от буфовете във формата на scrol).И така 1 по 1 си ги смазвам и пътят ми към Lair Of Antharas (преди това Dragon Valley) си ми е чист :lol: Стават яки пези.Има някакъв M1HA - хуман с лък.Има над 1500 PKs.Не знам колко пъти му е енчантнат лъка или админа има пръст в това...В събота 16:00 (московско време - 15:00 българско) ще правим с клана Castle Siege на Giran Castle.До сега не съм правил Siege та питам ако някои е правил да ми обясни.

Забравих да дам линка на сайта на сървъра - http://la2.starnet.md/.Теглиш там пачовете това онова и си готов.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2005 10:33

Аз вчера си дръпнах L2 C3 и искам да питам,има ли някой добър пиратски сървър с повече от 500 души и със castle siege-ове :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2005 10:51

The dark_B написа:
Aз сега играя на 1 руски сървър (мамицата им и на руснаците).Той е PvP ориантиран.Дропа е x100.Продават се A и B grade Armors and Weapons.Quest items се копуват от Giran Gatekeeper.Лагът е малко в повече на PvP-то (има и PvE).Аз в PvP-то имам Human Gladiator 78 level (80 макс) и Elf Spellsinger (73).Спеллсингъра е с Nightmare Robe,nightmare boots and gloves robe, nightmare helm.Оръжието му е Dual Dark Legions edge.Просто ги разпуквам с него в Lair Of Antharas.Имам 1 skill-че което иска да направиш друго (и 2-те зимат по 250 MP - но аз имам 4500 - какво ми пука) и Траскам някъде към 9к damage с него.Много е як.Повечето герои във този сървър си правят такива елфи или archers.Просто ако не си здрав PK не можеш да излезеш от Giran по простата причина че на всеки ход има по 10-тина PK-s (освен ако не се измъкнеш без да те видят).Обаче когато са големи мизерии застанали на входа излезна от Giran и чакам само някои друг да излезе като съм си наточил магииката ( :lol: ).Преди това са ме набуфкали като говедо :lol: (също можеш да си купиш някои от буфовете във формата на scrol).И така 1 по 1 си ги смазвам и пътят ми към Lair Of Antharas (преди това Dragon Valley) си ми е чист :lol: Стават яки пези.Има някакъв M1HA - хуман с лък.Има над 1500 PKs.Не знам колко пъти му е енчантнат лъка или админа има пръст в това...В събота 16:00 (московско време - 15:00 българско) ще правим с клана Castle Siege на Giran Castle.До сега не съм правил Siege та питам ако някои е правил да ми обясни.

Забравих да дам линка на сайта на сървъра - http://la2.starnet.md/.Теглиш там пачовете това онова и си готов.

E dobre i kakvo mu e hubavoto na tova???!!!Za poreden put se ubejdavam 4e piratskite servers za lin2 sa vse edno si si pusnal diabloto....Zasto li se 4udq izobsto,to i za tova e takova otno6enisto kum igrata....na piratski server po4ti nqma razlika m/y c1 i c3,a razlikata e OGROMNA,ako kaja 4e c3 e igra sus suvsem druga mehanika izob6to nqma da preuvleli4a.
Ot proslovutoto/i drazne6to-ne znam onq kvo go kefi da doide s nekav 75lv da bie -7-8lv players/PK ne e ostanalo po4ti ni6to/PK-to be6e rezultat ot tova 4e NQMA6E kakvo da se pravi mejdu siegeovete sled kato si stanal neznam si koi lvl i si se nagruhal kato govedo/.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2005 20:10

Хора - някой ако е правил Siege аре да ми обяни горе долу какво се прави каква е целта щото утре имам Siege на Giran и ми е за 1-ви път.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2005 20:51

Ще ми посочите ли някой добър сървър за С3 щото като се прецака Revolutions не мога да си намеря друг.

Профил

Аватар
Местоположение: някаде таммм(ако аз не бях тук,тук щеше да е там!!)
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2005 22:23

NITRIC Slayer написа:
Ще ми посочите ли някой добър сървър за С3 щото като се прецака Revolutions не мога да си намеря друг.

Препоръчвам ти Сторм сървара.
Сарвара се качва така
Код:
Welcome to a file that will ease your pains about joining the SpaceSt0rm Lineage2 C3 server.

Now, please pay attention to the direction I am about to reveal to you for these instructions will lead to you joining this great server.:
1:Download the Lineage2 Client at WWW.LINEAGE2.COM
2:Update the client to c3 (to the public server update) and run a full file check after it's done updating.
3: DO NOT change ANY files in the lineage 2 folders what so ever. This will lead to have to run ANOTHER Full File Check, resulting in a prolonged time of boredom and chances of insanity rise dramaticly. lol
4: Go to this directory: C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC and open you hosts file, NOT you lmhosts.
5: THIS is what your host file should read, if it doesn't then your not going to connect to the server

----------------------------------------------------------------------------------(without these lines please)
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
72.36.164.138 L2authd.lineage2.com
-----------------------------------------------------------------------------------(without these lines please)

6: Save the file and then run the .exe file named l2.exe in your C:\Program Files\Lineage 2\System folder.
7: Accounts are Auto create so just enter a desired name in the (ID:) area and your desired Password in the (PW:) area.
Then chose the server, make a character, and join us in some fun gaming of the lineage2 world!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2005 03:24

NITRIC Slayer написа:

http://www.l2extreme.com/ - На 1-о място тук - http://www.gamesites200.com/lineage2/

От 2-а дена играя на него и съм доволен. Има си 2-а сървъра с високи рейтс (х35) и 2-а с ниски ( х7 ) .

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2005 05:40

Idva c4
http://www.lineage2.co.kr/chronicle04/view.asp

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2005 08:49

Mu3EpHuK написа:
Поразгледах.Не разбрах много щото е на китайски (японски и такива простотии) иначе гледах нещо се женеха 1 :lol: .Гледах някви нови raid босове.Бе нека излезе - ще се замисля дали да не си я купя и да плащам такси :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2005 08:50

А за extreme сървъра трябва ли да замествам хост файла или само слагам пача.Защото на сайта не пише, :?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2005 08:55

The dark_B написа:
Mu3EpHuK написа:
Поразгледах.Не разбрах много щото е на китайски (японски и такива простотии) иначе гледах нещо се женеха 1 :lol: .Гледах някви нови raid босове.Бе нека излезе - ще се замисля дали да не си я купя и да плащам такси :wink:

Na koreiski e da si imame uvajenieto...razlikata v ezicite i pismenostta e ogromna...otkade znam li?prosto imam poznati v qponiq-e ne qponci....A 4e koreicite sa mnooogo po-nenormalni ot qponcite e izvesten fakt.Da ne govorim kolko koreicite se "obi4at" s qponcite...
a i flamebind tova za serverite ne si prav-na europe nqma asiatci/i da ima ne sum sre6tal/
kakto wow ima koreiski,kitaiski,europe,usa servers susutoto e i s lin2.
Mamka mu ta lin 2 se igrae ot 3-4 pati pove4e hora otkolkoto wow/asia/ i ti mi nabuta tolkova hora na 7-8 servera...
a 4e ebay i botove ima...ama kakuv e kef da nabara6 bot na koito sa mu zabravili funkciqta za vdigane na dropa...kakvi pari se pravqt ne e istina....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2005 17:50

Da si povdignem samo4uvstvieto :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2005 17:52

Естествено то се знае Lineage 2 rulez навсякъде :wink:
Но защо я няма Guild Wars??? :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2005 18:27

Хехе - много яко.И е вярно.Lineage ги бие на всичко.Lineage Rulez.Упс след 30 минути имам Castle Siege на Giran аре чао! :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2005 09:47

Мизерник уважавам те че играеш като мене в платените ама аре моляти се.Кво му е хубавото на глобалния на лин2 ? играеш месеци само за да гриндваш и да дигаш левел и докато опиташ обсада или яко пвп и то вече ти е писнало да играеш.затва хората предпочитат пиратски сървъри вместо оригиналните :!: аз дори си я зех и такава мъка не съм виждал никъде.Едва станах 15 лвл и се отказах.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2005 00:26

кой взе Dion Castle муахахах...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2005 08:26

в кой сървър е тва флейм ?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение