Какво чакаше всъщност? Някой с когото да се заядеш?
Първи коментар на отмъстител - ами да - кратък е, на осем реда (и един празен) разказ ли викаш? Объркал си стила...
Моя коментар - Не съм ли прав? Аз лично не мога да критикувам по какъвто и да било начин 8те ти реда (и един празен)... Не мисля, че и другите са го правили.
Но пък ти отбелязах, че трябва да си оправиш английския - имаш грешки, не само правописни.
Втори коментар на отмъстител - прави забележка на мен
Бзсмъртен рицар - Човека си чака продължението... това май беше най-доброто мнение...
Боко пък каза, че е клиширано. После ще го докоментирам...
Дади потвърди, че разказа е кратък и няма какво да коментираш, не можеш да го отречеш. И както първия коментар на отмъстител - можеше да напишеш повече, а е и прав - като нямаш време не пиши. Все едно да направиш тема "какво мислите за... ох, свърши ми времето, ще продължа после..." ... А и "какво мислите за" е едно наистина банално начало
После - още една забележка за правописа. Може би трябва да се поучиш
Сентри - наистина добра мисъл. Самия разказ е критиката в повечето случаи - за тези които могат да я разберат.
Останалото вече го казах - осем реда (и един празен) не е разказ...
Пореден коментар на отмъстител - възмущава се (и правилно) как нещо такова ще има повече мнения и коментари отколкото два напълно завършени разказа...
Бродника вече беше малко по-хаплив, но както щеше да видиш - към форума. В първия абзац твоята творба не намира място. И във втория. И във третия.
Пък после се намесваш ти, където вдигаш егото си на главите ни, защото разбираш ли не си се постарал малко повече.
Ами ето ще ти го кажа - банално е началото ти. Всички начала са. 399485757868% от нещата не са изтъркани, защото са ЗАВЪРШЕНИ
Край.
ЕДИТ: Отмъстителя не издържа