Автор |
Съобщение |
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:04
Добре. Ето и въпроса: Къде и в коя част на хироус има нещо от хироус 4, и какво става когато отидеш при това "нещо"?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:08
Hyuuga Neji написа: Добре. Ето и въпроса: Къде и в коя част на хироус има нещо от хироус 4, и какво става когато отидеш при това "нещо"?
Ми в Хироус 2, натискаш лявата врата след като си избрал нова игра и се появявя слайдшоу на четворката.
___________________________________ "That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:10
nervE написа: Hyuuga Neji написа: Добре. Ето и въпроса: Къде и в коя част на хироус има нещо от хироус 4, и какво става когато отидеш при това "нещо"? Ми в Хироус 2, натискаш лявата врата след като си избрал нова игра и се появявя слайдшоу на четворката.
Съжалявам, може отговорът да е верен, но не говоря за това... бтв това не го знаех.
жокер: играта е експаншън на Хироус 3
Krieg
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:12
Hyuuga Neji написа: nervE написа: Hyuuga Neji написа: Добре. Ето и въпроса: Къде и в коя част на хироус има нещо от хироус 4, и какво става когато отидеш при това "нещо"? Ми в Хироус 2, натискаш лявата врата след като си избрал нова игра и се появявя слайдшоу на четворката. Съжалявам, може отговорът да е верен, но не говоря за това... бтв това не го знаех. жокер: играта е експаншън на Хироус 3
Май беше в WoG, отиваш до една табела в една от кампаниите, или нещо подобно. Не ми зачитай отговора, прекалено е общ. Някой да даде детайли
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:14
nervE написа: Hyuuga Neji написа: nervE написа: Hyuuga Neji написа: Добре. Ето и въпроса: Къде и в коя част на хироус има нещо от хироус 4, и какво става когато отидеш при това "нещо"? Ми в Хироус 2, натискаш лявата врата след като си избрал нова игра и се появявя слайдшоу на четворката. Съжалявам, може отговорът да е верен, но не говоря за това... бтв това не го знаех. жокер: играта е експаншън на Хироус 3 Май беше в WoG, отиваш до една табела в една от кампаниите, или нещо подобно. Не ми зачитай отговора, прекалено е общ. Някой да даде детайли
Мм вярно. В WoG e. Някой да доотговори на въпроса. хайде вече не е толкова трудно
Krieg
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:16
За да не се получават друг път такива работи е добре въпроса да е добре обмислен и отговорите да се знаят от задаващия - иначе ще има негодувание сред народа!
btw това не го знам и това отново е за дай-хард фенове, но пък това прави отговарянето по-интересно.
пп - за латинския превод - гледал съм няколко различни речника и в тях няма подобен превод на фразата. Вае= Уви а другото има 5-6 значения които са с различно значение от победените. Според мен задаващият не може да знае със сигурност превода - спирам с възраженията.
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:16
в първата мисия на първата кампания на Heroes 3:WoG имаше един Heroes 4 useless object,
който намекваше,че трябва да чакаме още доста време играта
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:17
Първата кампания на WoG, като отидеш до него ти казва нещо от рода на "това е тъп обект от Heroes 4, напълно безполезен е, изчакай излизането на играта като ти се играе толкова", но беше с повече сарказъм. И ако не бях на даскало щях да ви разкажа играта с тия въпроси от LoK!
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:18
ето затова се отива на училище сутрин и това е - не ти дреме че твойта смяна е следобед
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:19
battle dwarf написа: в първата мисия на първата кампания на Heroes 3:WoG имаше един Heroes 4 useless object, който намекваше,че трябва да чакаме още доста време играта
Правилен отговор! Съжалявам, Сентри, но те изпревариха с някакви секунди Задавай, battle dwarf!
Krieg
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:20
J_Leno, в три сайта, посветени на LoK го гледам преведено като Woe to the conquered- какви изводи да си правя, освен че наистина се превежда така? Не съм учил латински, но все пак се доверих на инфото... Sentry, кво мислиш???
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:24
ОК значи ето един сравнително лесен въпрос:
Как се казва главния герой в Broken Sword сериите?
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:25
nervE написа: J_Leno, в три сайта, посветени на LoK го гледам преведено като Woe to the conquered- какви изводи да си правя, освен че наистина се превежда така? Не съм учил латински, но все пак се доверих на инфото... Sentry, кво мислиш??? Въпросче - в кои части точно го има това Vae Victus щот ми е интересно аз повече от половината не съм ги играл още бавят ме BO1 и SR1 щот са 98 only и не мога да почна BO2<SR2 я минах щот не ми се тъпееше лятото>
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:28
battle dwarf написа: ОК значи ето един сравнително лесен въпрос: Как се казва главния герой в Broken Sword сериите?
George Stobbart
Krieg
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:28
Джордж Стъбърт да не е? или жената??? тя беше нещо с Н...пояснете
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:29
май се оказа прекалено лесно
както и да е пак е твой ред
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:30
Nexus написа: nervE написа: J_Leno, в три сайта, посветени на LoK го гледам преведено като Woe to the conquered- какви изводи да си правя, освен че наистина се превежда така? Не съм учил латински, но все пак се доверих на инфото... Sentry, кво мислиш??? Въпросче - в кои части точно го има това Vae Victus щот ми е интересно аз повече от половината не съм ги играл още бавят ме BO1 и SR1 щот са 98 only и не мога да почна BO2<SR2 я минах щот не ми се тъпееше лятото>
В Blood Omen 1 Кейн го ръсеше на всеки няколко удара, в Soul Reaver мисля, че го казваше като се биеш с него, в Soul Reaver 2 никъде не се чува( за сметка на това култовата реплика на Разиел я чуваме цели три пъти- yep, за вариации на тема bastard става дума), в Blood Omen 2 не си спомням да съм го чувал, имам го на отдели делнати от играта аудио файлове, в Defiance Разиел казва първо Vae Victus, после и Woe to the conquered.
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:30
Hyuuga Neji написа: battle dwarf написа: ОК значи ето един сравнително лесен въпрос: Как се казва главния герой в Broken Sword сериите? George Stobbart ахаха супер с няколко секудни...хахахахах браво броли
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:37
Vae Victus - Suffering to the Conquered, страдание за победените, горко им на победените. Среща се в BO1 и Defiance със сигурност, мисля че се появява в SR1 и е отрязано от крайната версия на BO2, заедно с някои реплики като "Tell them Kain is coming!" и другият край, където в главата на Кейн има съвсем други мисли от тези в крайната версия, също и с бонус mode-a в играта, с който можеш да изиграеш цялата игра с бронята от BO1 и Soul Reaver в ръка
А SR1 и BO1 могат да се играят на XP:
http://thelostworlds.net/BO1-XP.HTML
http://thelostworlds.net/SR1-XP.HTML
А за Broken Sword, не знам за другите игри, но в Sleeping Dragon бяха Джордж Стобарт и Нико Колард.
П.П. Мамка му, пак дълъг пост
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2005 20:37
Nexus написа: Джордж Стъбърт да не е? или жената??? тя беше нещо с Н...пояснете
Жената се казва Нико. Или Нику ... въпрос на дикция
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|