Lineage 2 - всичко
emi zna4i az ne pravq ne6to kato horata 6toto ne6to ne stava.az oba4e ne razbrah posledno kato svalq torrenta ot data.bg na c3 samo host.zip li zamestvam ili i system folder trqbva.6toto az i dvata varianta gi probvah i ne stava.kato sloja system papkata mi dava critical error a kato ne q sloja mi dava disconnect i ne moga da se opravq ne6to
pls kajete mi kakvo da napravq 6toto tuka vyv foruma pi6e 100 000 varianta i vse razli4ni i az se obyrkah ve4e 
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
morkovka написа:emi zna4i az ne pravq ne6to kato horata 6toto ne6to ne stava.az oba4e ne razbrah posledno kato svalq torrenta ot data.bg na c3 samo host.zip li zamestvam ili i system folder trqbva.6toto az i dvata varianta gi probvah i ne stava.kato sloja system papkata mi dava critical error a kato ne q sloja mi dava disconnect i ne moga da se opravq ne6topls kajete mi kakvo da napravq 6toto tuka vyv foruma pi6e 100 000 varianta i vse razli4ni i az se obyrkah ve4e
Виж сега, тоя файл hosts.zip го отваряш с някоя архиваторска програма, и вътре има един друг файл hosts, който е без никакво разширение, е именно този файл трябва да сложиш в директорията Windows/system32/drivers/etc (това разбира се ако си на ХР)
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
P.I.M.P
emi ve4e i az ne znam za koi server az 4esno tolkova probvah 4e im zagubih sledata
pitah edin friend i toi mi kaza da probvam na http://www.deviantrealms.com i dosega tam se mu4eh za Zephyr servera i pak gre6ki gre6ki gre6ki....
az ne iskam tolkova nqkoi opredelen server prosto iskam da vlezna v nqkoi server(vse pak po vyzmojnost bg)i da vidq kakvo predstavlqva igrata i ako mi haresa ve4e 6te mu mislq kyde 6te igraq tova e lesno. taka4e prosto kajete nqkoi server koito raboti i kak to4no da vlezna 6toto az ve4e sym crazy. i sym sigurna 4e problemite sa super elementarni za6toto se symnqvam 4e za da se vklu4a v edna igra e tolkova trudno 
-
P.I.M.P
влез на този сървър.Кликваш на даунлоад хост файла и като го изтегли го разархивираш при другия хост файл в уиндовс папката.Така и двата ще се появят там.След това теглиш систем папката и я заместваш в папката на Линейджа.Ако и тоя сървър не ти тръгне не знам ...
п.с Регистрацията на акаунт е автоматична.Пишеш акаунт и направо влизаш.
п.с Регистрацията на акаунт е автоматична.Пишеш акаунт и направо влизаш.
- Flameblind
- Обратна връзка:
morkovka написа:emi ve4e i az ne znam za koi server az 4esno tolkova probvah 4e im zagubih sledatapitah edin friend i toi mi kaza da probvam na http://www.deviantrealms.com i dosega tam se mu4eh za Zephyr servera i pak gre6ki gre6ki gre6ki....
az ne iskam tolkova nqkoi opredelen server prosto iskam da vlezna v nqkoi server(vse pak po vyzmojnost bg)i da vidq kakvo predstavlqva igrata i ako mi haresa ve4e 6te mu mislq kyde 6te igraq tova e lesno. taka4e prosto kajete nqkoi server koito raboti i kak to4no da vlezna 6toto az ve4e sym crazy. i sym sigurna 4e problemite sa super elementarni za6toto se symnqvam 4e za da se vklu4a v edna igra e tolkova trudno
1) Сваляш си Lineage 2 Chronicle 3 PTS client МНОГО ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО от официалния сайт - LINK
2) Сваляш това и го разархивираш в Lineage 2 директорията - LINK
3) Сваляш това и го разархивираш в windows\system32\drivers\etc\ - LINK
4) Стартираш играта от L2.exe в system директорията на Lineage 2. Пишеш pass и username и ги запомняш, това е автоматично създаване на account.
Пиши ако има някакви проблеми с това.
Малко пояснение: докато пиша това, този сървър е down за оправяне на един bug който се появи преди няколко часа. Ако настроиш всичко както е описано и ти се играе (и естествено няма проблеми) ще пиша когато сървърът е back. Което всъщност трябва да стане днес...
Sic vis pacem, para bellum
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
REPLAY написа:Абе имам един вапрос има ли на4ин ако на Lineage II C3 съм се заклештил некаде да се измъкна и как???Ако некой знае как да се измъкна нека каже плс.
Пишеш /unstuck, и след 5 мин те прехвърля в центъра на града. Това разбира се, ако е включено на сървъра
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
P.I.M.P
Corporal Hicks написа:REPLAY написа:Абе имам един вапрос има ли на4ин ако на Lineage II C3 съм се заклештил некаде да се измъкна и как???Ако некой знае как да се измъкна нека каже плс.
Пишеш /unstuck, и след 5 мин те прехвърля в центъра на града. Това разбира се, ако е включено на сървъра
което в повечето не е
-
P.I.M.P
- Flameblind
- Обратна връзка:
- Headhun7er
А искам да ви попитам доколко играта в пиратските сървъри се различава от тази в оригиналните???Аз например играя в Doom сървъра и за сега ми харесва-куестовете работят,скиловете също(съвсем не е като във WoW)А и колко приблизително струва оригиналната игра и каква е месечната такса на оригиналния сървър??Хората в играта пак ли са разделени в отделни realms като във WoW или вси4ки са във един??
P.SИзвинете ако някой преди мен е задавал такива въпроси но ме домързя да из4ета цялата тема
P.SИзвинете ако някой преди мен е задавал такива въпроси но ме домързя да из4ета цялата тема
-
P.I.M.P
играта се различава доста от оригиналната но все пак оригинала се плаща
.играта струва в пулсар 54 лева но горещо ти препоръчвам да не почваш там.Експа там е толквоа мизерен че неможе да си представиш.хората играят там година поне да станат макс лвл.Абе мизерия тотална.по добре играй в некой пиратски сървър и се кефи.
п.с Има 8 сървъра и хората играят в тях.Играта се плаща по 13$ месечно или предплатена карта,която май струва 40 лева.
п.с Има 8 сървъра и хората играят в тях.Играта се плаща по 13$ месечно или предплатена карта,която май струва 40 лева.
Izviniavaite ama pochvam da se draznia...
Tuka polovinata hora predi Lineage 2 ne sa pipali MMORPG (ne mi kazvaite che neznaete kakvo e tova).
Omrazna mi hora koito i predstava si niamat kak se igraiat takiva igri da
zadavat tapi vaprosi...
Za takiva neshta si ima chat v igrata...
Po dobre kato nachalo probvaite WoW.
Tuka polovinata hora predi Lineage 2 ne sa pipali MMORPG (ne mi kazvaite che neznaete kakvo e tova).
Omrazna mi hora koito i predstava si niamat kak se igraiat takiva igri da
zadavat tapi vaprosi...
Za takiva neshta si ima chat v igrata...
Po dobre kato nachalo probvaite WoW.
-
P.I.M.P