и сега какво стана кой отговори правилно и кой не специално за J_Leno въпросите трябва да са строго от самите игри ! а не някакви подробности които ще знаеш само ако си заклет фен на играта !
Подсказка:
Освен некроманта Сандро, героите са елф, варварин и полуджин.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
за елф ... Ivor да не е ?
А за варварина имаше един дето на картинката е с една рогата каска. Xack или Hack или нещо такова беше.
Полуджин ... с тия не съм играл , защото са ми най-омразната раса
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
starfucker написа:Тъй като съм 98% сигурен за верния отговор ще задам въпрос.
Той ще бъде пак от готик 2.Кой персонаж в играта колекционира стари монети т нар Old coins?
Аахх 4 пъти съм я превъртел + експанжъна и сега ме хвана на тясно.. Значи не съм сигурен ама има един в горната част на града, минава се по едно късо тунелче в ляво където пази един на име Wambo и там има 2 магазина. Пред единия седи един с бела коса. Мисля че е Алберто.. Не помня името баш.
Ryland не е верен отговор, Gem e, както и да е, все пак си ти. И Омега, Yog е полуджина
тъй като никои не отговри на въпроса ми ще ви попитам въпрос пак от готик 2 понеже и предишния беше такъв
Как се казва човекът живеещ в долината под кулата на Ксардас
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo