Предлагам една нова игра...
- prince of jedy
остават 10 мин да отговорите въпроса който е :
Кой е единственият скин/персонаж/аватар от настройките на играта, който като се избере за preview се чува звук и какъв е той?
подсказка: Скина е на "Mr. Crow" - какво казва гласът като го кликнете?
Кой е единственият скин/персонаж/аватар от настройките на играта, който като се избере за preview се чува звук и какъв е той?
подсказка: Скина е на "Mr. Crow" - какво казва гласът като го кликнете?
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
Времето мина. Отговорът е "Mr Crow" и звукът е "Mr Crow" - простичко.
Добре, сега един въпрос, в който ГООГЛЕ ще ви е единствения помощник:
Коя е фирмата разработчик (може и разпространител да беше) на играта Dark Reign 1 (не 2)? - играта е стратегия тип C&C
Добре, сега един въпрос, в който ГООГЛЕ ще ви е единствения помощник:
Коя е фирмата разработчик (може и разпространител да беше) на играта Dark Reign 1 (не 2)? - играта е стратегия тип C&C
-
P.I.M.P
Сега яко ще се изложа с лесен въпрос...мисля дали да е от Blood Omen или от Starcraft...а може би Warcraft? Нека бъде Starcraft. Кое е това "нещо" което можете да накарате да се взриви(като Nuclear missile) но без да нанесе никакви поражения(само визуален ефект)
Въпроса е страшно лесен но не бях мислил преди и сега ми се въртяха 3 неща и избрах това(за другите не бях сигурен как точно става и какво..) не очаквайте помощ
Въпроса е страшно лесен но не бях мислил преди и сега ми се въртяха 3 неща и избрах това(за другите не бях сигурен как точно става и какво..) не очаквайте помощ

pwnd
Неутрално животоно, не си спомням имената им точно. Прави се както се взривява овца в Warcraft 3.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
и аз мисля че е от ония птицоподбни и свинеподобни животинки по картите
- [FFF]Flaming One
Terran Command CentreNexus написа:Сега яко ще се изложа с лесен въпрос...мисля дали да е от Blood Omen или от Starcraft...а може би Warcraft? Нека бъде Starcraft. Кое е това "нещо" което можете да накарате да се взриви(като Nuclear missile) но без да нанесе никакви поражения(само визуален ефект)
Имам тука един средно труден въпрос от FF7, но след като не успяхте да отговорите на лесния ще задам от някъде другаде... Кои герои са участвали във всички версии на Heroes излезли до сега 
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
броиш ли и chronicles и heroes4 всички еxp ? според мен няма такъвSentry написа:Имам тука един средно труден въпрос от FF7, но след като не успяхте да отговорите на лесния ще задам от някъде другаде... Кои герои са участвали във всички версии на Heroes излезли до сега
Във всички Heroes-и, чакам имената на още два героя, въпреки че са повече. И герой като hero, не като герой в кампаниите.