___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
[FFF]Flaming One
15 Май 2005 20:34 Мнения: 402 Местоположение: В страната на свободата
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
Scar
25 Дек 2004 23:37 Мнения: 630 Местоположение: Sf
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 00:08
Само в този форум хората вместо да обяснят на човека че Фифа не е още излязла,те ще почнат да го плюят псуват и ще го изгонат от форума веднага.Ние сме чист пример за тва в което се превръща България
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
като тревата
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 07:44
The CROW написа:
Абе ей! Това не е форума, където да пускате такива теми бе! Вземете се научете най - после!
Гарванке,просто ме мързеше да пиша тоя път.
___________________________________ Огъната трева
Изящна извивка
На тъгата
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Sv3tlio
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2005 18:36
Не,не се сдържах!
Аве попкорн ли си,старфакър ли си,мадафакър ли си незнам,бива ли да си толкоз прост.В една абсолютно убита тема ти праиш три тъпи поста,кой от кой по флудърски,а след тфа обяснаваш насам на там кой бил флудър и кой не!Ми ти си флудър!И то най-големия!Дееба сдържай се малко!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения