отчасти да но важното е кой е този човек и къде може да се види(то4но така) във quake2 на доста оригинално място и естествено в credits на Alice.
Спирам временно с жокерите малко да помислите - не е толкова сложно.
Кажете кой е този човек и къде може да се види в quake2 понеже всеки може да каже в credits за Аlice - по-интересно е мястото му в quake2.
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
J_Leno написа:отчасти да но важното е кой е този човек и къде може да се види(то4но така) във quake2 на доста оригинално място и естествено в credits на Alice. Спирам временно с жокерите малко да помислите - не е толкова сложно. Кажете кой е този човек и къде може да се види в quake2 понеже всеки може да каже в credits за Аlice - по-интересно е мястото му в quake2.
така. Сега може би ще изреда куп глупости, но да не е при последното ниво ( или 1 от последните ) , ако не ме лъже паметта , имаше някакъв начин да видиш плакати на разни хора от екипа по стените или нещо такова. Все пак куейк 2 съм го играл преди сума време и не си спомням баш пък и тогава не ми е направило впечатление. Но мисля че на последните нива имеше плакати май. Близко ли съм ?
тези (без Бийн) присъстват в quake2 но не и в алиса.
отговора е очевиден , да видим колко време ще ви трябва да се усетите.
btw потърсете снимки в гоогле на тази credits room в quake2 и може би като го видите (жокер - мъж е) ще се сетите
J_Leno написа:тези (без Бийн) присъстват в quake2 но не и в алиса. отговора е очевиден , да видим колко време ще ви трябва да се усетите. btw потърсете снимки в гоогле на тази credits room в quake2 и може би като го видите (жокер - мъж е) ще се сетите
отговорът е : American McGee - част от името на играта Alice
Стал, ти си наред , чакам интересен въпрос.
предлагам и да се въведе едно малко правило, за да върви по-бързо играта - всеки който иска да отговори , преди да отговори да си намисли въпрос, за да не се губи време след това.
J_Leno написа:отговорът е : American McGee - част от името на играта Alice Стал, ти си наред , чакам интересен въпрос.
предлагам и да се въведе едно малко правило, за да върви по-бързо играта - всеки който иска да отговори , преди да отговори да си намисли въпрос, за да не се губи време след това.
ами то така и би трябвало...
Съжелявам за закъснението не видях отговора
значи въпроса ми е
Какво става с приятелката на главният герой от Postal 2 накрая след като се прибере петък вечер
Айде бе хора колко игри сте играли никой ли не е играл Postal 2 тя е единствена в жанра как сте изтървали значи въпроса ми е
Какво става с приятелката на главният герой от Postal 2 накрая след като се прибере петък вечер ?
STAL написа:Айде бе хора колко игри сте играли никой ли не е играл Postal 2 тя е единствена в жанра как сте изтървали значи въпроса ми е Какво става с приятелката на главният герой от Postal 2 накрая след като се прибере петък вечер ?
STAL написа:Айде бе хора колко игри сте играли никой ли не е играл Postal 2 тя е единствена в жанра как сте изтървали значи въпроса ми е Какво става с приятелката на главният герой от Postal 2 накрая след като се прибере петък вечер ?