Разказ с герои от форума (Бялото съкровище)
- shantararam
- Обратна връзка:
Е то вярно казахме да не бързаш, ама ти ся да не се отказа ве KuzMan ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
А може би следва съвета, който ТИ му даде: "Първо си свърши твоята си работа, пък после пиши"*Ghost Master написа:Е то вярно казахме да не бързаш, ама ти ся да не се отказа ве KuzMan
За някои хора оформянето в даскало все още предстои... или пък изпити за кандидатстване и т.н. А и мога да ви уверя, че последните няколко дни май половина Сливен няма интернет (
Кузман, един съвет - след като завършиш някоя част, НЕ я поствай! След ден-два я погледни отново и ще откриеш адски много грешки и ще поправиш не малко неща, дори и по самата история!
п.п. Дааааммм, Ексо мно'у го мързи, 'ма не е истина направо колко много! Ама ми се струва, че има някои хора, които ги мързи дори и повече...
Never save anything for the swim back!
- Constantine
Мисля, че той е загубена кауза! Желание ... до някаде имам, но едва ли хората имат. Историята съм си я измислил отдавна ама имах малко ... моментни затруднения и за това се получи така, за което искам да се извиня! За разказа не знам какво да правя. Предполагам, че ще си остане недовършена ... но все пак ... не знам! Иначе ми е много приятно да се завърна във форума
И всички ми липсвахте ... хахаах
Стана лигава работа 
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.