Разказ с герои от форума (Бялото съкровище)

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

Е то вярно казахме да не бързаш, ама ти ся да не се отказа ве KuzMan :roll:
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

*Ghost Master написа:Е то вярно казахме да не бързаш, ама ти ся да не се отказа ве KuzMan :roll:
А може би следва съвета, който ТИ му даде: "Първо си свърши твоята си работа, пък после пиши"
За някои хора оформянето в даскало все още предстои... или пък изпити за кандидатстване и т.н. А и мога да ви уверя, че последните няколко дни май половина Сливен няма интернет ( :wink: :lol: ), така че може и това да е проблема.

Кузман, един съвет - след като завършиш някоя част, НЕ я поствай! След ден-два я погледни отново и ще откриеш адски много грешки и ще поправиш не малко неща, дори и по самата история! :) Иначе продължавай, ние ще чакаме... :)

п.п. Дааааммм, Ексо мно'у го мързи, 'ма не е истина направо колко много! Ама ми се струва, че има някои хора, които ги мързи дори и повече... :) (Не говоря за Кузман, държа да отбележа!) :lol:
Never save anything for the swim back!
Аватар
Constantine

Мнение от Constantine »

Е върна се най после ся ко ше праим ше го продължаваш ли тоз разказ или не ?
Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

Мисля, че той е загубена кауза! Желание ... до някаде имам, но едва ли хората имат. Историята съм си я измислил отдавна ама имах малко ... моментни затруднения и за това се получи така, за което искам да се извиня! За разказа не знам какво да правя. Предполагам, че ще си остане недовършена ... но все пак ... не знам! Иначе ми е много приятно да се завърна във форума :) И всички ми липсвахте ... хахаах :) Стана лигава работа :P
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
Аватар
Hell_Fire
Обратна връзка:

Мнение от Hell_Fire »

И аз ще участвам.Един въпрос:Колко време ти отне да го напишеш :?::?::?::?::?::?:
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

Пич, мисля че не си разбрал, но в момента е спрян разказа и едва ли ще продължи!
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

Еее, човек, невероятно много ми хареса разказа ти, и аз бих искал да се включа, но след като си го зарязал - жалко. Ако може поне да разкажеш накратко какво се случва нататък.
Изображение

Изображение

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Публикувай отговор