Lineage 2 - всичко

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Seth написа:п.с.с странно :( като си напиша акаунта и паролата ме дискънектва :(.

не е странно, просто login server down. BTW тва как ви звучи:
15x rates
работещи auto-SS
работеща auto-loot система (прибира автоматично всички drops)
работещи C3 skills на всички класове
C2/C3 areas, с mobs в тях (TOI, Heine, Pirate's Tunnel...) и C3 drops
рабощещи Seven Seals (ще има повече инфо за това като ми остане време)
No grade / D grade / C grade в shops, B grade сигурно ще бъдат добавени, A grade craft/drop/event only
Не много хора засега, сървърът е на няколко дена още, но никакъв item lag
работещи macros
Куестовете са съобразени с rates, което значи, че има смисъл от тях, понеже дават доста добри награди и XP
Работещи sieges, 2 пъти в седмицата
Striders, Wyverns
работеща subclass system за 75 lvl (ще има повече инфо и за това)
Никакви donations за +25 предмети или подобни глупости тип l2x
GMs които помагат и питат играчите какво искат
Куестовете за смяна на професията се правят за момента, но ще бъдат добавени quest items в Giran Prestigeous Hall възможно най-скоро

в момента играем на този сървър и това е по-добро от всичко което съм играл досега. Ако някой се интересува - да пише тук, ще му обясня как да join. btw ползва същата емулация като Doom, с тази разлика че всичко му работи...
Sic vis pacem, para bellum
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

кажи кой е сървъра.изглежда доста добре.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Mда много добре.Ползва същата емулация като на Doom?L2J?Защото аз искам да си пусна 1 сървър само за мен си да си дропя най яките неща ама имам известна доза задруднение.Иначе ще играя.Казвай!
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

http://guards.9.forumer.com/index.php?act=home

тук има всичката нужна информация засега, в момента там играем Paladin, Warlord, Shillien Knight, Hawkeye, а сигурно до довечера и Spellsinger. Естествено говоря като си направим всичките куестове. Но сигурно до ден два ще има куест items в магазините, така че просто развивайте герои... За бъдещия (а много вероятно и вече да съм направил днес) клан ни трябват задължително Warsmith и Bounty Hunter, както и buffer/healer. Ако някой обича да играе с тези класове, моля направете един. Особено warsmiths обират златото на сървъра, понеже от тях идват shots и craft-a на top C/B/A, а всичко това е нужно. Както и siege golems, понеже има обсади 2 пъти седмично... Е, това е ако искате да играете с нас де, при това положение препоръчвам да се регнете във форума от link-a горе и да започнем да построяваме най-силния клан в сървъра (който е сравнително нов, май няма и седмица..). Определено това е най-добрият сървър за C3 в момента.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Аз ще направя джудже WarSmith!
sdl

Мнение от sdl »

Iskam samo da popitam kato stana neobhodimia level ot kade da si vzema qesta...
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

леле и аз съм ковач :).с дарк ще си правиме конкуренция :P
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

sdl написа:Iskam samo da popitam kato stana neobhodimia level ot kade da si vzema qesta...

виж в lineage.warcry.com , раздела за quests
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Seth написа:леле и аз съм ковач :).с дарк ще си правиме конкуренция :P
Aхаха конкуренция.На мен мървият ми герой беше джудже ковач.Просто ги знам на изуст. :wink: По добре направи споилер щото някои материали падат само на спойл.
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

ще паднеш на колене и ще ме помолиш и ще стана спойлер :P :P :P
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

quest items ve4e se prodavat v Giran lux shop
glavatay6otogips

Мнение от glavatay6otogips »

pfyy kav be6e toq lag odeve 10-20 secs pone :shock: :shock: :shock:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

glavatay6otogips написа:pfyy kav be6e toq lag odeve 10-20 secs pone :shock: :shock: :shock:
Да.Не е било само на теб.Натискам някъде и след 15-20 секунди се сеща да иде :wink:
glavatay6otogips

Мнение от glavatay6otogips »

The dark_B написа:
glavatay6otogips написа:pfyy kav be6e toq lag odeve 10-20 secs pone :shock: :shock: :shock:
Да.Не е било само на теб.Натискам някъде и след 15-20 секунди се сеща да иде :wink:

dark дигай лвл че треат С 6оти вече :P На тебе се крепи клана :lol: :lol: :lol:

P.S. Aз съм DesertRaider btw :)
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

boo ще има 20 lvl reclass items в shop
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Flameblind написа:boo ще има 20 lvl reclass items в shop
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!Браво.Сетиха се.ПОне да бяха оправили quest-овете ама по рано ама и така става...
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

The dark_B написа:
Flameblind написа:boo ще има 20 lvl reclass items в shop
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!Браво.Сетиха се.ПОне да бяха оправили quest-овете ама по рано ама и така става...

оправени са
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

мене нещо не ми се играе линеидж.напоследък съм изгубил хъса да я играя както бех миналото лято.
morkovka

pls help!!!

Мнение от morkovka »

awe az pusnah edin post ama ne sym sigurna 4e e izpraten taka4e 6te napi6a na novo.Zna4i problema mi e 4e ot nqkolko dena se opitvam da startiram lineage 2 c3 i vse ne stava.az tuka 4etoh v edin ot postovete i napravih kakto pi6e6e- svalih torrenta ot data.bg sled tova go instalirah i se updeitva sled tova svalih hosts.zip i go slojih tam kydeto pi6e6e.oba4e ne stana.probvah i mnooogo drugi ne6ta i sys zamestvane na system papkata i t.n oba4e vse mi dava gre6ka ili critical error ili disconnected form the server ili ne6to takova.az nqmam nikva ideq kak se pravi oba4e sleda foruma i taka.zatova plsss nqkoi koito moje da mi help da mi napi6e to4no kak stava vsi4ko-(kato za idioti:P)ama da e sigurno 4e raboti plssss4e mnogo se nerva:(( pls mi napi6ete stypka po stypka i koe ot kyde da svalq. 10x predvariotelno:))
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

виж си лс-тата.лично съм го тествал и ми върви без проблеми.
Публикувай отговор