Хардуер:Какво да си взема за тея пари?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Смятате ли че темата ще е полезна?

Да.Ще имам нужда от малко консултация
435
78%
Не.Мисля че и сам ще се оправя
126
22%

Общо гласове: 561

Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Кажете някоя фирма,която не взима ДДС
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Аватар
Wanted
Обратна връзка:

Мнение от Wanted »

Вакрилов написа:Кажете някоя фирма,която не взима ДДС

Вообще не му казвайте, това момче се друса
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

AxL RebeL написа:
Вакрилов написа:Кажете някоя фирма,която не взима ДДС

Вообще не му казвайте, това момче се друса

Eй боклук,заради дрогата от гърба бих свалил даже и ризата,какво ме интересува че на тебе не ти харесва тва?

Моля,кажете някоя фирма,чиито цени са с включено ДДС или просто да няма ДДС че ми писна на кура от тва ДДС
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Аватар
SpitFire
Обратна връзка:

Мнение от SpitFire »

Във Jar Computers май не взимат.Или пробвай в Most
Да решиш да не решаваш е решение!Да не успееш да решиш е провал!!
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Да,Жар са единия вариант,ше погледна и в мост,мерси
Муксата

Мнение от Муксата »

Еми аз скивах и там пише
без начислен данък ДДС

Така че аз си смятам картата която е "набелязана за терминиране" с ДДС.Нали там тя е 66$ без ДДС и още 20% и ми излиза към 80$.Абе най-добре аз утре ке си ида до офиса им тука на Гладстон и ке ги питам.
Всевиждащото Око

Мнение от Всевиждащото Око »

Какво ще кажете за видео картата ASUS GeForce6600 128mb/128bit? Добра ли е?
Аз виждам!!!

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
Муксата

Мнение от Муксата »

Всевиждащото Око написа:Какво ще кажете за видео картата ASUS GeForce6600 128mb/128bit? Добра ли е?

Картата е върха ама тия АСУС,им немам доверие.Според мен за Нвидиа е най-добре Gigabyt
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Кажете ми плс, какав монитор да си купя... искам да е '19 лсд около 400$ без ддс.
Ще сам Ви много благодарен да ми дадете съвет.

П.С. аз се чуда Samsung 19" TFT, 913N или BENQ 19" TFT, FP937S+ .
Муксата

Мнение от Муксата »

CABRON написа:Кажете ми плс, какав монитор да си купя... искам да е '19 лсд около 400$ без ддс.
Ще сам Ви много благодарен да ми дадете съвет.

П.С. аз се чуда Samsung 19" TFT, 913N или BENQ 19" TFT, FP937S+ .

Зимай Самсунг ман.Аз ти каам :wink:
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

И аз натам клоня... единствено ме дразни че няма DVI.
Аватар
Angelus ex Morta

Мнение от Angelus ex Morta »

Кое няма DVI - мониторът или видео картата ти. Мен малко ме съмнява да са направили нов TFT монитор без цифров вход.
Death comes ripping
Муксата

Мнение от Муксата »

Абе найте ли ко ми казаха.Че е по добре да си зема Radeon 9550 на Гигабайт със 128 МБ 128 бита,щото била важна скоростта.Ае кажете добре ли е?
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

e za kwo ti e tva dvi ebasi az kato imam dvi da nebi da go polzvam na analog si igraq ot 2 godini i hi4 neznam kvo mu e predimstvoto na tva dvi daje mai bilo po skapano neam ide q
Devil™
Обратна връзка:

Мнение от Devil™ »

Pи4ове не знам тук ли му е мястото на моя вапрос но тук ми се вижда най подходя6то:ВАПРОСА:::играя си аз някоя игра и както си играя играта тя автомати4но се минимизира без ни6то да съм направил.Ако някой знае как се оправя тоя проблем нека каже плс.Ако пък няма ре6ение на проблема ми или пък тва е 6тото монитора е стар не каже какъв нов мога да си взема(не много скъп по вазможност). :D
Аватар
`soulfly`
Обратна връзка:

Мнение от `soulfly` »

Абе неска отварям аз копмпа и гледам охладителя на видеокартата не ба4ка, опасно ли е това ?
Муксата

Мнение от Муксата »

WiZzArD написа:Абе неска отварям аз копмпа и гледам охладителя на видеокартата не ба4ка, опасно ли е това ?

Ауч.Туй е много лошо бе човек.Ако не можеш да си го опрайш сам бягай на сервиза.
Аватар
`soulfly`
Обратна връзка:

Мнение от `soulfly` »

ВиНч0_ДиЗеЛч0 написа:
WiZzArD написа:Абе неска отварям аз копмпа и гледам охладителя на видеокартата не ба4ка, опасно ли е това ?

Ауч.Туй е много лошо бе човек.Ако не можеш да си го опрайш сам бягай на сервиза.

оои добре 4е ме успокой сигурно от седмица карам така 6тото не6то компа мн тих стана :lol:
EDIT: от де да си дръпна програма която следи температурата на ядрото на видеокартата (в download.bg не намерих) :roll:
Аватар
fenomena
В момента играе: Star Wars: Battlefront (PS4), Call of Duty: Black Ops 3 (PS4), Darkest Dungeon (PC).

Мнение от fenomena »

Pи4ове не знам тук ли му е мястото на моя вапрос но тук ми се вижда най подходя6то:ВАПРОСА:::играя си аз някоя игра и както си играя играта тя автомати4но се минимизира без ни6то да съм направил.Ако някой знае как се оправя тоя проблем нека каже плс.Ако пък няма ре6ение на проблема ми или пък тва е 6тото монитора е стар не каже какъв нов мога да си взема(не много скъп по вазможност).

Това мисля че беше някакъв скапан вирус или червеи беше. Пробваи да го махнеш ако не стане Преинсталация те чака.
Аватар
LegalPower

Мнение от LegalPower »

fenomena написа:Pи4ове не знам тук ли му е мястото на моя вапрос но тук ми се вижда най подходя6то:ВАПРОСА:::играя си аз някоя игра и както си играя играта тя автомати4но се минимизира без ни6то да съм направил.Ако някой знае как се оправя тоя проблем нека каже плс.Ако пък няма ре6ение на проблема ми или пък тва е 6тото монитора е стар не каже какъв нов мога да си взема(не много скъп по вазможност).

Това мисля че беше някакъв скапан вирус или червеи беше. Пробваи да го махнеш ако не стане Преинсталация те чака.

Коя част от заглавието не разбра , че пускаш тука въпроса си ?
Публикувай отговор