Хардуер:Какво да си взема за тея пари?
AxL RebeL написа:Вакрилов написа:Кажете някоя фирма,която не взима ДДС
Вообще не му казвайте, това момче се друса
Eй боклук,заради дрогата от гърба бих свалил даже и ризата,какво ме интересува че на тебе не ти харесва тва?
Моля,кажете някоя фирма,чиито цени са с включено ДДС или просто да няма ДДС че ми писна на кура от тва ДДС
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
-
Муксата
-
Всевиждащото Око
-
Муксата
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
-
Муксата
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
- Angelus ex Morta
-
Муксата
-
Devil™
- Обратна връзка:
Pи4ове не знам тук ли му е мястото на моя вапрос но тук ми се вижда най подходя6то:ВАПРОСА:::играя си аз някоя игра и както си играя играта тя автомати4но се минимизира без ни6то да съм направил.Ако някой знае как се оправя тоя проблем нека каже плс.Ако пък няма ре6ение на проблема ми или пък тва е 6тото монитора е стар не каже какъв нов мога да си взема(не много скъп по вазможност). 
-
Муксата
ВиНч0_ДиЗеЛч0 написа:WiZzArD написа:Абе неска отварям аз копмпа и гледам охладителя на видеокартата не ба4ка, опасно ли е това ?
Ауч.Туй е много лошо бе човек.Ако не можеш да си го опрайш сам бягай на сервиза.
оои добре 4е ме успокой сигурно от седмица карам така 6тото не6то компа мн тих стана
EDIT: от де да си дръпна програма която следи температурата на ядрото на видеокартата (в download.bg не намерих)
- fenomena
- В момента играе: Star Wars: Battlefront (PS4), Call of Duty: Black Ops 3 (PS4), Darkest Dungeon (PC).
Pи4ове не знам тук ли му е мястото на моя вапрос но тук ми се вижда най подходя6то:ВАПРОСА:::играя си аз някоя игра и както си играя играта тя автомати4но се минимизира без ни6то да съм направил.Ако някой знае как се оправя тоя проблем нека каже плс.Ако пък няма ре6ение на проблема ми или пък тва е 6тото монитора е стар не каже какъв нов мога да си взема(не много скъп по вазможност).
Това мисля че беше някакъв скапан вирус или червеи беше. Пробваи да го махнеш ако не стане Преинсталация те чака.
Това мисля че беше някакъв скапан вирус или червеи беше. Пробваи да го махнеш ако не стане Преинсталация те чака.
- LegalPower
fenomena написа:Pи4ове не знам тук ли му е мястото на моя вапрос но тук ми се вижда най подходя6то:ВАПРОСА:::играя си аз някоя игра и както си играя играта тя автомати4но се минимизира без ни6то да съм направил.Ако някой знае как се оправя тоя проблем нека каже плс.Ако пък няма ре6ение на проблема ми или пък тва е 6тото монитора е стар не каже какъв нов мога да си взема(не много скъп по вазможност).
Коя част от заглавието не разбра , че пускаш тука въпроса си ?