Пичове мойе ли да помоля да дадете линкове, за някои от старите Warhammer 40k игри, без Final Liberation-него го имам.
И имам още една молба:
Кажете някакви FPS-с за воината във Виетнам без Vietcong, Battlefield Vietnam, Shellshcok NAM'67, Conflict Vietnam.(Имам ги за тва не ги искам)
Мерси предварително.
As time goes by, AN EYE FOR AN EYE, we in this toghether, son, your beef is mine!
LooseCannon написа:Пичове мойе ли да помоля да дадете линкове, за някои от старите Warhammer 40k игри, без Final Liberation-него го имам. И имам още една молба: Кажете някакви FPS-с за воината във Виетнам без Vietcong, Battlefield Vietnam, Shellshcok NAM'67, Conflict Vietnam.(Имам ги за тва не ги искам) Мерси предварително.
Аре и аз да поискам нещо.Начи сигурно сте скибали вече напрайх и тема ама там се ебават с мен.Затуй моете ли да ми каете IP-чета на CS:Source,щото ми се цъка МНОГО.
Nadiavam se da ne sam mnogo nahalen s neprekasnatite si pitania ama moje li nekoi koito igrae super soccer manager 2004 i 2005 da ka4i v datata nekvi seivove.
Eto ve4e sigurno sam stanal netarpim s pitaniata si ama 6te pitam pak.Daite mi link kam nekoia igra samo s drag sastezania ama da e interesna 4e hot rod american street drag ne me zadovoli.I ako moje edin vapros ne za igra a za programa.Otde da si drapna winrar ama da ne e probno kopie za po 40 dena ami palna versia.
Imam edin problem i se nadiavam da mi pomognete.Ta problemat e slednia:Izteglih si igrata Hard truck 18 wheels of steel ot torrents.bol.bg ama nema go cue faila samo bina i pa4ovete ako mojete da go namerite 4e nikade go nema.