Автор |
Съобщение |
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 11:16
The dark_B написа: Eй хора върнах се.Айде да почваме в Revolutions всички а?Струва ми се много добър сървър пък и е БГ.
бъгав и лагав, а и не виждам смисъл да си губя живота в толкова ниски rates. Ако искате добър сървър с много промени спрямо Lineage 2, заповядайте при нас. Ето къде да прочетете за какво става дума..
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 11:23
Flameblind написа: The dark_B написа: Eй хора върнах се.Айде да почваме в Revolutions всички а?Струва ми се много добър сървър пък и е БГ. бъгав и лагав, а и не виждам смисъл да си губя живота в толкова ниски rates. Ако искате добър сървър с много промени спрямо Lineage 2, заповядайте при нас. Ето къде да прочетете за какво става дума.. ОК мога да почна но сега имам малко работа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 11:42
много бавни рейтове ще играя гу за момента.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:03
Seth написа: много бавни рейтове ще играя гу за момента.
lol ako 30x е бавно...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:12
Flameblind написа: Seth написа: много бавни рейтове ще играя гу за момента. lol ako 30x е бавно... eй аз почнах в другия - средния.Нищо - сега почвамв другия с 30х.
а ти как се пишеш там и мога ли да вляза в клана?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:18
Flameblind естествено.
Още няма клан, не сме избрали име. Пък и SP и adena хич не са в излишък, няма как да харча за да вдигам lvls на клана засега... вдигай lvls, като дойде време за клан ще пиша тук и в нашия форум..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:25
Flameblind написа: Seth написа: много бавни рейтове ще играя гу за момента. lol ako 30x е бавно...
бавно ми е защото съм играл в доста сървъри и отначало ми е много тъпо и скучно и искам да дигам колкото се може по бързо
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:35
Seth написа: Flameblind написа: Seth написа: много бавни рейтове ще играя гу за момента. lol ako 30x е бавно... бавно ми е защото съм играл в доста сървъри и отначало ми е много тъпо и скучно и искам да дигам колкото се може по бързо
30x e dobre spored men
Perfektni rates
Nali moje i az da s e vklu4a?
Kakto moje bi znaete windowsa mi pretyrpq...kak da go kaja...abe ttrqbva6e preinstall
Vajnoto e, 4e pove4eto ne6ta sa si na mqsto
Xarda ne e povreden kakto az i nlight si mislexme, no 6te mi trqbva malko vreme dokato si namerq vsi4ko nujno
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:48
в момента все още няма в какво "да се включиш", тъй като аз и още няколко от най-добрите сред нас разучаваме сървъра и подготвяме почвата за останалата част от клана, които все още тренират PvP в L2X Kastien. До няколко дена обаче събираме клана там, а освен това има други българи в сървъра, дори клан Bulgaria със 7 човека в него. Още е рано да се мисли за алианси естествено, но до седмица-две ако всичко със сървъра е наред, ще сме готови за sieges. Просто ви дадох сравнително добър сървър засега, а не разните нестабилни 1/8 работещи low rates бози, за които обикновено слушам... Който иска да се присъедини към нас след като направим клана, естесвено, трябва да покаже на какво е способен първо success
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:57
Само мен ли ме дискънектва от всички сървъри (3-те)?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 13:07
The dark_B написа: Само мен ли ме дискънектва от всички сървъри (3-те)?
Не. Има auto-reboot system след crash, просто чакаме да reboot-не. Имаше crash на сървъра преди малко. Поне ние сме свикнали..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 13:56
в сървъра найтмер ли играете ?
п.с защо като се опитам да влезна в найтмер сървъра и само ме дискънектва ?!?!?! да го е** тъпия сървър.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 17:07
сега си бачка, оправяха куестове
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 18:42
ок готово моя герой се казва Limone и е 9 лвл елвен мистик.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 19:40
хех, може да се подразните, но .. малка промяна - прехвърлихме се на 15x. Причините - в 30x adena и SP drops са ниски за XP rate-a и се получава кофти ситуация 30 lvl още с NG weapon... Mobs в 30x сървъра са с 20% увеличени статистики (HP, def, p.atk..) което го прави истински ад като си висок lvl (понеже говорим за проценти в случая..). Освен това 15х е по-стабилен и там са повечето българи. Взехме това решение след като говорих с moderator-a на българската секция от game forum-a към сървъра, предполагам може да му имам доверие. Сега lvling малко по-бавно, но поне върви наред с парите и SP... Кланът се нарича NewOrder, прието след гласуване. PM Flameblind за join който иска.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 20:54
оо но тенкс аз на 30 не бех навит то кво остава на 15.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 21:07
Flameblind написа: хех, може да се подразните, но .. малка промяна - прехвърлихме се на 15x. Причините - в 30x adena и SP drops са ниски за XP rate-a и се получава кофти ситуация 30 lvl още с NG weapon... Mobs в 30x сървъра са с 20% увеличени статистики (HP, def, p.atk..) което го прави истински ад като си висок lvl (понеже говорим за проценти в случая..). Освен това 15х е по-стабилен и там са повечето българи. Взехме това решение след като говорих с moderator-a на българската секция от game forum-a към сървъра, предполагам може да му имам доверие. Сега lvling малко по-бавно, но поне върви наред с парите и SP... Кланът се нарича NewOrder, прието след гласуване. PM Flameblind за join който иска. Oк аз там си направих 9 левъл хуман утре ще кача към 25-ти и ще ти кажа ако те намеря онлайн.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 22:43
Server SS lag = непоносим. Айде обратно на Extreme, *бал сам ги в сървърите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2005 22:45
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2005 05:22
Seth написа:
LOL. Спокойно, скоро няма да има регистрации, сървърите са и без това почти винаги full O.o Но то тва е някъв 3D action в 35x, никво RPG, още по-малко пък MMO...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|