Автор |
Съобщение |
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:48
Death Adder написа: Flameblind написа: Death Adder написа: Seth написа: адер ето ама другия път погледния първия пост в темата - ето също така и този сайтп.с предлагам багайн да спре да пише в тая тема защото само флуди с тъпите си постове Еми добре де всички сървъри ли са бавни ако са на С2. Щото аз С3 сигурно ще го тегля 2-3 седмици Кво значи "бавен" сървър ? Ами и аз не знам точно щото bg_talibana каза че DooM бил бавен и е на С2.
Бавен в смисъл, че е с малки рейтове и бавно се качва lvl
Само той е на с2 в България, в смисъл, ако искаш да играеш на с2 и сървъра да е в българия - само той е
l2.hopzone.net - тук има много сървъри, избери си
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:49
много слабо ме интересува кво точно си виждал, аз не ти казвам кво аз съм виждал или къде съм го виждал, а ти говоря за логиката в PvP битките. Сигурно дори не си прочел целия post. Е, или не схващаш за какво точно говоря де. Ако не забеляза, никаде не съм засегнал въпроса за equipment, така че нищо чудно да си виждал SH да убива и с един cast, ако противника му има скапани jewels. Другата страна на въпроса е колко добре играе противника и дали изобщо знае кво да прави срещу SH.
Кажи кои tanks според теб не могат да убият SH.
Казах ти че стрелците са CC (counter class) на магьосниците, няма нищо "инбалансирано" тук, целта на създателите на играта е да провокират играча да съставя тактики срещу различните класове, а не да се бие по един и същ начин срещу всичко дет' излезе насреща. Ти така ли си свикнал ?
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:53
bg_talibana написа: Бавен в смисъл, че е с малки рейтове и бавно се качва lvl Само той е на с2 в България, в смисъл, ако искаш да играеш на с2 и сървъра да е в българия - само той е l2.hopzone.net - тук има много сървъри, избери си
По-добре е да почне от low rate за да разучи героя си и механизмите на играта и чак след това да мисли за PvP servers... лично мнение.
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:53
Flameblind написа: bg_talibana написа: Бавен в смисъл, че е с малки рейтове и бавно се качва lvl Само той е на с2 в България, в смисъл, ако искаш да играеш на с2 и сървъра да е в българия - само той е l2.hopzone.net - тук има много сървъри, избери си По-добре е да почне от low rate за да разучи героя си и механизмите на играта и чак след това да мисли за PvP servers... лично мнение.
Между другото ти в кой сървър играеш c3?
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 14:47
bg_talibana написа: Death Adder написа: Flameblind написа: Death Adder написа: Seth написа: адер ето ама другия път погледния първия пост в темата - ето също така и този сайтп.с предлагам багайн да спре да пише в тая тема защото само флуди с тъпите си постове Еми добре де всички сървъри ли са бавни ако са на С2. Щото аз С3 сигурно ще го тегля 2-3 седмици Кво значи "бавен" сървър ? Ами и аз не знам точно щото bg_talibana каза че DooM бил бавен и е на С2. Бавен в смисъл, че е с малки рейтове и бавно се качва lvl Само той е на с2 в България, в смисъл, ако искаш да играеш на с2 и сървъра да е в българия - само той е l2.hopzone.net - тук има много сървъри, избери си
Аз хубаво да си избера ама нали има значение колко е бърз нета ми. Щото освен че е low rate (това не ми пречи) DooM-a и като цъкам пак е бавно - имам предвид че кат цъкна на точка Х и героя ми докато се дотътри до там минават поне 6-7 секунди. Не че засича ами просто като цъкна и героя си седи тия 6-7 сеиунди и тогава тръгва да бяга. Иначе някой път тия 6-7 минават 20 секунди. Досадно е! Имам ли избор.
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 14:50
Death Adder написа: bg_talibana написа: Death Adder написа: Flameblind написа: Death Adder написа: Seth написа: адер ето ама другия път погледния първия пост в темата - ето също така и този сайтп.с предлагам багайн да спре да пише в тая тема защото само флуди с тъпите си постове Еми добре де всички сървъри ли са бавни ако са на С2. Щото аз С3 сигурно ще го тегля 2-3 седмици Кво значи "бавен" сървър ? Ами и аз не знам точно щото bg_talibana каза че DooM бил бавен и е на С2. Бавен в смисъл, че е с малки рейтове и бавно се качва lvl Само той е на с2 в България, в смисъл, ако искаш да играеш на с2 и сървъра да е в българия - само той е l2.hopzone.net - тук има много сървъри, избери си Аз хубаво да си избера ама нали има значение колко е бърз нета ми. Щото освен че е low rate (това не ми пречи) DooM-a и като цъкам пак е бавно - имам предвид че кат цъкна на точка Х и героя ми докато се дотътри до там минават поне 6-7 секунди. Не че засича ами просто като цъкна и героя си седи тия 6-7 сеиунди и тогава тръгва да бяга. Иначе някой път тия 6-7 минават 20 секунди. Досадно е! Имам ли избор.
Колко бърз ти е нета?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 14:54
Death Adder написа: Аз хубаво да си избера ама нали има значение колко е бърз нета ми. Щото освен че е low rate (това не ми пречи) DooM-a и като цъкам пак е бавно - имам предвид че кат цъкна на точка Х и героя ми докато се дотътри до там минават поне 6-7 секунди. Не че засича ами просто като цъкна и героя си седи тия 6-7 сеиунди и тогава тръгва да бяга. Иначе някой път тия 6-7 минават 20 секунди. Досадно е! Имам ли избор.
колко е бърз нета ти няма толкова голямо значение от твоята (client) страна, понеже необходимите K за да играеш нормално, доколкото зависи от твоята страна, ги покриват почти всички доставчици на нет. Това, което описваш, е просто лагав сървър и зависи главно от машината на която се хоства, както и от bandwidth на връзката му. Няма нищо общо и с това дали е low или high rate. За тези, които просто post-ват link с top200 lineage 2 private servers - по-добре не го правете, повече бихте помогнали ако просто насочите този, който пита, към някой добър според вас сървър, на който играете или сте играли.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 15:01
Flameblind написа: Death Adder написа: Аз хубаво да си избера ама нали има значение колко е бърз нета ми. Щото освен че е low rate (това не ми пречи) DooM-a и като цъкам пак е бавно - имам предвид че кат цъкна на точка Х и героя ми докато се дотътри до там минават поне 6-7 секунди. Не че засича ами просто като цъкна и героя си седи тия 6-7 сеиунди и тогава тръгва да бяга. Иначе някой път тия 6-7 минават 20 секунди. Досадно е! Имам ли избор. колко е бърз нета ти няма толкова голямо значение от твоята (client) страна, понеже необходимите K за да играеш нормално, доколкото зависи от твоята страна, ги покриват почти всички доставчици на нет. Това, което описваш, е просто лагав сървър и зависи главно от машината на която се хоства, както и от bandwidth на връзката му. Няма нищо общо и с това дали е low или high rate. За тези, които просто post-ват link с top200 lineage 2 private servers - по-добре не го правете, повече бихте помогнали ако просто насочите този, който пита, към някой добър според вас сървър, на който играете или сте играли.
Ми то и аз само това исках - някой да каже сървър в който е играл та да пуцаме заедно! Ако не знаете други за С2 ще трябва да търся в разни top99999 lineage servers...
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 15:15
Свали си C3 client-a и ще ти кажа сървър в който сигурно ще играем аз и клана ми, след като го тествам преди това естествено. Ако е вярно това, което ми каза за този сървър един бивш clan leader на предишни наши съюзници, сигурно ще е най-близо до full C3 като в официалните сървъри, с изключение на rates естествено. Стига да знаеш как да играеш, си добре дошъл в бъдещия pro clan, ако не - по-добре първо в учебния, но не знам как ще стане, при положение, че account creation за него е closed вече... Както и да е, за теб, и всички, които четат тази тема - когато намерим подходящ сървър, смятаме да се опитаме да постигнем теоретично невъзможното - обединение на всички pro български играчи в един силен и тотално размазващ клан и под българското знаме. По-точно алианс, понеже има прекалено много желаещи, за да се съберем само в един клан хехе
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 15:23
Ама като изтегля С3 client-a трябва ли ми L2 C3 или са играе с С2-то?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 15:32
Теглиш просто Lineage 2 Chronicle 3 client. Това ти е играта, друго не ти трябва, освен patches за различните сървъри. Препоръчително е да си го дръпнеш от lineage2.com (PTS client) .
ВАЖНО: Никакви ауто-ъпдейтс след инсталацията!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 15:44
Oks обаче ще го тегля бая...ама нищо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 16:16
флейм кво разбираш под про ? хората който играят на пиратски сървъри не са про и нема да бъдат.чак като почне на оригиналния тогава е про.
п.с про=професионалист ,а тва значи да изкарва пари от тва нещо докато в л2 не се изкарват пари.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 16:27
Seth написа: флейм кво разбираш под про ? хората който играят на пиратски сървъри не са про и нема да бъдат.чак като почне на оригиналния тогава е про.
п.с про=професионалист ,а тва значи да изкарва пари от тва нещо докато в л2 не се изкарват пари.
разгледай думата в значението на човек, който си разбира от професията. Относно другото - ще се учудиш колко хора идват от официалните сървъри в private такива, просто защото не им се играе с години за нещо, което могат да получат по-лесно и с повече фън. Разликите между добрите private servers и retail хич не са големи, дори бих казал несъществени. Така беше до излизането на C3, скоро отново ще е така. Идеята е да направим клан с елитни играчи, а не да имаме такива, на които тепърва да обясняваме как се играе или как да подберат подходящ герой за своя стил. Стана ли ти ясно какво разбирам под про ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 16:42
ок разбрах кво имаш предвид .в кой сървър играеш ?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 17:00
по принцип - Lineage 2 Extreme, Kastien. Но не мисля да оставам там, понеже прецакаха сървъра и сега е пълен с некадърници. Като си взема другото PC с нов motherboard утре ще тествам някои сървъри и тогава ще реша къде да играя, както и тези, които играят с мен (към 30-40 човека за момента).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 17:17
ок като решиш каде ще играеш пусни едно лс да играеме заедно че от 2 години я срещна я не некой българин
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 17:25
Seth написа: ок като решиш каде ще играеш пусни едно лс да играеме заедно че от 2 години я срещна я не некой българин
Може и аз да се включа, че не ми върви със сървърите
Играя седмица и сървъра пада и никога не стартира отново
Въпреки че срещам българи
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 17:30
Flameblind, официалният сайт не мога да го отворя зарежда по 15-20 минути и не ще бе не ще!Откъде другаде мога да го изтегля С3-то. ХЕЛП МЕН!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 17:30
талибан каде играеш сега ? след рестарта на фрийдъма некак ми се отигра л2-то .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|