Автор |
Съобщение |
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2005 10:40
Значи за майла за форумния ацц(който е задължителен) се чака доста... след това има едно Game CP от там си регистрираш много аццта с една и съща информация... може да смениш само майлите... понеже има бъг с избращането на майлите и от първия път нестава(може вече да са го оправили )... ае влизай в титана
|
|
Bagain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2005 11:27
Бе кво ма интересува де играете , като искайте си играите в мизерните сървъри дето въобще не съм ги и чувал.
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2005 11:28
Bagain написа: Бе кво ма интересува де играете , като искайте си играите в мизерните сървъри дето въобще не съм ги и чувал.
Muxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
Тогава защо се обаждаш?
Като не ти пука защо се обаждаш, бе сельооооооооооооооооооооо?
Защо бе?
Абе кажи ми защо?
Тъпанар
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2005 19:56
талибан засега имам само за елфския маг стрелец и рицар,скоро ще свърша и с оракула и щи ги дам и на тебе.
п.с багаин каде играеш бе отворко ?
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2005 21:04
За кви преводи става въпрос?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2005 21:15
върни една страница назад и ще разбереш
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2005 07:09
Аз също правя сайт за L2, но едитвам един template
Просто ме мързи всичко наново, а и не знам много тагове
Давай к'вот имаш, много ти благодаря
Намислил съм всеки да може да пише статии и ако ми харесват да ги слагам на сайта
Името му ще е под статията и в credits
edit: Тъй като не намерих форум/сайт посветен изцяло на играта, а не форум на клан или сървър реших да направя
http://l2bg.6.forumer.com
Регистрирайте се и давайте предложения
edit2: Сорка за ламерския въпрос, ама досега не ми се е удавало да стигам 40lvl
Дали заради това, че на втория ден сървъра пада, за да не се появи отново или е бавен...няма значение
С grade ли трябва да си взема сега?
edit3:И къде има животни 40-45lvl?
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2005 13:11
д грейд=20лвл
ц грейд=40лвл
б грейд=52лвл
а грейд=61лвл
с грейд= нз
на 40 лвл ходи в крума или на входа на семетери.
|
|
|
|
|
OkiSan
|
|
|
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2005 15:10
А аз да попитам ДооМ сървъра хубав ли е. Да почвам ли там или не?
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2005 15:15
ДууМ не е лош, стабилен е, но е на С2 и е бавен
Къде има C GRADE MYSTIC WEAPONS
В GMSHOP-а нямаше
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2005 17:23
Абе хора!От толкова мнго приказки казахте само един сървър за C2 - DooM.Той обаче е бавен и не става. Айде бе хора ,pls, само този ли знаете.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2005 18:03
адер ето ама другия път погледния първия пост в темата - ето също така и този сайт
п.с предлагам багайн да спре да пише в тая тема защото само флуди с тъпите си постове
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:07
Bagain написа: Flameblind написа: @ the dark_B pm някой GM да те port-не на друг loc. Ако не знаеш как да видиш кой GM e онлайн - /gmlist е командата. Ако не можеш и да говориш в ingame chat, значи нещо се е бъгнало. @Bagain SH е най-слабият mage, искаш ли обяснение защо ? Айде бе пич, кажи ми защо е най-слабия магиосник??? -Защото каства най-бавно нали??? Дааа ... то това навсякде го казват, верно че удря бавно ама виждал ли си какъв дмг прави?
Пич, ако си направиш малко труда да разучиш класовете в играта, може би и сам ще разбереш защо е най-слабият. Ако тръгнеш да ми обясняваш сега как SH "мажел" в PvE най-много да ме поразвеселиш малко. Lineage 2 е PvP ориентирана игра, а SH sucks really hard в PvP. Ето ти примери:
SH vs Melee class: Слаб. Когато mage играе срещу melee, единственото, на което ТРЯБВА да се надява, за да оцелее, е успешен sleep на противника. А НАЙ-ВАЖНОТО за бърз успешен sleep е cast spd. SH има най-бавният cast spd. Още повече, SH са dark elves, което значи и най-малко CON, което пък значи най-малко HP и най-голяма вероятност за successful stun. Тези двете са от ОГРОМНО значение в PvP срещу melee class. Изобщо SH е лесна плячка за всеки melee - ако е DD type (damage dealing - примерно Gladiator, Destroyer, TH ..) ще разчита просто да се доближи до теб преди да го sleep-неш и да те убие, а това става лесно, имайки предвид мизерния def и HP на mages като цяло. Ако е Tank type (DA, Paladin, TK...) ще разчита на това да оцелее след 1-вия успешен sleep, понеже така или иначе tanks имат предостатъчно m.def. А през това време естествено ще те убие. Особено Dark Avenger - досега не съм губил PvP срещу SH когато играя с този клас, дори и SH да е към 10 lvls над моя. Ако играеш на high rate server с включени A grade sets, просто си обречен - Nightmare set bonus - 70% sleep/hold fail. Прави си изводите.
SH vs Ranged class: Слаб. Всички archers имат stun shot, а DE е расата, която почти винаги отнася stun. Шансовете SH да победи SR/HE/PR са нищожно малки, дори и ако archer-ът просто седи и стреля без да използва умения, просто защото ти прави много dmg с нормален изстрел и чудовищен dmg с critical. А и така или иначе archers винаги са били counter-class на mages.
SH vs other Mage: Слаб. В битка с друг магьосник най-важното е тактиката и casting spd. Второто проваля SH винаги, както и по-малкото HP. Докато направиш 5-6 hits на SPS той вече теоретично ще е на 8-мия или 9-тия, предостатъчно за да те убие.
Достатъчно изчерпателен ли бях ?
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:15
swnny написа: Значи за майла за форумния ацц(който е задължителен) се чака доста... след това има едно Game CP от там си регистрираш много аццта с една и съща информация... може да смениш само майлите... понеже има бъг с избращането на майлите и от първия път нестава(може вече да са го оправили )... ае влизай в титана
регистрацията за l2x (lineage 2 extreme) е closed вече.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:32
Seth написа: адер ето ама другия път погледния първия пост в темата - ето също така и този сайтп.с предлагам багайн да спре да пише в тая тема защото само флуди с тъпите си постове
Еми добре де всички сървъри ли са бавни ако са на С2. Щото аз С3 сигурно ще го тегля 2-3 седмици
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:33
Death Adder написа: Seth написа: адер ето ама другия път погледния първия пост в темата - ето също така и този сайтп.с предлагам багайн да спре да пише в тая тема защото само флуди с тъпите си постове Еми добре де всички сървъри ли са бавни ако са на С2. Щото аз С3 сигурно ще го тегля 2-3 седмици
Кво значи "бавен" сървър ?
|
|
|
|
|
Bagain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:34
Flameblind написа: Bagain написа: Flameblind написа: @ the dark_B pm някой GM да те port-не на друг loc. Ако не знаеш как да видиш кой GM e онлайн - /gmlist е командата. Ако не можеш и да говориш в ingame chat, значи нещо се е бъгнало. @Bagain SH е най-слабият mage, искаш ли обяснение защо ? Айде бе пич, кажи ми защо е най-слабия магиосник??? -Защото каства най-бавно нали??? Дааа ... то това навсякде го казват, верно че удря бавно ама виждал ли си какъв дмг прави? Пич, ако си направиш малко труда да разучиш класовете в играта, може би и сам ще разбереш защо е най-слабият. Ако тръгнеш да ми обясняваш сега как SH "мажел" в PvE най-много да ме поразвеселиш малко. Lineage 2 е PvP ориентирана игра, а SH sucks really hard в PvP. Ето ти примери: SH vs Melee class: Слаб. Когато mage играе срещу melee, единственото, на което ТРЯБВА да се надява, за да оцелее, е успешен sleep на противника. А НАЙ-ВАЖНОТО за бърз успешен sleep е cast spd. SH има най-бавният cast spd. Още повече, SH са dark elves, което значи и най-малко CON, което пък значи най-малко HP и най-голяма вероятност за successful stun. Тези двете са от ОГРОМНО значение в PvP срещу melee class. Изобщо SH е лесна плячка за всеки melee - ако е DD type (damage dealing - примерно Gladiator, Destroyer, TH ..) ще разчита просто да се доближи до теб преди да го sleep-неш и да те убие, а това става лесно, имайки предвид мизерния def и HP на mages като цяло. Ако е Tank type (DA, Paladin, TK...) ще разчита на това да оцелее след 1-вия успешен sleep, понеже така или иначе tanks имат предостатъчно m.def. А през това време естествено ще те убие. Особено Dark Avenger - досега не съм губил PvP срещу SH когато играя с този клас, дори и SH да е към 10 lvls над моя. Ако играеш на high rate server с включени A grade sets, просто си обречен - Nightmare set bonus - 70% sleep/hold fail. Прави си изводите. SH vs Ranged class: Слаб. Всички archers имат stun shot, а DE е расата, която почти винаги отнася stun. Шансовете SH да победи SR/HE/PR са нищожно малки, дори и ако archer-ът просто седи и стреля без да използва умения, просто защото ти прави много dmg с нормален изстрел и чудовищен dmg с critical. А и така или иначе archers винаги са били counter-class на mages. SH vs other Mage: Слаб. В битка с друг магьосник най-важното е тактиката и casting spd. Второто проваля SH винаги, както и по-малкото HP. Докато направиш 5-6 hits на SPS той вече теоретично ще е на 8-мия или 9-тия, предостатъчно за да те убие. Достатъчно изчерпателен ли бях ?
НЕ , Изобщо не беше изчепателен ако питаш мене...
Първо на първо, магиосник срещу магиосник СХ винаги е бил много як! НЕзависимо от кастинг спеед-а , съм виждал многократно как Спелл ХОулър трепе без проблем Спелсингъри , некромансъри и сорсери.Срещу стрелци долу горе съм съгласен че неможе да направи нищо , ама то кой ли магиосник може.... Стрелците просто са дяволски инбалансирани срещу магиосници.Срещу меле бойци , просто зависи от класа и от скиловете дето са дигали , но не всички "танк" класове могат да убият СХ...
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2005 13:42
Flameblind написа: Death Adder написа: Seth написа: адер ето ама другия път погледния първия пост в темата - ето също така и този сайтп.с предлагам багайн да спре да пише в тая тема защото само флуди с тъпите си постове Еми добре де всички сървъри ли са бавни ако са на С2. Щото аз С3 сигурно ще го тегля 2-3 седмици Кво значи "бавен" сървър ?
Ами и аз не знам точно щото bg_talibana каза че DooM бил бавен и е на С2.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|