Автор |
Съобщение |
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2005 19:29
Ми то зе че се оправи
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 02:31
The dark_B написа: Уф ся пък Astros Worlds не бачкат.Пробвай във Leonash аз там играя.В l2.hopzone.net е описано.Влизаш в техния сайт сваляш host файла заместваш го в C:\WINDOWS\system32\drivers\etc и почваш Акаунтите са auto create.Дропа е големичък (доста даже) няма продавачи в магазините - има GM shop - Drunkard се казва човека и мисля че го има във всеки град - той продава всичко.Няма нужда и да изпълняваш досадните куестове за професии има си 1 котки дето направо ти я дават.Enjoy.
досадните reclass quests са нещо много полезно всъщност, отказват повечето noobs които ги мързи в червата да вложат малко труд и да изпълнят куеста, а дават мотивация на тези, които обичат играта и смятат, че за да постигнеш нещо, трябва труд, а не просто да отидеш и да си го купиш. Lineage 2 е страхотна игра, жалко че има такива боклуци за сървъри, в които можеш да си купиш всичко, а adena rates са над 50x... Провалят цялото усещане за игра и се превръща в някво бледо подобие на Diablo, само че с по-хубава графика и доста по-осакатен геймплей, и хората почват да си мислят, че това е L2 и видиш ли WoW била по-добре щото там имало куестове и тиймплей и бла бла...
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 12:30
Flameblind написа: The dark_B написа: Уф ся пък Astros Worlds не бачкат.Пробвай във Leonash аз там играя.В l2.hopzone.net е описано.Влизаш в техния сайт сваляш host файла заместваш го в C:\WINDOWS\system32\drivers\etc и почваш Акаунтите са auto create.Дропа е големичък (доста даже) няма продавачи в магазините - има GM shop - Drunkard се казва човека и мисля че го има във всеки град - той продава всичко.Няма нужда и да изпълняваш досадните куестове за професии има си 1 котки дето направо ти я дават.Enjoy. досадните reclass quests са нещо много полезно всъщност, отказват повечето noobs които ги мързи в червата да вложат малко труд и да изпълнят куеста, а дават мотивация на тези, които обичат играта и смятат, че за да постигнеш нещо, трябва труд, а не просто да отидеш и да си го купиш. Lineage 2 е страхотна игра, жалко че има такива боклуци за сървъри, в които можеш да си купиш всичко, а adena rates са над 50x... Провалят цялото усещане за игра и се превръща в някво бледо подобие на Diablo, само че с по-хубава графика и доста по-осакатен геймплей, и хората почват да си мислят, че това е L2 и видиш ли WoW била по-добре щото там имало куестове и тиймплей и бла бла... Ми много е тъпо щото до ся в десетки сървъри съм играл (на Ц2 и Ц3) и ту рестартнат сървъра, ту го спрат и трябва да почвам на ново и професии на ново и пари за армор на ново и много тъпо.Единствено на Revolutions/Infinity нямам проблеми - много добър сървър - макар че като беше на Ц2 през 1 ден се рестартваше ама ся е добре.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 16:14
Екстра е даже, като четох из форумите играе се 1/8 working C3, а и low rate... Идеална комбинация..
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 19:53
Flameblind написа: Екстра е даже, като четох из форумите играе се 1/8 working C3, а и low rate... Идеална комбинация.. Да само дето нй силния ми герой там 1 елф ми е забил в гиран.Ми не мога да го мръдна.Само с него като вляза има некакъв странен лаг дето не мога да мърдам да си отварям inventory-то, да говоря а всичко около мен мърда говори(танцува ) а аз не мога.И са си почнах нов герой и искам да си прехвърля 100к от елфа да си купя първоначлни неща ама на. Еми ще му...
|
|
|
|
|
Bagain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 10:14
SpellHowler e героя !
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 11:24
@ the dark_B
pm някой GM да те port-не на друг loc. Ако не знаеш как да видиш кой GM e онлайн - /gmlist е командата. Ако не можеш и да говориш в ingame chat, значи нещо се е бъгнало.
@Bagain
SH е най-слабият mage, искаш ли обяснение защо ?
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 12:47
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 13:30
FeST написа: Пробвай да изтеглиш оригиналната system на играта.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
|
|
|
|
TylerDurden
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 17:16
???-?????? ? ????? ???????? ?? ????? ?? ???? ?????? ? ???????? ?? ?????? ???? ??? ?? ??????? ?? ?????? ????.
___________________________________ Self improvement is masturbation, self destruction is the answer.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 17:35
}от скромния ми опит като магиосник само спелсингъра ме изкефи .но според мене наи якия герои е профета.като сложи два дуал дамаскуса и като се буфне става егати животното пък недаи си боже и един орк да му даде бъфове
п.ц фест влез на този линк и там се разрови из темите има обяснено как се влиза но матрикс сервера е много назад и едва ли има хора които да играят в него.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 19:19
Seth написа: }от скромния ми опит като магиосник само спелсингъра ме изкефи .но според мене наи якия герои е профета.като сложи два дуал дамаскуса и като се буфне става егати животнотo Да бе да.И да не може да го уцели.Друго си е ся да е 1 human gladiator с 2-та damascus-а.Аз съм имал такъв 64 левъл.Знаеш ли какво правеше? кайма
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 19:25
The dark_B написа: Seth написа: }от скромния ми опит като магиосник само спелсингъра ме изкефи .но според мене наи якия герои е профета.като сложи два дуал дамаскуса и като се буфне става егати животнотo Да бе да.И да не може да го уцели.Друго си е ся да е 1 human gladiator с 2-та damascus-а.Аз съм имал такъв 64 левъл.Знаеш ли какво правеше? кайма
честно да ти кажа за мене гладиатора за мене е тъп герои.мен единствено ме кефи плейнс уолкъра и фантом реинджара.
|
|
|
|
|
Bagain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 22:21
Flameblind написа: @ the dark_B pm някой GM да те port-не на друг loc. Ако не знаеш как да видиш кой GM e онлайн - /gmlist е командата. Ако не можеш и да говориш в ingame chat, значи нещо се е бъгнало. @Bagain SH е най-слабият mage, искаш ли обяснение защо ?
Айде бе пич, кажи ми защо е най-слабия магиосник???
-Защото каства най-бавно нали??? Дааа ... то това навсякде го казват, верно че удря бавно ама виждал ли си какъв дмг прави?
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 23:34
какъв дмг има ? а като дойде един гладиатор или профет и като го запука тоя и 1 магия няма да може да кастне
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2005 10:11
bg_talibana написа: Абе, Дъ Дарк Б, на кой сървър играеш сега? Не играя Малко почивка.
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2005 10:13
The dark_B написа: bg_talibana написа: Абе, Дъ Дарк Б, на кой сървър играеш сега? Не играя Малко почивка.
аз пак почвам, в Зеус ще пробвам
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2005 10:57
талибан зевса е тъп сервер.много бързо се дига може да имаш всички скилове макар че иска маика си и баща си докато ги земеш .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|