CPU: Pentium 3 800MHz or better RAM: Higher than 256MB RAM Graphic Card: GeForce2 or better 3D graphic card
Препоръчителни системни изисквания
Pentium 4 1GHz or better RAM: Higher than 512MB RAM Graphic Card: Geforce4 Ti or better 3D graphic card
-=Въведение=-
Светът на Lineage 2 се състои от Главен континент и близък до него остров, наречени с общото име Aden, плюс далечната и тайнствена земя отвъд морето, назована Elmore. В този свят, с история, изтъкана от възходи и падения, пет раси неспирно се борят за надмощие – Хора, Елфи, Джуджета, Тъмни Елфи и Орки. Земите им са разположени така: в Аден се намират градовете на Тъмните и Светлите елфи, Хората са се насталнили на малкия остров до Континента, а Джуджетата и орките населяват отдалечените земи Elmore.
Играта има ли месечни такси на официалните сървъри. По добра ли е от Guild Wars(малко спорен въпрос но все пак да питам...)
И още нещо дето се сетих MMORPG игрите по скоро като Diablo Sacred ли са или са си като екшън от трето лице
Eми много по - различна е от Diablo и Sacred по отношение на всичко.А иначе мисля че няма месечни такси на официалните сървъри.А дали е по добра от Guild Wars...не мога да ти кажа още не съм я играл но до няколко седмици ще си купувам Guild Wars оригинална.
TheNightmare написа:Играта има ли месечни такси на официалните сървъри.
Има да за жалост Не знам колко е ама мисля че е по евтино от УоУ
Явно Guild Wars ше си зема Чесно казано дори и да нямаха месечни сметки и УоУ и Л2 човек е доста трудно да избере коя е по добра без да ги е играл. Надявам се Guild Wars да е интересна. По това което четох за нея ми се струва че няма да сбъркам.
Имам С2 и записах пача за Доом сървъра.Регнах си акаунт и като вляза не ме пуска.Хем пиша име&парола и не иска.Ако има някакъв друг ред или там нещо кажете ,че много се ядосвам.
darka_B написа:Тъй като се направиха стотици теми за тази игра аз реших да направя 1 такава тема в която да се погрижа да има повечето неща за тази игра и в последствие да добавям нови неща.
добре свалих си С3 от датата, само я разархивирах и готово. после свалих пача от Доом сървъра. То беше една папка систем. Дадох да се замести с оригиналния Систем. Влизам, правя акаунт, влизам в самата игра и...ядец. НЕ ще да приеме юзърнейм и пасс-а! Некви идеи?
НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАМЕСТВАШ НИЩО!
Заместването беше при С1 и С2
Сега - дърпай наново
След това си намери сървър
След това отвори с notepad файла hosts, намиращ се в x:\Windows\system32\drivers\etc
На сайта на сървъра ще пише, ще добавиш едно IP във файла
И пускаш
ДооМ не е сървър за С3
А по принцип и на мен не ми приема асс-то на С3
Май ни е от щайгите, щот на много хора тръгва
ПП: На с3 асс се прави като пуснеш играта и там си пишеш име и парола, нищо, че ги няма
И след това влизаш с тях
Ако не стане, нали знаеш, l2.doom.bg - Fantagero съм аз (:
ама l2.doom.bg е на С2!
Да не забравиш