-cYcLoNe- написа:Да,филмчето ще го има.Ама нямали да ми кажете какво всъщност ще се случва в това филмче?
Чакаме denik.
Код за потвърждение: Избери целия код
Syzdaj kamera na mqstoto kydeto iskash da e filmcheto s "Camera Pallete" (hotkey: M")
Trigger editor (F4):
Actions:Cinematic - turn cinematic mode ON
Camera - Apply Camera X (X da e kamerata koqto si syzdal)
Cinematic - Send transmission to (all players - promeni ako iskash da e za tochno opredelen igrach) from (unit - selektvash unit-a, kojto iskash da govori) named (name - kakvo da mu e imeto, primerno Arthas, Thrall...) and display (message - tuk pishesh kakwoto iskash da kazva - v razumni granici na 6-7 reda). Modify duration: Add X seconds (pishesh kolko sekundi da stoi nadpisa) and WAIT.
S tezi trigeri dolu cinematic-a svyrshva.Za da ima oshte tekst, povtarqsh trigerite po-gore. Za raznoobrazie smenqj kamerite, unit-ite, koito govorqt...
Camera- reset Game camera
Cinematic - Turn Cinematic Mode OFF 
начи за магийките не се безпокой - ще ги направим безпроблемно, а това че си в софия до 15 юли кво значи че след това не можеш или обратното и кога ще се върнеш. а за това как ще разработваме. ами правим си стратегията така: с nervE си разпределяме юнитите и започваме да ги правим. направяме всички юнити, нпс-та, и герои и магии и даваме на вас за тригерите и куестовете. Но преди всичко давам на g2h|horde да напрай терена.Nexus написа:Трябваше да кажете че филмчето ви е проблема(вече виждам че не) аз съм правил но нищо особено примерно един Rider се мотае и отива на някъде да говори с някой...или малко меленце само трябва да се сетя как ставаше щот там проблема е да не изпуснете нещоКод за потвърждение: Избери целия код
Syzdaj kamera na mqstoto kydeto iskash da e filmcheto s "Camera Pallete" (hotkey: M")
Trigger editor (F4):
Actions:Cinematic - turn cinematic mode ON
Camera - Apply Camera X (X da e kamerata koqto si syzdal)
Cinematic - Send transmission to (all players - promeni ako iskash da e za tochno opredelen igrach) from (unit - selektvash unit-a, kojto iskash da govori) named (name - kakvo da mu e imeto, primerno Arthas, Thrall...) and display (message - tuk pishesh kakwoto iskash da kazva - v razumni granici na 6-7 reda). Modify duration: Add X seconds (pishesh kolko sekundi da stoi nadpisa) and WAIT.
S tezi trigeri dolu cinematic-a svyrshva.Za da ima oshte tekst, povtarqsh trigerite po-gore. Za raznoobrazie smenqj kamerite, unit-ite, koito govorqt...
Camera- reset Game camera
Cinematic - Turn Cinematic Mode OFF
Ммм благодаря![]()
![]()
Пишете ме и мен но не знам до кога съм в софия(мисля че поне до 15-ти юли) мога да помагам за triggers на Cyclone и със Spells(При последния ми опит да направя карта бях създал няколко магийки - Nova, някаква аура и мисля нещо за абсорб на дмг<не мога да се сетя може и да греша>)
Някой да е мислил как няколко човека ще работят над 1 карта? В смисъл някой от нас прави нещо, праща на следващия, той добавя нещо и праща...?![]()
Звучи добреdenik написа:значи последно решихме героите да бъдат общо 4 - 2лайт и 2 дарк
и като се играе мулти който от двата отбора стигне пръв до финалния "злодей"(как звучи само...) и го убие пръв печели!

хъх ами.. аз не знам как се регистрират канали...Nexus написа:Звучи добреdenik написа:значи последно решихме героите да бъдат общо 4 - 2лайт и 2 дарк
и като се играе мулти който от двата отбора стигне пръв до финалния "злодей"(как звучи само...) и го убие пръв печели!аа какво стана с #pcm_wc3 влязох но няма никой а и канала не е регистриран...аз не мога трябват ми още 2 седмици да ми стане ника на 6 месеца
Един въпрос към -cYcLoNe- значи как се extract-ват примерно unit-и нали предложи да ги направим и да ги пратим на някой който сглобява...как точно става това![]()
Да поясня за това до кога съм в софия - значи би трябвало поне до 15ти юли мисля че обаче около 20-ти заминавам и доста време няма да съм в софия(селце, после евентуално сф за малко и после море) така че...ако ще правим нещо да започваме по бързо![]()
![]()
искам да си видя името в финалните надписи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Историята е доста добра предлагам само едно нещо. Докато търсим 1вата гадина, ще има ли някакви други куестове? Ако няма да има(може би така е по добре все пак се играе за време) поне да сложим нещо което Player-а да прави докато търси 1вата гад