Автор |
Съобщение |
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 19:05
И така става,ама не съм свикнал просто.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2005 18:26
абе хора... аре да си напраим някоя джитка заедно(не е задължително да е дота)и... има ли навити мапмейкъри които да схващат едитора, че си търся компания за някоя карта да напраим?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2005 20:47
denik написа: абе хора... аре да си напраим някоя джитка заедно(не е задължително да е дота)и... има ли навити мапмейкъри които да схващат едитора, че си търся компания за някоя карта да напраим? Ами аз преди се опитвах да направя нещо, даже некво рпг с куестове но имах проблеми с triggers и гобях направил много линейно...Навит съм но ни трябва некой World Editor master аа идеи имам но вие какво искате да направите MP предполагам...само не нещо като дота примерно има мноо яки карти с история и сичко
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2005 21:41
Nexus написа: denik написа: абе хора... аре да си напраим някоя джитка заедно(не е задължително да е дота)и... има ли навити мапмейкъри които да схващат едитора, че си търся компания за някоя карта да напраим? Ами аз преди се опитвах да направя нещо, даже некво рпг с куестове но имах проблеми с triggers и гобях направил много линейно...Навит съм но ни трябва некой World Editor master аа идеи имам но вие какво искате да направите MP предполагам...само не нещо като дота примерно има мноо яки карти с история и сичко значи аз долу горе съм добър в едитора, но не ме бива мн мн в тригерите(знам само няколко команди) - мастър в тея неща, за който се сещам е Firzen...ако той се навие
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 08:29
denik написа: Nexus написа: denik написа: абе хора... аре да си напраим някоя джитка заедно(не е задължително да е дота)и... има ли навити мапмейкъри които да схващат едитора, че си търся компания за някоя карта да напраим? Ами аз преди се опитвах да направя нещо, даже некво рпг с куестове но имах проблеми с triggers и гобях направил много линейно...Навит съм но ни трябва некой World Editor master аа идеи имам но вие какво искате да направите MP предполагам...само не нещо като дота примерно има мноо яки карти с история и сичко значи аз долу горе съм добър в едитора, но не ме бива мн мн в тригерите(знам само няколко команди) - мастър в тея неща, за който се сещам е Firzen...ако той се навие
Ъъъ аз долу-горе схващам тригерите.
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 11:20
Ми и аз схванах едитора преди доста време и вече съм правил няколко опита за RPG карти, ама и аз съм зле с тригерите. Иначе самата идея за създаването на подобно нещо е cool. Някой да каже има ли идеи за историята?
___________________________________ "That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 11:56
nervE написа: Ми и аз схванах едитора преди доста време и вече съм правил няколко опита за RPG карти, ама и аз съм зле с тригерите. Иначе самата идея за създаването на подобно нещо е cool. Някой да каже има ли идеи за историята? ми аз имам изграден сюжет.. стига да намерим хора за тригерите започваме работа... мога на желаещите да пратя сюжета по мейл и който е съгласен да се включва. Ще има хора които да работят върху терена(включва и предмети), герои, други юнити и тригери.. така го предвиждам. Само дето наистина поне двама тригер-мастъри ни трябват(е може да са повече или по-малко).
btw ако прегледате първите 100 страници( ) можете да забележите че тогава пак имаше навити да праим нещо подобно ама нищо не се осъществи.. пък сега много от тея хора вече не влизат в този форум.
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 12:14
denik написа: nervE написа: Ми и аз схванах едитора преди доста време и вече съм правил няколко опита за RPG карти, ама и аз съм зле с тригерите. Иначе самата идея за създаването на подобно нещо е cool. Някой да каже има ли идеи за историята? ми аз имам изграден сюжет.. стига да намерим хора за тригерите започваме работа... мога на желаещите да пратя сюжета по мейл и който е съгласен да се включва. Ще има хора които да работят върху терена(включва и предмети), герои, други юнити и тригери.. така го предвиждам. Само дето наистина поне двама тригер-мастъри ни трябват(е може да са повече или по-малко). btw ако прегледате първите 100 страници( ) можете да забележите че тогава пак имаше навити да праим нещо подобно ама нищо не се осъществи.. пък сега много от тея хора вече не влизат в този форум.
Според мене за терена и героите ти трябват максимум двама човека- те стават за секунди. Виж, за тригерите не мога да си дам мнението... просто не ги чаткам! Правил съм опити с тях, ама по неизвестни причини просто не действаха както трябва! Сега най- належащ според мене е тригер мастър.
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 12:20
nervE написа: denik написа: nervE написа: Ми и аз схванах едитора преди доста време и вече съм правил няколко опита за RPG карти, ама и аз съм зле с тригерите. Иначе самата идея за създаването на подобно нещо е cool. Някой да каже има ли идеи за историята? ми аз имам изграден сюжет.. стига да намерим хора за тригерите започваме работа... мога на желаещите да пратя сюжета по мейл и който е съгласен да се включва. Ще има хора които да работят върху терена(включва и предмети), герои, други юнити и тригери.. така го предвиждам. Само дето наистина поне двама тригер-мастъри ни трябват(е може да са повече или по-малко). btw ако прегледате първите 100 страници( ) можете да забележите че тогава пак имаше навити да праим нещо подобно ама нищо не се осъществи.. пък сега много от тея хора вече не влизат в този форум. Според мене за терена и героите ти трябват максимум двама човека- те стават за секунди. Виж, за тригерите не мога да си дам мнението... просто не ги чаткам! Правил съм опити с тях, ама по неизвестни причини просто не действаха както трябва! Сега най- належащ според мене е тригер мастър. да.. прав си за терена и героите няма да са нужни мн хора но все пак ако има желаещи няма да върнем никой все пак:))) Освен това мисля да създадем собствени магии за героите, за да бъде по-оригинално... това ще отнем малко повечко време, аз ще се заема с него.
да.. наистина ни трябват тригер мастъри.. аз ще пратя лс на Firzen да видя той дали още се занимава с тея неща....
Вижте 1 стр!!!
Всеки желаещ да постне освен затова със какво по-точно ще се занимава.
Така засега включени са:
Denik - Герои и магиите им
Coder
nervE
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 12:55
denik написа: nervE написа: denik написа: nervE написа: Ми и аз схванах едитора преди доста време и вече съм правил няколко опита за RPG карти, ама и аз съм зле с тригерите. Иначе самата идея за създаването на подобно нещо е cool. Някой да каже има ли идеи за историята? ми аз имам изграден сюжет.. стига да намерим хора за тригерите започваме работа... мога на желаещите да пратя сюжета по мейл и който е съгласен да се включва. Ще има хора които да работят върху терена(включва и предмети), герои, други юнити и тригери.. така го предвиждам. Само дето наистина поне двама тригер-мастъри ни трябват(е може да са повече или по-малко). btw ако прегледате първите 100 страници( ) можете да забележите че тогава пак имаше навити да праим нещо подобно ама нищо не се осъществи.. пък сега много от тея хора вече не влизат в този форум. Според мене за терена и героите ти трябват максимум двама човека- те стават за секунди. Виж, за тригерите не мога да си дам мнението... просто не ги чаткам! Правил съм опити с тях, ама по неизвестни причини просто не действаха както трябва! Сега най- належащ според мене е тригер мастър. да.. прав си за терена и героите няма да са нужни мн хора но все пак ако има желаещи няма да върнем никой все пак:))) Освен това мисля да създадем собствени магии за героите, за да бъде по-оригинално... това ще отнем малко повечко време, аз ще се заема с него. да.. наистина ни трябват тригер мастъри.. аз ще пратя лс на Firzen да видя той дали още се занимава с тея неща.... Вижте 1 стр!!! Всеки желаещ да постне освен затова със какво по-точно ще се занимава. Така засега включени са: Denik - Герои и магиите им Coder nervE
Мда... Най- добре ще е с нови магии и даже съвсем нови класове герои и гадини... И все пак, ако мога така да се изразя, Ордата или Алианса са лошите в твоята история( на чия страна е главният герой? )
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 13:07
nervE написа: denik написа: nervE написа: denik написа: nervE написа: Ми и аз схванах едитора преди доста време и вече съм правил няколко опита за RPG карти, ама и аз съм зле с тригерите. Иначе самата идея за създаването на подобно нещо е cool. Някой да каже има ли идеи за историята? ми аз имам изграден сюжет.. стига да намерим хора за тригерите започваме работа... мога на желаещите да пратя сюжета по мейл и който е съгласен да се включва. Ще има хора които да работят върху терена(включва и предмети), герои, други юнити и тригери.. така го предвиждам. Само дето наистина поне двама тригер-мастъри ни трябват(е може да са повече или по-малко). btw ако прегледате първите 100 страници( ) можете да забележите че тогава пак имаше навити да праим нещо подобно ама нищо не се осъществи.. пък сега много от тея хора вече не влизат в този форум. Според мене за терена и героите ти трябват максимум двама човека- те стават за секунди. Виж, за тригерите не мога да си дам мнението... просто не ги чаткам! Правил съм опити с тях, ама по неизвестни причини просто не действаха както трябва! Сега най- належащ според мене е тригер мастър. да.. прав си за терена и героите няма да са нужни мн хора но все пак ако има желаещи няма да върнем никой все пак:))) Освен това мисля да създадем собствени магии за героите, за да бъде по-оригинално... това ще отнем малко повечко време, аз ще се заема с него. да.. наистина ни трябват тригер мастъри.. аз ще пратя лс на Firzen да видя той дали още се занимава с тея неща.... Вижте 1 стр!!! Всеки желаещ да постне освен затова със какво по-точно ще се занимава. Така засега включени са: Denik - Герои и магиите им Coder nervE Мда... Най- добре ще е с нови магии и даже съвсем нови класове герои и гадини... И все пак, ако мога така да се изразя, Ордата или Алианса са лошите в твоята история( на чия страна е главният герой? ) ми ако ордата и алианса ще са лоши.. нека героя да бъде некво гоблинче или някой кентавър.. нещо такова... и ти с какво ще се занимаваш персонално от картата
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 13:11
Ми де да знам, с каквото остане. Терен, дървета, водопади, скали или нещо по- сложно? Ти предложи.
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 13:21
ми заеми се с каквото ти е най-яко.. ако и на теб ти се занимава с герои и магии ще станем двама.. но още е рано да се захващаме... аз още дооправям историята.... пък и трябва да навием още хора
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 13:24
denik написа: ми заеми се с каквото ти е най-яко.. ако и на теб ти се занимава с герои и магии ще станем двама.. но още е рано да се захващаме... аз още дооправям историята.... пък и трябва да навием още хора
Герои и магии ми звучи чудесно, тъкмо ще станем двама. А историята един играем герой ли включва или има герои по избор на играча? И той антигерой ли ще е( напр. подобие на Warlock ) или не ( нещо като паладин)?
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 13:30
nervE написа: denik написа: ми заеми се с каквото ти е най-яко.. ако и на теб ти се занимава с герои и магии ще станем двама.. но още е рано да се захващаме... аз още дооправям историята.... пък и трябва да навием още хора Герои и магии ми звучи чудесно, тъкмо ще станем двама. А историята един играем герой ли включва или има герои по избор на играча? И той антигерой ли ще е( напр. подобие на Warlock ) или не ( нещо като паладин)? ми... нека да има избор от герои. смятам да има и добри и лоши(със светли и тъмни) магии и.. ако се намерят такива хора за тригери ще ги помолим да я напраят мултиплеър тая карта:)
иначе аз малко ще се поразровя и ще навия хора отпреди пак да се включат... те дори бяха направили една карта(не мн яка) ако искаш ще ти дам линк
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 13:34
denik написа: nervE написа: denik написа: ми заеми се с каквото ти е най-яко.. ако и на теб ти се занимава с герои и магии ще станем двама.. но още е рано да се захващаме... аз още дооправям историята.... пък и трябва да навием още хора Герои и магии ми звучи чудесно, тъкмо ще станем двама. А историята един играем герой ли включва или има герои по избор на играча? И той антигерой ли ще е( напр. подобие на Warlock ) или не ( нещо като паладин)? ми... нека да има избор от герои. смятам да има и добри и лоши(със светли и тъмни) магии и.. ако се намерят такива хора за тригери ще ги помолим да я напраят мултиплеър тая карта:) иначе аз малко ще се поразровя и ще навия хора отпреди пак да се включат... те дори бяха направили една карта(не мн яка) ако искаш ще ти дам линк
OK, това за светлите и тъмните герои е готино. Обаче ще се иска доста повече фантазия относно магиите, защото всеки ще има само по 4 и трябва да ги направим наистина кефещи всичките. И кажи в аванс къде по- точно ще се развива дейсвието, т.е. какъв да е типа терен?
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 13:50
ми.... за магиите не се безпокой - ще ги измислим достатъчно яки
действието да се развива в Northrend ако си съгласен - сняг, студ и т.н.
и за терена не се безпокой навил съм G2H|Horde той ще се заеме с него
и така...
Герои и Магии - Denik и nervE
Терен - G2H|Horde
Юнити - ????
ТРИГЕРИ - ????
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 13:54
Добре, Northrend, обаче как ще вплетем останалите раси там? Само undead и някакви ескимоски племена виреят там. И един въпрос, който особено много ме вълнува- King Arthas/The Lich King включен ли е в сюжета и играча ще има ли възможност да го срещне???
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
Kryptonite
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обсъждания по Warcraft3 FT.Вижте 1 стр. най-отгоре Публикувано на: 05 Юли 2005 13:55
denik написа: Това е мястото където можете да обсъдите всичко свързано с играта и нейното продължение TFT.
=================================|||================================== ЕДИТ (към 05.07.05г) - набираме желаещи хора за разработване на наша карта с помощтa на World Editor и другите възможни едитори. Всеки желаещ ще бъде включен. Та.. който е навит да постне намерението си за включване. ОСВЕН ТОВА ИМАМЕ НУЖДА ОТ ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ ХОРА В СФЕРАТА НА ТРИГЕРИТЕ
=================================|||==================================
Еми и без това няма каво да правя.От 3 месеца не съм се занимавал с карти, но съм навит...Аз съм създателя на една от известните карти - Heaven & Hell. Преди можех да правя филмчета.Умея да работя с тригерите, но не съм добър в декорацията.Пиши ме мене.За пове4е инфо на ЛС.
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 14:01
denik, мене можеш да ме пишеш и за юнити- за такива в Northrend съм измислил доста, а и именцата им стават.
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|