Конкурс: Разкази... "Черна роза" - 5 кръг

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор

Одобрявате ли идеята

Да
49
61%
Не
9
11%
Ще изчакам развитието и тогава ще преценя
22
28%

Общо гласове: 80

KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Конкурс: Разкази... "Черна роза" - 5 кръг

Мнение от KNSpirit »

Дойде ми една идея. Не знам дали преди е имало такава тема,но да задам аз някакъв край на история и заглавието и,и който има желание да премери сили с някой друг в писане. До сега станахме свидетели на творчество без ограничения,но сега идеята ми е да се пише свободно,но нещата да бъдат докарани до един и същи край. На мен ми звучи многообещаващо тази тема. И примерно на месец ще променяме идеята и така ще се раждат нови творби. Кой знае колко абсурдно звучи за някой това,но мен би ми харесало.

========================
И така достгнахме до първата фаза от Tournament-a наречен разкази .... След дълги обсъждания достигнахме до срока - 14 дена. Оценяването - в последствие. И така като автор на темата пръв ще сложа завършека,пък дано ви хареса. Жанр - ънкоун, герои - ънкноун. Заглавие - 'Мечът', Завършек -

... И така мечът бе върнат на мястото,на което принадлежеше и всичко възвърна предишният си ритъм. Поне засега!

Приятно писане и нека победи най-добрият!

едит: Самият конкурс вече е факт. От днес /01.07/ в продължение на 3 дни /т.е. до 04.07./ ще се приемат коментари,мнения и оценки относно разказите. На 05 според броя споменаванията,човекът с най-добър разказ ще бъде определен! Той ще има 'привилегията' да даде следващата тема...
-----------------------------------
:!: :!: :!: :!: :!: Победител от 1-я кръг е Demented! На ЛС той ми прати и частта за 2-я кръг!

Заглавие: Театър ------ Последно изречение: "Почакай всички да си тръгнат..."

:!: :!: :!: :!: :!: Победител от 2-я кръг е Head_Hunter!

Заглавие: Вълк --------- Край: Тъмната фигура вдигна глава нагоре и се чу далечен вой. Той знаеше, че го вижда за последен път.

:!: :!: :!: :!: :!: Победител от 3-я кръг е Илфирин!

Заглавие - "Горящото легло" --------- Последно изречение - "Във вонята на прах и закърнели мисли те умират".

:!: :!: :!: :!: :!: Победител от 4-я кръг е otmastitel

Заглавие - "Черна роза" --------- Последно изречение - "Понякога просто не си заслужава".

Срокове: От 10.10 до 30.10 - писане, до 4. 11 - публикуване и оценяване 3-4 дена след това. Успех!!!
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

напълно одобрявам!!!
надявам се че и други ще я подкрепят. аз предлагам да даваш заглавие и край и аз да почвам да мисля разказ :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Имало е ПОДОБНИ теми, разбира се, всякакви състезания и т.н. , но това всъщност е интересна идея - да дадеш заглавието и края...

Имаш в моя милост един участник ;)
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Disturbed``````
Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
Обратна връзка:

Мнение от Disturbed`````` »

Бих желал и аз да се пробвам. Звучи ми интересно. Не мога да пиша(не съм и пробвал де), но ми се иска да се опитам. :)
Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
Ludnichar
Обратна връзка:

Мнение от Ludnichar »

Аз до сега не съм писал в творческият но звучи интересно и тоя път смятам да се пробвам... :)
Изображение
Аватар
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas

Мнение от Head_HunteR »

Пиши ме и мен. По принцип, когато започвам нов разказ винаги знам какъв точно ще е края и как точно ще го напиша, така че това състезание е точно за мен.

П.П. Знам че е още рано да се дават предложения за състезанието, но вече имам едно. Нека който победи да дава заглавието и края за следващия кръг.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

КN-имам една идея - надявам се да я приемеш... вярно - има(и ще има) много желаещи за тази тема но представи си 25 разказа - как ще ги изчетем всички?? така че идеята ми е примерно първите десет записали се да пишат разкази. после от новата тема след това пак първите десет и т.н. какво ще кажеш??
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
KNSpirit
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Head_HunteR написа:П.П. Знам че е още рано да се дават предложения за състезанието, но вече имам едно. Нека който победи да дава заглавието и края за следващия кръг.

Идеално. Добро предложение. Но аз ще водя статистика и ще сменям заглавието през 1-я пост! Ок,след 3 (три) дена слагам първата задачка, след това обаче периода ще бъде 2 седмици считано от промяната на 1-я пост (ще пиша ден и час). Или е много и това?? Все пак някой може да е възпрепятстван и да не може веднага да пише... 2 Седмици е нормално!

Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Мда Ловецо не лоша идея . Така победителя е едни гърди напред ( избира темата ).

Самата идея всъщност вече съм я виждал но то беше друг форум тъи че мисля и аз да се драсна стига да видя повечко от вече доказалите се "драскачи" с тях винаги ми е забавно .

П.П. Нямам много време такаче не се знае до колко ще участвам .
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
KNSpirit
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

denik написа:КN-имам една идея - надявам се да я приемеш... вярно - има(и ще има) много желаещи за тази тема но представи си 25 разказа - как ще ги изчетем всички?? така че идеята ми е примерно първите десет записали се да пишат разкази. после от новата тема след това пак първите десет и т.н. какво ще кажеш??

Колкото повече,толкова по-добре. А и има срок (2 седмици)....Може да го намаля примерно на 10 дена,но не по-малко. Че ще се получи само бързане за пост и ще се загуби идеята - да четем приятни и интересни разкази...

Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

denik написа:КN-имам една идея - надявам се да я приемеш... вярно - има(и ще има) много желаещи за тази тема но представи си 25 разказа - как ще ги изчетем всички?? така че идеята ми е примерно първите десет записали се да пишат разкази. после от новата тема след това пак първите десет и т.н. какво ще кажеш??

Лемар...
а иначе мисля да се пробвам срещу лошия, преди бях далече от нивото му, сега се надявам да е малко по - нормална разликата не (преди казвам в арена).
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Глупаво е да ограничаваме разказите, наистина ;)
Като те мързи да ги четеш - твой проблем, ама няма ли да ти е интересно какво са написали колегите/противниците ти? ;)

EDIT ...

Адски - пази се от правописа :D

EDIT 2 : Ехааа Ето го и батко, бееее (Сентрито) ;) :lol: :D
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Я виж ти, каква хубава идейка. Вътре съм, няма как, и моя стил, както и на HELLwINd се е подобрил от преди, но няма да искам специален опонент...
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Дайте и аз да се пробвам с вас, че отдавна нямам завършен проект за Твоческият. Винаги ми идват страхотни идеи, но когато ги напиша, виждам, че не е това, което ми се е въртяло из главата. Но да видим все пак...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
HUN73R

Мнение от HUN73R »

Мдаа, идеята определено ми харесва. :) Пиши ме вътре.
Ludnichar
Обратна връзка:

Мнение от Ludnichar »

Тцтцтц, гадно се набутах... Като гледам голяма част от доказалите се в творческият ще пишат... Нищо, това не значи че ще се откажа... Може пък и аз да направя нещо интересно, макар че не съм писал каквото и да било в последните 1-2 години... :roll:
Изображение
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

Идеята е много интересна и като гледам точно тези, чиито творби най-много ме кефят са вътре. Значи ще се получи нещо интересно. Може и аз да се пробвам да напиша нещо и ако преценя, че става за нещо да го пусна тук.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
oppu

Мнение от oppu »

Ако се намери място, бих участвал и аз.
legalize murder
Ледник

Мнение от Ледник »

Аз съм вътре. Както каза Актив, от много време нямам завършен проект. :wink:
KNSpirit
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Очертава се доста силно 'първенство'. Важното е накрая всички да са победители,т.е. да четем с наслада разказите на трудилите се. А това,че виждам най-ярките звезди + голямо количество кандидат-такива от творческия форум ми пълни душата. След 2 дена ще сложа началото на забавлението... Благодаря на всички за участието и одобрението...

Публикувай отговор