Идеята ти, макар и да ми се струва, че не е напълно оригинална, е интересна. За съжаление аз не мога да се похваля с кой знае какви умения в рисуването, но пък можете да разчитате на мен за мнение! Лично очаквам Иванатора и още няколко души да се включат активно тук!
Лично ще искам да кажа и още нещо, което може би не му е точно тук мястото. Както сам каза, че не само писането е творчество, а и рисуването и т.н., същото се отнася и за музиката! Т.е. с голям интерес бих искал да чуя нещо, правено от юзъри на форума. Лично имам един приятел, който е правил т'ва-онова на Fruty Loops и са доста добри някои от нещата. За съжаление не са качвани в нета и не мога да ви ги предложа да ги чуете (тук е моментът, в който някой ще се навие да ме научи как се качват неща в нета, само дето нека да е на ЛС или в IRC, ICQ или където и да е).
Колкото до рисунката на Фантома - мисля, че се е получило търсеното усещане за перспектива. Личното ми мнение обаче е, че е трябвало още повече да наблегнеш на това и най-вече на "смачкването/разтеглянето" и т.н. на "образите" за да се получи още по-пълно това усещане. В момента изглежда сякаш сме току до епицентъра на експлозията. И все пак се е получило де...