___________________________________ Кирилица goes Jason
ghoul
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2005 22:06
??? ?? Big Scale Racing???? ?????4??
junglist*
23 Окт 2004 14:30 Мнения: 416 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2005 22:14
Kyle Katarn написа:
Код за Big Scale Racing?Без търса4ки
lazybastard - Unlock All Cars easywayout - Unlock Next Cup gimmepoints - Get More Points overnow - Get Time Is Up Message framerate - Show Framerate pacman - Toggle Positional Dot-Style jumparound - ? morecars - ? whatamess - ? dizzy - ? scareme - ?
___________________________________ +++
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2005 12:51
Tрябва ми линк за Close Combat: First to Fight.
junglist*
23 Окт 2004 14:30 Мнения: 416 Местоположение: София
Вие не сийдвате нито един торент в момента и сте със статус "Потребител". Необходимо е да сийдвате поне един торент за да можете да ползвате каталозите ни.
Ами ОК де... Сийдвам и пак не ме пуска И сега...какво!?
Хах,ми нямам представа Щом сийдваш нещо,логично да можеш да теглиш от там....Пробвай да изтеглиш нещо друго,и почни да го сийдваш!
___________________________________ +++
Disturbed``````
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2005 10:55
Момчета, дайте линк за Duke Nukem PLZZZ! Ама да работи под Боза ХР плс! Аз си намерих доста, ама искат 95 Страшно много ви моля! Може и торент(ако има де).
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения