Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 17:45

Един съвет... Пиши главите в една тема, защото някой ден някой ще иска да изрови разказа и требва да търси всяка глава поотделно ;)

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 17:57

*Ghost Master написа:
Един съвет... Пиши главите в една тема, защото някой ден някой ще иска да изрови разказа и требва да търси всяка глава поотделно ;)

Да,ама ако може никой да не пише в тая тема,а да е само разказа,и ако може да се направи като важна тема :roll:

This rare perfurme is the sweet intoxication of love

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 17:59

RoNi написа:
*Ghost Master написа:

Да,ама ако може никой да не пише в тая тема,а да е само разказа,и ако може да се направи като важна тема :roll:
Ква ти важна тема... Прави си тема кдъето да поства разказите, там с големи букви написва "Моля коментрирайте в другата тема", и прави споменатата вече "друга тема" която е за коментари - какво му е сложното?

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 18:46

Шефе :) Идеята ти е добра и ще направя така.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 18:55

Еми аз предлагам в тая тема да са коментарите а в оная за Епизод 2 да си постваш разказите... ама както си решиш де :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 18:58

Когато пусна следващия епизод, ще съм решил как точно ще става номера. Очаквайте го в четвъртък към обяд, или вечерта.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 19:00

"Сагата на Форумманияците" - от Мени Калавера :arrow: едвали ще може да го повториш, камули да има по добър, но ти пожелавам успех :!:

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 19:04

Извинете, че не едитнах предния пост :!:
Само да добавя нещо (те са две)
1-во гледай да е малко по-дълаг
2-ро ако моеже и аз да взема участие - по възможнсот да съм "гадното копеле" (дано има такава роля) :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 19:29

Искам и аз :D

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2005 20:30

AxL написа:
"Сагата на Форумманияците" - от Мени Калавера :arrow: едвали ще може да го повториш, камули да има по добър, но ти пожелавам успех :!:

Кво е писал брадчеда? Сега ще го изровя и ще го прочета... :)

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 11:17

Както споменах утре ще пусна следващия епизод. Очаквайте доста хора да видят героите си в него. Този епизод ще бъде най-добрият до момента.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 13:03

KuzMan написа:
Както споменах утре ще пусна следващия епизод. Очаквайте доста хора да видят героите си в него. Този епизод ще бъде най-добрият до момента.

Дано да е така. Аз лично чакам с голям интерес какво ще сътвориш :!:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 18:03

Нека спомена няколко неща .
Първо - важна тема ?!?!? Хъм мисля че има много хора който дори и на картина омацана с лаина ще викнат мастарпиис ( абстракция демек )!
Второ - ако се появи още една тема повярваите ще се постарая поне две да изчезнат . Три теми за един разказ са ми вече множко .
Трето - името ми ще бъде намесвано само ако аз реша - а подобно нещо нямам никакво намерение да се случва .

Сега относно втората част - прочетох я . Мнението за момента ще си запазя защото искренно искам да видя Рекс и Сентри какво ще кажат. Е Сентри да се извинявам ли ?

Актив добърз избор :)

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 18:42

Не, EviL, недей, но все още и аз не мисля да се извиня. Мнението ми ще е готово напълно след като прочета третата част.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 18:42

EviL написа:
Нека спомена няколко неща .
Първо - важна тема ?!?!? Хъм мисля че има много хора който дори и на картина омацана с лаина ще викнат мастарпиис ( абстракция демек )!
Второ - ако се появи още една тема повярваите ще се постарая поне две да изчезнат . Три теми за един разказ са ми вече множко .
Трето - името ми ще бъде намесвано само ако аз реша - а подобно нещо нямам никакво намерение да се случва .

Сега относно втората част - прочетох я . Мнението за момента ще си запазя защото искренно искам да видя Рекс и Сентри какво ще кажат. Е Сентри да се извинявам ли ?

Актив добърз избор :)

Мале, мале как се вживяваш в роялта на някав супер отворен пич, който си мисли, че като си е сложил ник "Evil" и се ебава с другите по някъв тарикатско дебилен начин и е вече някав идол :!:
"Второ - ако се появи още една тема повярваите ще се постарая поне две да изчезнат . Три теми за един разказ са ми вече множко .
Трето - името ми ще бъде намесвано само ако аз реша - а подобно нещо нямам никакво намерение да се случва ."
- ХАХАХА :arrow: За какъв се мислиш :?: Това да не ти е трибуна на народно събрание. Намираш се във Форум и ако не знаеш ще ти разясни аз сега 3-ри неща

1-во Всеки има право да си прави каквото иска в рамките на нормалното и етиката - в случея момчето се е постарало да направи един доста интертесен разказ и ти трябва да се кефиш че участваш, а не да смърдиш и да се надуваш
2-ро Не си ти този който може да казва какво трябва да се прави и какво не. Какво да се трие и кога.
3-то Дреме НИ НА ШНУРОВТЕ за твойте глупости и селении. За това по-добре го разбери от сега, защото е така :arrow: ти си юзър като всичи нас и по-добре започни да допринсяш за по-хубава атмосфера тук, вместо да ми се правиш на зъл и заядлив. Зад монитура всички сме отоврени

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 18:46

Гледам, че критиката се излива предимно тук, така че и аз ще си кажа мнението в тази тема.
Ще говоря направо за втората част. Разказа горе долу става. Но....
Защо ти трябваше да го правиш с хора от форума. Половината форум е искал да се включи и ти в стремежа си да включиш колкото се може повече си наблъскал толкова много имена в разказа, че става леко труден за четене, което не е хубаво. Според мене трябваше да си направиш нормален разказ. Нямаше да се налага да обръщаш толкова много внимание на второстепенните герои и да затормозяваш читателя с още и още имена. Не виждам защо някой персонаж да не се казва Иван(или Джон ако ще е с чуждестранни имена) вместо Ghost`Master да речем. Не мога да си представя какво ще стане след още един епизод когато още 10-15 новоизлюпени и стари юзъри на форума кажат, че искат да си видят имената в разказа. Тогава никой няма да е способен да запомни кой какъв е. Да не говорим, че е много по-лесно да пишеш като имаш толкова много хора, които да включиш. Ще праснеш по едно описание на всеки и то разказа станал 10 страници. Мисля, че щеше да получиш много по-положителна критика ако беше написал разказ със собствени герои.

По принцип винаги съм гледал с лошо око на този тип разкази. Просто не мога да си представя Sentry(мисля че той беше) белокос и възрастен както ти си го описал, защото го познавам на живо и просто не мога да си го представя с това описание. Същото е и с другите макар да не съм ги виждал на живо. Някакв си атмосферата се разваля, защото като прочета Ghost`Master си представям духчето от аватара му, а не някой гангстер.

Сюжетът ти също така е доста експлоатиран вече, но това не е болка за умиране.

Като цяло мнението ми бие по-скоро към негативно заради ненужното претрупване с имена.

П.П. Не, не написах този пост, защото ме няма в разказа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 18:52

80% съм съгласен със хед хънтъра, и мисля, че ако не беше с форумци щеше да е много по-добре. Мен не ме интересува дали ще ме има или не, важното е това, което чета да ми харесва. До някъде наистина се уби атмосферата, и като прочета ника на някой, си представям аватара му (без мен, нали съм се виждал в огледалото :). Помисли върху това, а и най-добре измисли някакво добро заглавие.

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 18:58

АХЛ синко вече не ми е интересно с теб ( пък и се притеснявам нещо да не те разтроя та пак да правиш теми и да ти се смеят хората ) но все пак ще ти река две думи .

Престани с тия емотиконки . Може да си мислиш че си оригинален но не си . По скоро приличаш на палячо . Човек на твоята възраст .. всъщност аз вече съм ти говорил за тези неща .
Вижда се АхЛ колко си чел и ти разказа . Или просто писа за да покажеш колко си ми сърдид и да поплачеш ? Все пак понеже не си чел - моят ник не е вписан в "творението" . Някой от предните страници изложи идеята да бъде включен моят ник като име за главен лошковец . И понеже никът си е моя собственост поне в този форум аз мога да решавам какво ще става с него ( право над интелектуалната собственос льольо !) !
Мога обаче да кажа кога става явен флуд ( флуд е когато двама дечковци почнат да правят теми с игри на верижки докато се чудят какво да правят понеже не излизат от вкъши ) и това което става тук отива натам . А какво мога аз да правя - е, това е друг въпрос .
Аз не съм юзар като всички вас . Аз съм ама много по спецялен от вас по простата причина че аз съм си аз . Ти ако се имаш за равен на всеки лам то аз не мисля че спецялно ти можеш да ми бъдеш на МЕН равен . Относно хубавата атмосфера мога да допринеса лесно - пускам две теми с игри на верижки ( вашите любими ) и десетина теми за реалити шоута и вие се избивате да пишете едноредови постове и да говорите глупости ( и не забравяи емотиконките ). Но за твоя жалост това ни най-малко не радва мен нито по голямата част от мислещите люде . А АхЛ не крии пристрастията си към моята особа :) Все пак не всеки е правил тема за мен . Очевидно се бориш да ти обърна внимание - е сполучи .

Сентри ще почакам търпение имам в излишък .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 19:04

Ами какво да ви кажа. След като и дори участниците не са доволни, мисля че е излишно аз да давам какъвто и да е коментар. Разказа върви към провал, но все пак мисля, че усхпях да накарам доста хора да погледнат отново към творческият, което беше първоначалната ми идея.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2005 19:15

KuzMan написа:
Ами какво да ви кажа. След като и дори участниците не са доволни, мисля че е излишно аз да давам какъвто и да е коментар. Разказа върви към провал, но все пак мисля, че усхпях да накарам доста хора да погледнат отново към творческият, което беше първоначалната ми идея.
Как да не са доволни? Не гледай мненията - тук хората изкарват на яве само негативната страна, и не смятат за нужно да се изказват и положтелно. Това е реалноста в творческия. Не съм окуражавал някого преди, да продължи с писането си, но ето че и за още нещо има пръв път - давай, напиши продължение, заформи добра история, но се вслушай в забележките, особено прочети всички дълги постове в темата пак, съобрази се със тях и след това пиши. Мисля че рекс каза по-рано "Не гледай да пускаш продълженията всеки ден...", препрочитай написаното, проверявай го по 2 пъти, бъди сигурен че това, което си искал да напишеш е написано... Evil ти бе предложил нещо малко по-назад - драснете си 2-3 ЛС, сигурен съм че съветите му ще ти са от полза. Щом той ти предложи подобно нещо, значи разказа не е толкова лош, и е привлякъл вниманието му, и въпреки негативните си думи, той явно има желание да помогне.

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com