23 Окт 2004 14:30 Мнения: 416 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2005 23:36
hit_man написа:
Братле благодаря за властелина, но ще съм ти много благодарен ако ми дадеш линк не от арената, защото от там ми е супер бавно и няма шанс да го сваля! Може и на торент, но не от Арена.бг!
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
Някой
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2005 08:52
Може ли някой да ми помогне, на Scrapland стигнах до мисията където трябва да убия Рудолф. Работата е там, че изгубих състезанието с него. Помислих, че трябва да се състезавам с него, ама в задачите ми пише, че трябва да го убия. Значи почвам да стрелям по него. Още малко... Убих го! Ама не. Оня се възражда с едно писукване. Казвам си-на животи е. Я да видим колко му остват. Погледнах там, където трябва да са животите на противника, но там нямаше нищо. Как да мина напред?
Трябва ми Warcraft 2 Tides of Darkness и/или Beyond the Dark portal и/или battle net edition. но не 20 мбовата версия в датата .
___________________________________ ... As for me, I came back to ensure that there would be a future, to teach the world that it no longer needed guardians. The hope for future generations has always resided in mortal hands...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения