Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Две крачки.
Публикувано на: 04 Май 2005 20:47

Човек стои на житейски кръстопът , в който има само една вярна посока.Дали ще поеме по нея, или ще обърка пътя?Понякога са нужни само две крачки.Тези две крачки са достатъчни да стигнеш много далеч.
Една секунда невнимание,една грешна крачка и си пропаднал.Цял живот внимание също е пълна безмислица.Защо да се озърташ?Брой до три и направи скока, пък да става каквото ще.
Живот, определен от две крачки.Една наляво-грешка,една надясно-грешка,ами сега накъде?Грешка след грешка.Нищо не ти остава освен да направиш и вторта крачка.След нея може и да е по-добре.
На първата крачка провал, но остава още една,която те дели от успеха.Да,но в коя посока ще е тази крачка,е въпрос на избор.Накъдето и да тръгнеш,все някога ще стигнеш до успеха,било то след две или повече крачки.
Като цяло животът е една стъпка.Една голяма понякога означава успех, а една малка-провал.А колко по-добре тя да е малка-голяма стъпка.Тогава ще си сигурен, че си живял добре.Защото няма живот без болка и болка без щастие след нея.След всяко лошо нещо идва друго-по-добро.Както казват хората "всяко зло за добро".След всяка грешна стъпка може би ще дойде решителната крачка на успеха.
А какво ли ще стане точно в този момент?Ако се паникьосаш?Ако объркаш крачката?Не се връщай назад, защото нищо не може да се промени.Каквото и да е станало,не се обръщай в другата посока, дори не поглеждай.Върви само и единствено напред.Доброто все някога ще дойде! :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2005 20:02

Много добре формулирано :clap2: всичко казано от теб, тук е пропито с истина. И въпреки, че не съм голям специалист по тези, а и още куп неща, спокойно и с ръка на сърцето си мога да кажа, че това е едно от малките неща тук, в този форум, което е наистина красиво и по дяволите, адски смислено. По принцип не съм човек, който обича да прави комплименти, но ти ги заслужаваш. Браво.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2005 20:58

"Тревата е зелена, а небето е синьо!"

Не ме разбирай погрешно, написаното не е лошо като смисъл или изпълнение, но просто... Някак си казваш точно това по-горе! А на него ще отговоря с "Да, знам. И?"
Не мисля, че това беше сред най-сполучливите или оригинални начини да се покажат житейските истини. И все пак написаното си е вярно де - крачка след крачка, вървим напред. А трябва да е така, а не само да гледаме назад към вече отминалото или пък да седим на едно място, защото животът не чака никого и трябва да го гоним, крачка по крачка...

Успех в по-нататъшни творчески опити!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2005 06:13

Съгласен съм с това и доста ме заинтригува.Напълно вярно е всичко дето си написала.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com