Защо трябва да пишеш критика към... нещо което личи, че няма смисъл. С извинение, вярно е, че трябва да запазваме добрия тон, че трябва да се държим добре с "начинаещите", но също така е вярно, че трябва да режем "непрокопсаниците" в зародиш. Тогава не е ли по-добре и ти, защитник и критик (в добрия смисъл на думите), да кажеш "не ставаш, не се опитвай, това което си написал е пълен боклук!". А вече ако автора наистина има хъс да пише, ако наистина има желанието и добрата воля, то тогава ще приеме това макар и грубо изказване и ще се опита да бъде по добър!
Боже колко глупости написах, боже...
И друго - таланта си личи колкото и малък да си. Това тук не е талант. Това тук е... е... не знам какво е, но не е талант
Изгрев - аз мога ли да се съглася с това твърдение? Аз май много си патя от това
Но от друга страна и ти Рекс си прав - дългите разкази не се четат, хората ги мързи. Хората ги мързи да отоврят една обикновена книга и да прочетат поне малко. Или просто не са заинтересовани. Или като видят и си кажат "оо сериозен разказ не съм в настроение" и ефекта остава същия...
И така... моето мнение? Боклук! Не си "достоен" за да влизаш вобще в Творческия форум... не че ще ме послушаш, не че ще си подвиеш опашката и ще се махнеш, но трябваше да се каже...
П.С. Ако по някаква случайност се окаже, че си момиче... просто някой трябва да те шамароса едно хубаво да се осъзнаеш малко...

>