Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2005 12:52
Dilyan4o* написа: Някой да знае серийни номера за играта Delta Force Xremer ??
Влез във арената.Там я има и като цъкне6 върху там иконката и ти излиза линк към торента и инфо.Дава6 малко надолу и готово.6те ги види6 . Те са няколко.Ако пък не може6 да се оправи6, наи доброто ре6ение е http://www.serials.ws
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2005 17:48
Coder написа: *Ghost Master написа: *Ghost Master написа: 1st sound recorder - register Не мога да те разбера. Какво искаш за регистрирането на "Първия Звукозаписвач"? Така се казва програмата Трябва ми User Name & Registration Code
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Pro {G}
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2005 17:16
Moje li CD key za Black Mirror 6oto v http://www.crack.me.uk go nqma!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2005 17:28
Sleepy написа: Moje li CD key za Black Mirror 6oto v http://www.crack.me.uk go nqma!!!
Ти не разбра ли 4е http://www.cracks.ne.uk е за кракове не за CD key ове. ПАК ПОВТАРЯМ:www.serials.ws
|
|
|
|
|
Pro {G}
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2005 17:40
Mi pi4 samo da te svetna 4e tam go nqma
|
|
|
|
|
*InSeNsAtE*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2005 17:51
Ako na nqkoi mu se namirat SAVES na The Hulk malko sled misiqta v koqto si neizrodqsal i trqq da ustane6 takav mnoo sha sam my blagodaren ako gi pusne
|
|
|
|
|
[Air Crew]Miki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2005 19:04
Sleepy написа: Mi pi4 samo da te svetna 4e tam go nqma
Ми пич ша та.... и във аватара<добронамерена шега>
___________________________________ DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:')
Кирилица!
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2005 23:59
Disturbed написа: Dilyan4o* написа: Някой да знае серийни номера за играта Delta Force Xremer ?? Как не се научихте ве! http://www.cracks.me.ukКВО ЛИ НЯМА ТАМ?! Стига питали за простотии!
А така!Какви ли не вируси има там!
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2005 00:03
PLS pomognete mi s User name,registration code и Company name za TimeUp Utilities...mnogo spe6no ...PLS helpaite!!!
___________________________________ Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in a world they've been given than to explore the power they have to change it.
IMPOSSIBLE IS NOTHING.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes™
|
|
Мнения: 20 Местоположение: Лондон Бейкър Стрийт Професия: Детектив Интереси: Разследване на заплетени случаи
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2005 09:11
Sherlock Holmes™ написа: Трябват ми чийтове или трейнер за Battle Strike The Road To Berlin.
Освен това ми трябват чийтове или трейнер за Terrorist Takedown.
___________________________________ Приятел
Елементарно, Уотсън!
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2005 14:34
Нуждая се от помощ за H3WOG3.58
Значи, хванах се да джъткам кампанийте, почнах първо "The Samartian", но още на първото ниво нещо се бъгна. След като мина пъзела с гоблините, и след като дам водата на едните Thugs-ове, на тяхно място се появяват някакви Pixie-та, които би трябвало да се присединят към мен, за да мога да убия другите Thugs-ове 'дет седят на пътеката, но те не се присъединяват.. и буквално дотам свършва играта, защото няма никакъв начин с 11 Grand Elves да убия 200 Thugs.
Ако някой знае как да го unbug-на ще съм много благодарен ако сподели.
Ако не, кажете някой cheat, с който мога да го мина т'фа. Примерно за mana points.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2005 15:32
Sleepy написа: Mi pi4 samo da te svetna 4e tam go nqma
Еми тогава не знам.
|
|
|
|
|
Pivcho
|
|
|
|
|
|
|
|
Pepino
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2005 19:17
някой да знае cd key на Quake 3?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2005 20:41
Хора, много ви моля, кажете откъде да си дръпна някакъв крак за CONSTANTINE, че да не ми иска всеки път CD/DVD!
___________________________________ Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Нежъзможно е осъщестиимо. Невъзможно е ... нищо!
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2005 14:44
Sherlock Holmes™ написа: Трябват ми чийтове или трейнер за Battle Strike The Road To Berlin. Прас!*Ghost Master написа: Coder написа: *Ghost Master написа: *Ghost Master написа: 1st sound recorder - register Не мога да те разбера. Какво искаш за регистрирането на "Първия Звукозаписвач"? Така се казва програмата Трябва ми User Name & Registration Code Name: Raven s/n: 6a14441191234567615f PEPINO написа: някой да знае cd key на Quake 3? c3tcbp2rsgdwpr7d (това също бачка и за сървъри (поне така казват)) Krew написа: Хора, много ви моля, кажете откъде да си дръпна някакъв крак за CONSTANTINE, че да не ми иска всеки път CD/DVD!
Прас!
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2005 16:03
Може ли крак за Star Wars: Jedi Academy Version 1.01?
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
Pivcho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2005 18:34
Coder написа: Sherlock Holmes™ написа: Трябват ми чийтове или трейнер за Battle Strike The Road To Berlin. Прас!*Ghost Master написа: Coder написа: *Ghost Master написа: *Ghost Master написа: 1st sound recorder - register Не мога да те разбера. Какво искаш за регистрирането на "Първия Звукозаписвач"? Така се казва програмата Трябва ми User Name & Registration Code Name: Raven s/n: 6a14441191234567615f PEPINO написа: някой да знае cd key на Quake 3? c3tcbp2rsgdwpr7d (това също бачка и за сървъри (поне така казват)) Krew написа: Хора, много ви моля, кажете откъде да си дръпна някакъв крак за CONSTANTINE, че да не ми иска всеки път CD/DVD! Прас!
А за мен "Прас!"?
___________________________________ Ех, Гейтс, ех Гейтс....не се научи как да правиш Windows....
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2005 18:37
Трябва ми крак NoCD за Tony Hawk Underground2 и сериен номер ако може
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
Pepino
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2005 18:46
Coder написа: PEPINO написа: някой да знае cd key на Quake 3? c3tcbp2rsgdwpr7d (това също бачка и за сървъри (поне така казват))
благодаря спасителю
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|