Автор |
Съобщение |
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2005 10:13
Ми единствено в датата ако го има, нали затвориха фрии сърварите и са нема от каде да се тегли
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2005 08:30
Gotenks написа: umm...zna4i ako moje nqkva programa koqto otkriva textovete na pesnite ot internet i gi izpisva na playera ti(v nov prozorec).ima6e takava samo 4e ne znam nito kak se kazva nito ot kade da si q zema. mersi predvaritelno
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2005 19:59
някои да знае откъде мога да си дръпна azureus (Java bittorrent client ама за линукс) или някъв друг свестен
сори ако някои е писал
10х предварително
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
Digital
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2005 06:37
Nqkoi malq vi da mi dade link za Visual Basic 6 koito raboti zashtoto v datata i fenbg ima edni ama te ne rabotqt.
|
|
prince of jedy
|
|
Мнения: 6 Местоположение: Ако ви кажа ще трябва да ви убия.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2005 20:39
Хора кажете някой server за world of warcraft като се logna в go-link mi pi6e Потребителят moon5 е създаден успешно!
Warning: main(./yes): failed to open stream: No such file or directory in /home/sani/WoW/www/index.php on line 85
Warning: main(): Failed opening './yes' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/sani/WoW/www/index.php on line 85
И сега кво? имама patch 4.0.0
___________________________________ 'Какво по-велико орижие от това да обърнеш враг към своята кауза.Да използваш тяхното знание срещу тях.'
:Star Wars Knights of the old republic.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 19:42
Знам че за много хора въпросът ми е идиотски ама искам да попитам с коя програма или как въобще се съединяват частите от големи файлове.ПЛС некой да посте някакво кратко отговорче.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 19:44
Ще помоля за програма, която прави от *.wma на *.mp3
Благодаря ви предварително. Дайте ми и линк, ако може!
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2005 10:20
Мисля да пробвам Lindows или Knopix. Въпросът ми е имат ли вграден firewall и антивирусна програма и кои torrent клиенти ще мога да ползвам? Ако не откъде мога да ги изтегля?
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2005 17:36
Значи темата е малко изоставена...ехоо Раааадоо значи ае добави няколко линка щото така не е добре мноо е празно(има от къде да се тегли сичко, а и free-сървърите си работят още....
P.S. Имам предложение може да добавиш една категория за Linux(сега нали има за Win) ае hf&gl и пооправи темата!!!
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2005 17:45
Disturbed написа: Ще помоля за програма, която прави от *.wma на *.mp3 Благодаря ви предварително. Дайте ми и линк, ако може!
sry че сега отговарям но въъв форума рядко влизам значи мноого яка за RIP от Audio CD е dBpower Music Converter а и конвертира дооста неща към .mp3 но за .wma ще трябва да изтеглиш Plug-In
Ако не ти се занимава направо изтегли CDex това е версия 1.51 незнам коя е последната обаче
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2005 17:58
Nexus написа: Disturbed написа: Ще помоля за програма, която прави от *.wma на *.mp3 Благодаря ви предварително. Дайте ми и линк, ако може! sry че сега отговарям но въъв форума рядко влизам значи мноого яка за RIP от Audio CD е dBpower Music Converter а и конвертира дооста неща към .mp3 но за .wma ще трябва да изтеглиш Plug-In Ако не ти се занимава направо изтегли CDex това е версия 1.51 незнам коя е последната обаче
Ами вече ми дадоха линк в една друга тема Все пак благодаря, ще изтегля и това
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2005 15:04
A ee ми нищо сега мислех да дам линкове към нещо но като се сетя кога* радо ще ги добави
*никога
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2005 12:00
Ще ги добавя като ми махнат бана.....
Демек като МУ скимне...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2005 20:48
хмм бан ли имаш сеега забелязах разликата(е все пак я видях) амм ми дано го махне скоро
P.S. В този форум за какво могат да ти сложат бан(или ти за кво имаш)
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2005 13:59
Имам бан щото Росен, чете лстата. И ме банна щот видя нещо касаещо него и аре да опражни власт малко...
Няма да го махне
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
AlumeN
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2005 10:15
Sorry за тъпия въпрос, обаче как като си с бан можеш да постваш и каква е разликата, която Нексус видя?
А иначе- плс може ли линк към СтайлХП, заедно с кег генератор, защото аз дръпнах един, ама кей генератора не бачи нешо... пък и версията ми май е стара
___________________________________ Довиждане, Плутон, ти винаги ще си една от нас!
a.k.a AL UMEN
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2005 15:46
Случайно да има някаква програма за изрязване на част(и) от филм?Може и отделни кадри....
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2005 00:48
VirtualDub кълца сичко ще е филм.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|