Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2005 09:50

Ами значи си със стария си герой... Надявам се, че не се сърдиш за това!

Колкото до мирката - а ти нагласи ли си мрежата и сървърите? ЗНачи сложи на:
IRC Network: All
Server: irc.spnet.net irc.omega.bg irc.techno-link.com irc.otel.net (някой от тези). Ако не се лъжа просто не се свързваш с мрежата на UniBG, коитоса в БГ-то и ползваме тяхната мрежа. Пробвай това и после пак кажи дали ти бачкат нещата.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2005 14:06

Хм... не виждам причина да се коригират годините, но може, ако държиш... колкото до другия герой, не че не ми се играе с него, просто имам разказ, който е вече 20 страници за този герой...(по-точно тези 20 страници са миналото му)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2005 20:44

Е, готов е и моят герой.Базата е горе-долу същата, но мисля, че промените са адекватни и логични и вече героят няма да е толкоз необикновен с неговите магий.Бе прочетете и ще видите.
--
Вятърът духаше.Ту силно, ту слабо.Отначало пееше тънко и глухо, а миг след това като гръм с издигна в един висок тон, порейки невидими стени докато да стигне до съзнанието на един странник, докато да се завърти в ушите му и да проникне болезнено в главата му.
Мъжът погледна към мрачното небе.Тъмно бе то, също както бяха тъмни и мислите му.Намираше се в една задънена улица.„Големият град винаги си има проблеми” каза си той, виждайки как двама грубияни се бяха нахвърлили върху едно безпомощно момиче.
Мъжът се казваше Аарок.В кърваво червените му очи се виждаше мъдростта на човек, видял смърт и живот в едно, видял мрак и светлина слети заедно в една неповторима вихрушка.
Спомни си за своето минало.Беше убивал много хора.”Ти си човек, който си знае цената” беше казал Кралят, когато Аарок уби водача на едно зараждащо се възстание.
”Парите за един наемник като мен са достатъчна награда” повтаряше си постоянно Аарок, виждайки, че другите „благородници” получават рицарско признание вместо няколкото сребърника в кесийката му.Това, естествено, не го оспокояваше.
Тези мисли го разконцентрираха.Беше среден на ръст, с дълга маслиненочерна коса.Облечен в кафяво наметало, което му бе малко по-дълго, мъжът носеше отдолу дрехи, които да го държат неподозрителен.Дългото наметало обаче скриваше един важен момент от пръв поглед – зад вълните плат, закачен на дясното бедро, се блъскаше един прибран в ножницата меч.
”Господарят на сянката…” каза си Аарок, тръгвайки навън от уличката.Усмихна се – каква усмивка!Кучешките му зъби бяха прераснали.Бяха се превърнали в едни остри като игла костни образувания.Аарок често се нуждаеше от кръв – може би точно за това беше пренебрегван и използван само като наемник.
При тази мисъл Аарок гневно се изплю.
Излизайки от тъмнината вампирът се пренесе на една от главните улици по която сновяха хора, бързащи за някъде.Никой не обръщаше внимание на останалите.
”Студени като камъни…Бас държа, че кръвчицата им е топла” каза си Аарок и отново се изплю.
Сега бе изправен пред избор.Ако тръгнеше наляво, щеше да продължи да търси описаната жертва.Избирайки надясно, Аарок щеше да се озове на мястото, от където тръгна – кметската зала.
Вампирът се заколеба.В мозъка му трескаво се прехвърляха възможности за близко и далечно бъдеще.
След множество премисляния Аарок се предаде на гнева и тръгна в посока към кмета.Краткият му път до там беше съпроводен от много блъскане и ругане.
-Живей във вените ми – каза той на стражите пред сградата на кмета.Това беше паролата, която си бе избрал.Пазачите, кръстосали до сега пики, отместиха оръжията и отвориха вратата.
Вампирът влезе в залата.Стъпките му едва се долавяха – някъде в центъра беше разположена маса, край която аристократи и „благородници” бяха насядали и сладко-сладко си похапваха.Кметът седеше с гръб към вратата и се смееше гръмко.
”Какъв тъп дебелак” рече си Аарок и се насочи към него.Постепенно краченето му се превърна в бяг.Залата беше достатъчно голяма за да побере на дължина около десет слона, а на ширина – пет.
Бегом Аарок извади меча си.Простовато парче стомана биха казали обикновените хора, но в ръцете на този наемник се превръщаше в оръжие на съдбата.
Няколко крачки оставаха на вампира да достигне смеещият се.Насядалите около масата не забелязоха дори, че Аарок е на крачка от кмета.
Мечът изсвистя.Острието преряза кост и плът.Кръв оплиска всичко на метри от Аарок.Прасешката глава на кмета изхвърча във въздуха, за да се пльосне в едно от блюдата.
Сякаш целия свят го гледаше.Вампирът усети шокираните погледи на благородниците. дин по един те станаха.Бяха около 10.
Без да чака Аарок скочи на първия.Качи се на раменете му и заби меча си в гърба му, като в същото време взе оръжието му за другата ръка.Изтласквайки се от умиращия наемникът го бутна и трупът се блъсна в наставалите аристократи.
Вампирът, бърз като светлината, качи крака си на масата и с изключителна прецизност като трамплин изхвърли една вилица към нападащия го мъж.Тя се заби в гърлото му и от устата му текна кръв.
По подобен начин Аарок изби и останалите.Остави само един жив.
-Нахрани ли се?Сега е мой ред…
След като избърса кръвта си от лицето, Аарок излезе от залата и отново изчезна в сянката и пак вятърът зави в ушите му.
--
Верно, че малко съм се отплеснал в пряко повествование, а не минало, но...Нима наемниците имат минало!?

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 00:53

Рекс, преди го казвах само на теб, но сега ще го кажа пред всички. Ако Гарда го оставиш да участва в РПГто, то аз се махам! Ти сам каза, че трябва да сме максимум 4рима... но можем и да сме по-малко, нали?? Просто "нивото", което струи от описанието, очевидната гавра с всички ограничения, които наложи над героите, са нетърпими!

Ей Гард! Ти наистина си Девет! Знаеш ли защо ти викаме така? Щото се държиш като девет годишен! И си също толкова прост! Баси детинско написаното... нямам думи, беше ми останал с друго ниво на творчество в главата...

Рекс - аз или него!

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 09:26

Защо ме поставяте пред такъв "избор"? А какво ще кажете за"и двамата"?

Екс, не знам защо смяташ, че това е детски написано!?! На мен ми хареса, макар че действително малко е наблегнато на касапницата. Но като оставим настрана, че разказът е предимно екшън, то не разбирам какво не ти харесва в стила на писане на Пазача!

От друга страна обаче пък Екс е прав за едно нещо - "очевидната гавра с всички ограничения, които наложи над героите". Гард, героят ти е прекалено силен, не мислиш ли? Това да влезе в стая и безпроблемно да изколи 11 човека не мислиш ли, че е малко прекалено? Да, ако забелязваш в РПГ-то ми има един герой, който коли и беси наред, само че той НЕ Е от играчите, той си е част от историята и толкова. Ако искаш, "дай ще те пуснем" срещу една малка армийка (100хил. д.) и да видим как ще ги изтрепеш "с вилици". Така де, идеята ни, ако не помниш, беше героите да са достатъчно калпави и лабави, така че като пишете какво правите освен да го направите добре (писането) и да си поблъскате малко главата какво и как точно да действате, така че да се получи и именно игра. Ето например, сравни своя герой с този на Сентри - твоят влиза в голяма зала и избива десетина аристократи, които макар и яли, се очаква да могат да въртят меч, докато неговият герой е някакъв калпав магьосник, който дори не е особено силен и вещ в занаята си, та ползва прашка с някакви си там отвари за мятане. Вземи героят на Мат - докато той се мъчи да избегне боя с думи и едновременно с това да не си изпроси нова порция заради приказките си, ти ще скочиш и ще намсетеш "който е там", че и кръвчицата му ще изпиеш в буквалния смисъл. Героинята на Екс - докато се очаква тя да е бързия и ловък герой, този който може да се скрие и промъкне, твоят може абсолютно същите неща. Да, радвам се, че заряза некромантските си умения от първоначалния герой, но пък на тяхно място сложи два тона бойно майсторство. Героят ти е прекалено силен!
А освен всичко това имам още едно съображение - това, че е вампир! Очаквах да разбереш, че това е проблемен аспект на героя ти и да го премахнеш, но явно съм се объркал. Изхождайки от моите си познания за вампирите (а да не забравяме, че действието на играта се развива в МОЯТА вселена), вампирите изгарят, когато попаднат на слънчева светлина. Следователно твоят герой трябваше вече хиляда пъти да е изгорял! Принципно само архивампирите могат да издържат на слънчева светлина, но не мислиш ли, че това пък автоматично ще направи героя ти още по-силен? И да, признавам, явно беше моя грешка, че въобще допуснах вампира до участие в РПГ-то, но сега категорично отказвам да го включа! Забележи, отказах на Мат участието му с герой, който имаше едно далеч "по-нормално" качество - това, че е сляп, а какво остава за един немъртъв и по-точно вампир? Лично да си призная, когато каза, че ще си сменяш героя помислих, че ще сложиш някакъв нормален герой, но не се оказах прав...

Или накратко - няма да пусна този герой до участие! Не и докато е толкова силен, не и докато е вампир! Особено държа на последното!!! Измисли си нов герой или... или съжалявам, но няма да играеш! И моля, не си мисли/ете, че го правя заради по-големите ми симпатии към Екса, не е така!
Съжалявам само, че това става в деня, в който се очакваше да играем... :(

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 15:11

Е, щом не го приемаш - така да е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 16:10

Гард, разказа ти е добър, но героя като такъв е просто прекалено силен. Изкефих се на някои негови действия, това с вилиците е... инетересно... меко казано, но и адски нереално...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 16:30

Кхм извинете ама не сте прави синковци ( ноу офенс ) . От доста време само наблюдавам творческият без да пиша че ме е срам . Но следя новото от РПГ-то . Първо вече не знам колко време просто дрънкате . Да видим дали поне днес ще свършите нещо ( до колкото помня днес беше датата ) . Сега първо на прекалено бързо забравящите да припомня колко пъти трябваше да си пренаписват героите за да паснат на разказа . Всеки си имаше поне по два героя аут . Всички тотално се уливахте отначало ( да не говорим за самото начало със скелети и тн. глупости ) . После некви стрелци си ебало мамата и не знам си какви некромани и бойци ! Такаче Гарда просто трябва да опита . Относно нивото му на писане - Екс ама хич не си прав . Повярваи не по малко го бива Гарда в описаният от Джоин ( мисля той беше луд по описанията ). Гарда има нужда от време да се приспособи - защото тук има чуждаи очертания да следва а не собствените си !
Сега второто което гледам - леле каква настървеност ! Чак до ултиматоми се стигна . Не помня такава агресия да имаше към далеч по клпави писачи който даже играха ! И за да не съм голословен и за да не кажете че съм по задколисните игри ( Рекс ) говоря за Демона ( абе тоя с гробът на Аватара ) . Не съм сигурен за името но Рекс помни разговорите ми . Такаче не даите скача просто за спорта . Гарда си има своите недостатаци но относно писането той поне във моето РПГ най много си подобри стилът и това се видя във неговите си лични творения !

Такаче по спокоино . Пъво направете нещо отбележете деиност пък после се стървете .

П.П. Бих поиграл но уви нямам време ( ех как се радвах на моя герои и за историята която бях измислил за него - жалко ) !

едит
Мда съвсем забравих че Гардиянът не е от новите попълнения . Голяма част от думите ми станаха пълна излагация но така е - който не внимава заслужава да страда !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 17:25

EviL, в моите очи се изложи най-много когато спомена твоето РПГ. Не че имам нещо против принадлежността, но си мислех вече, че не си го спомняш, а ето, че не е така...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 20:14

Леко спортно няма да се почва, а?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 20:22

Бе ше играем ве, как иначе!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 20:58

Играем! Колкото и да не е за вярване, играем!

Редът е:
1. Екс
2. Мат
3. Рийв

Спазвайте го! Е, то си знаете де! :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 22:01

[22:51] <MetalGearRex> баси
[22:51] <MetalGearRex> нали знаете, че искам в такива моменти да се получава диалога!
[22:51] <MetalGearRex> и точно затова исках да ползваме мирка
[22:51] <MetalGearRex> защото в такава ситуация някой ще каже:
[22:51] <MetalGearRex> "аз ще пиша нещо"
[22:51] <MetalGearRex> и другите ще го изчакат да драсне каквото му е хрумнало!

Разбирате ли сега основния ми замисъл в това да ползваме ИРЦ? Ето това имах предвид! Помислете над него и айде да го спазваме!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2005 23:28

[00:16] <MetalGearRex> как мислиш
[00:17] <MetalGearRex> направихме ли нещо днеска или като цяло нищо не направихме?
[00:17] <Sentry> be ni6to ne naprajhme, ama e dobro na4alo :)
[00:17] <MetalGearRex> хех
[00:17] <MetalGearRex> и аз мисля горе долу така...
[00:17] <MetalGearRex> първото право говориш, ама второто май не е много така... :)
[00:17] <MetalGearRex> хахха
[00:18] <Sentry> :P
[00:18] <Sentry> :)

Мисля, достатъчно красноречиво... Както и да е, нека следващия път го направим по-добре, а?

А кога ще е това? Аз лично предлагам събота вечерта, пак от 21часа. Съгласни ли сте?

Колкото до Гарда - чакам новия ти герой за одобрение! Екс, с теб явно ще трябва да се разправяме допълнително.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2005 15:27

Мда Сентри напоследък ми върви да се излагам и като съм почнал няма да се спирам я . Да помня си РПГ-то и още си го тача и то за мен си е най-доброто . НО взе да ми писва от оплаквания . Мислиш ли че ти и ММ можете само да го изкарате ? Ако да чудесно дерзаите . Просто се чудя кога ще ви згреят кофите че вече малцина искат да се занимават с него и че нямат време .

Относно предишният ми пост както вече казах - тотално излагане моля да бъда извинен .

Абе къде бяха описанията на героите че искам да си припомня моят ?

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2005 15:30

Условието ми си остава ;) No Guard! ;)
Освен това събота не мога, в 19:00 ще се събираме няколко приятеля от стария клас (аз лично не съм ги виждал от 4 години) :wink:

П.С. Хайде разправяй се с мен ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2005 21:19

Така, явно в събота няма да можем да се съберем... Неделя?

И да Екс, знам ти условието. Обаче не мога да изключа Гарда току-така... Знаеш, че ти си този, който отказва да играе, не той. Затова той си има срок до следващата ни игра да си направи герой и ако го одобря, ще играе. За теб ти си решаваш...

Та, в неделя става ли? Пак от 9 часа вечерта.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2005 16:59

Ехоур чук-чук! Има ли някой заинтересован да играем? Защо за абсолютно всяко нещо трябва аз да ви ръчкам?
Първо - кога пак ще се съберем да поиграем? Този път искам някой от вас да го каже, за да знам аз кога да си освободя графика.
Второ - Гард, готов ли си с новия си герой? Знаеш, че без такъв няма да играеш!

Айде бе хора, обадете се нещо, направете нещо! Ако не ви се играе повече "т'ва", просто го кажете и да приключваме! Ако ви се играе обаче, айде де, всичко все аз ли ще трябва да го правя и организирам?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2005 19:11

Ем аз всяка вечер съм свободен попринцип, по празниците може да сме на вилата, и а да - трябва да помоля мама, защото вече имам наказание (заради тъпата родителска среща) - трябва да съм в леглото в 22:00...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2005 14:51

Този петък устройва ли ви? Пак от 9 вечерта. Приемам "мълчанието" ви за "да", така че дотогава!

И Гард, ако не си готов с героя си дотогава, ще има едно свободно място и вече ще трябва да се състезаваш с други за него(ако има други де).

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com