Чалга vs. Метъл
If idiots could fly, PCMania forum would be an airport беше казал някой преди време и сега се убеждавам в неговата правота...
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
Disturbed``````
- Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
- Обратна връзка:
-
Disturbed``````
- Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
- Обратна връзка:
Бвахахахахахахаха!! Чак ся видях резултатите! АХ леле! Ами нема! Както казва един мой приятвл "Бери си гаилето"Love`Gun написа:hiihihiihihihihihDisturbed™ написа:Бе кво спорите още ве?! То стана вече ясно(чалга => бълвоч)!!
дамто резултата от анкетата е атегоричен метал Рулезззззззззззз (:
Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
-
Disturbed``````
- Обратна връзка:
-
Disturbed``````
- Обратна връзка:
Първото ти изречение няма да го коментирам - писна ми от такива като тебе , и честно казано не ми се занимава повече да обяснявам и да споря . Имах какво да кажа , но все едно говорех на стената , няма да говоря повече .Disturbed™ написа:Aiде пак рапъри........ Еххххх... Накъде отива света!Thrall написа:нито едно от двете
Поздрав с H.I.M. - Solitary Man за всички метъли![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Найк - сри за грешката! Поправена е!
Интереса ми привлече спомената от теб група . Ами аз метъл не слушам , но от известо време наблюдавам и реакции по разговори , и клиповете им на тия , и не мога да разбера , как го свързвате тва с метъла ? Хартаграми , лов метъл , некви е такива неща . Добре ще е да ме светнете
ПС - Е не мога да се сдържа - Аз съм рапър ! Обясни ми накъде отива света ?
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
phr34k|мързеллог
Чалагата си е музика, но е... конвеерна музика, дето и третокласник може да направи.
Металът от друга страна е една ограничена музика. Има едни граници, които буквално оковават музиката. В тази клетка има наистина стойностни, велики неща, но също и еднотипни и клишета. Металът не дава свобода да експериментираш. Твърде е лесно да излезеш от границите му и да си нещо друго.
Металът от друга страна е една ограничена музика. Има едни граници, които буквално оковават музиката. В тази клетка има наистина стойностни, велики неща, но също и еднотипни и клишета. Металът не дава свобода да експериментираш. Твърде е лесно да излезеш от границите му и да си нещо друго.
Хахаа аз пък обичам да съм напук на другите и гласувах за ЧАЛГАТА........защо ще попитате............ми и аз не знам не харесвам тази музика и по-принцип си падам по рап, НООоооо........от достоверни източници научих, че на доволно количество алкохол доста ми е допаднала
ПП
А метъла по принцип ми е доста противна музика.Просто не е за мeн.....no offence
ПП
А метъла по принцип ми е доста противна музика.Просто не е за мeн.....no offence
mes que un club
-
Гост
Абе хора не сте с всичкия си. Как можете да се карате за два типа музика които са небето и земята!!! Аз иначе слушам метъл но колкото и да псувате чалгата скоро няма да си отиде така че хабите си приказките. Както казват хората всеки луд си има номер. То тва чалгата е смесица от гръцко, сръбско, циганското те като не могат да измислят нещо оригинално копират яката. Не съм ги прегледал всички постове ама няма смисъл то това което го правите е направо караница на пазар. Think about it!!
Тези дни на едно купонче ме зарибиха с чалга... и проявих интерес към някои парчета.
Но все пак си мисля, че чалга изпълнителите са едни нещастници, ето защо
Но все пак си мисля, че чалга изпълнителите са едни нещастници, ето защо
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Zero-Blade
- Обратна връзка: