Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Уларкрафт
Публикувано на: 08 Апр 2005 16:01

Аз живях във едно село на една долина.Селото често беше нападано от Орки.Обаче наще смели войни все побеждаваха.Когато пораснах заминах във армията.Когато напуснах селото ми беше много мъчно.Аз бях отраснал там.Станах свидетел на много битки.Когато си тръгвъх видях горящото село.Как безобидни войници умират пред армията на орките.Паднах на колне и се разплаках обаче един войник ме хвана.Дръпнаме и ме изправи.После побягнахме.
Вече бях на 25.На тези години си войник от класа знаеш много умения.Вече се победих орки и новопрестигналите андеди.По това време хората бяха най-силни.В началото едвам дигах меча от земята а сега да победя орк е фасулска работа.
До скоро беше изобретена отвара която прави хората по-силни.На мен се падна да пия пръв.Обаче щом я изпих се превърнах на Орк.Цялата армия ме подгони.Аз побягнах и се скрих в близката гора.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 16:15

Много е неясно и доста кратко. Ако беше ясно щеше да е по- дълго. Заел си се с прекалено много описания, затова май и теб те е хванала моята болест- краткописателствонуненуенвост. Но не се притеснявай и продължавай.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 16:17

свърших до там защото не знаех точно как да продължи.когато се сетя по-нататак ще напиша устаналата част от разказа.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 16:24

Ух... ами, като за начало, цялата тази история можеше да се разкаже в стотина страници, ако човек знае как. На колко години си? Ако си на 10-, значи има шанс да стане нещо като писател от теб. ако си на 10+ и все още пишеш такива работи... просто си намери друго занятие. Мога да се хвана да изреждам недостатъците, но то си е ясно - липса на талант. :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 16:30

на 10 съм.Как позна :roll:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 16:44

Хех, познах ли? :) Значи ми е добра интуицията.

Ами виж сега, ако искаш да се захванеш с писане, трябва първо да положиш основите. Чети повече книги, за да се учиш от стила на добрите писатели. Това ще стане от само себе си, без ти съзнателно да влагаш усилие да възприемаш стила. Колкото повече четеш, толкова повече въображението ти се учи как се пишат книги. Колкото повече зяпаш телевизора, толкова повече затъпяваш (с извинение :oops: ) и можеш да описваш само случки, без никаква художествена стойност. След като усвоиш стила, нататък нещата сами ще се развиват.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 17:27

И аз съм на 10, но имам една тема, която хората харесват. Сигурно от опит.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 17:58

Покемон първо е ясно че си малък по ника ти. Едвали някой голям ще си измисли такова има(не че не е изключено) Второ ако найстина искаш да пишеш разкази или някви подобни трябва да разказваш това, което пишеш по-подробно. Хубаво си написал че хората и орките са се били, ама напиши как, колко време и т.н. И трето WC3 яко те е завладяло явно. Бих ти препоръчал да си купиш книгите за играта, ако ги нямаш. Ако си от София ги има на София Прес по 5лв и на Славейков ама там не знам колко са.

Профил

Заглавие: Re: Уларкрафт
Публикувано на: 08 Апр 2005 18:01

pokemon написа:
Аз живях във едно село на една долина.Селото често беше нападано от Орки.Обаче наще смели войни все побеждаваха.Когато пораснах заминах във армията.Когато напуснах селото ми беше много мъчно.Аз бях отраснал там.Станах свидетел на много битки.Когато си тръгвъх видях горящото село.Как безобидни войници умират пред армията на орките.Паднах на колне и се разплаках обаче един войник ме хвана.Дръпнаме и ме изправи.После побягнахме.
Вече бях на 25.На тези години си войник от класа знаеш много умения.Вече се победих орки и новопрестигналите андеди.По това време хората бяха най-силни.В началото едвам дигах меча от земята а сега да победя орк е фасулска работа.
До скоро беше изобретена отвара която прави хората по-силни.На мен се падна да пия пръв.Обаче щом я изпих се превърнах на Орк.Цялата армия ме подгони.Аз побягнах и се скрих в близката гора.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!!

много добре н о е кратка аз цяла книга написах

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 18:01

Абе аз напушен на 10 години бих написал нещо по-смислено... И хич не ти вярвам, че си на 10, а това си го написал, щото или си много некадърен, или нарочно ей така за всеобщия флъд.
Първо се разрови из Творческия форум, виж че има един поставен стандарт - дълги, смислени и увлекателни разкази и тогава прави нещо авторско.
Ще ти дам пример какво да направиш, ако продължава да не ти се отдава... Отначало можеш да си избереш стила на някой и да се учиш от него. Само че без плагиатство, просто гледаш и се учиш, а вече след като получиш похвала и от него, означава, че си се развил и че вече трябва да направиш свой стил. А може и да прочетеш някоя книга и да видиш какъв е стила на писане, знам ли, може би такова чудо не си виждал никога :roll:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 18:11

AcTivE написа:
Абе аз напушен на 10 години бих написал нещо по-смислено... И хич не ти вярвам, че си на 10, а това си го написал, щото или си много некадърен, или нарочно ей така за всеобщия флъд.
Първо се разрови из Творческия форум, виж че има един поставен стандарт - дълги, смислени и увлекателни разкази и тогава прави нещо авторско.
Ще ти дам пример какво да направиш, ако продължава да не ти се отдава... Отначало можеш да си избереш стила на някой и да се учиш от него. Само че без плагиатство, просто гледаш и се учиш, а вече след като получиш похвала и от него, означава, че си се развил и че вече трябва да направиш свой стил. А може и да прочетеш някоя книга и да видиш какъв е стила на писане, знам ли, може би такова чудо не си виждал никога :roll:

секи които обижда играта и неините фенове да го мисли(това не е заплаха а предопреждение)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 19:18

следващата част на разказа ще доста по дълга

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 19:39

Thrall написа:
секи които обижда играта и неините фенове да го мисли(това не е заплаха а предопреждение)

Еми аз каквото мислих, го казах.
Уаркрафт не играя и не съм фен. И ето, обиждам нейните фенове, като ги критикувам :smkbm: ама чакам някой хилав геймър да се заяде на тая тема с мене

Фенове на Уаркрафт, които предупреждават :arrow: :mfngr: (моето мнение за тях) :P

Профил ICQ

Заглавие: Имам Работа Отдавна Но Имам Ябълки
Публикувано на: 08 Апр 2005 21:04

Превъзходно!Ти си моят идол.
-
Да започнем да анализираме.
Селото.Символ за единството.Символ на дома.За...ъъъ...за теб...айде, не за теб, за лирическия герой домашното огнище е едно сакрално място.Трудно е на младия(нали?) момък да защити майка, баща или сестра, но смелите войни се справят с тази задача.За съжаление, тази работа в последствие става непосилна за безобидните войници.Символизмът, който горящото село придава, е, че автора е написал много добра творба.Падането на колне показва малоум...бистрия ум на твореца.Войникът, помогнал на лирическия (не)герой, е милосърдечен и добър.
За анДедите на лирическия "аз" няма да говоря.Има друго, по-забележително нещо - сравнението със бобена работа.То показва градираното получаване на все нови и нови умения.
Превръщането на героя в орк показва омразата на армията към тези зелени същества.
Мотивът за бягството присъства навсякъде...
---
Кви глупости говоря ве, я вижте заглавието...Оп, покемон, да не написах нещо по-дълго и по-детайлно от теб!?Надявам се, че не...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 21:05

AcTivE написа:

Смея да твърдя, че си бездарен, AcTivE ... Това за тебе, нямам намерение да ти отделя повече внимание.

Лорде, писателят не се определя от възрастта, а от порива, от желанието му да пише. Ако това е на лице лесно ще постигне талант, а ако таланта е на лице лесно ще постигне одобрението на другите, а оттам на татък - всичко е песен. Иначе наистина четенето е полезно за развиване на способността да пише. Но трябва това, което чете да му е интересно, да го "грабне", инак просто той ще минава през буквите без да усеща стила на автора на книгата, особенностите й и т.н. Също така може да попрочете някои неща тук, във форума и така... Но определено не може да се очаква, че ще стане велик и талантлив писател за няколко дена.. Не може да се очаква и че въобще ще стане, но ако го иска това не е невъзможно...
А и в началото критиката влияе много зле за начинаещите, тя просто убива желанието. При мен тя едва не ме отказа да пиша след първия ми опит... Но след време, когато напреднеш, ти ще се нуждаеш от конструктивната критика и самата тя ще те кара да продължаваш, да доизкусяваш пропуските и грешките си.. Затова накратко когато видите някой такъв опит за творческа дейност опитайте се да разберете младия писател, да помислите какво трябва да кажете, за да се отрази най-добре на неговото желание, на достойнството му..

Редакция:
За пример на казаното от мен в последните редове вижте съобщението над моето... Това ще се яви пример какво не трябва да се прави като се сблъскате с някой такъв "първи опит" в писането.. Гардиане, един въпрос, отговори ми точно и ясно: какво искаш да постигнеш с това съобщение? Каква е целта ти? Точно и ясно.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Имам Работа Отдавна Но Имам Ябълки
Публикувано на: 08 Апр 2005 23:02

TheGuardian написа:
Превъзходно!Ти си моят идол.
-
Да започнем да анализираме.
Селото.Символ за единството.Символ на дома.За...ъъъ...за теб...айде, не за теб, за лирическия герой домашното огнище е едно сакрално място.Трудно е на младия(нали?) момък да защити майка, баща или сестра, но смелите войни се справят с тази задача.За съжаление, тази работа в последствие става непосилна за безобидните войници.Символизмът, който горящото село придава, е, че автора е написал много добра творба.Падането на колне показва малоум...бистрия ум на твореца.Войникът, помогнал на лирическия (не)герой, е милосърдечен и добър.
За анДедите на лирическия "аз" няма да говоря.Има друго, по-забележително нещо - сравнението със бобена работа.То показва градираното получаване на все нови и нови умения.
Превръщането на героя в орк показва омразата на армията към тези зелени същества.
Мотивът за бягството присъства навсякъде...
---
Кви глупости говоря ве, я вижте заглавието...Оп, покемон, да не написах нещо по-дълго и по-детайлно от теб!?Надявам се, че не...

Aбе брато , ти винаги ли си дотолкова комплексиран , че изобщо ти се занимава да правиш рецензии , с хумористична цел на нещо такова ?! ( тва напълно сериозно , не ми се сърди , просто така изглежда )

Аре стига вече , станагме за посмешище - двамата десетгодишни - джедая и конника , дето пишат та се късат и т.н. Аре стига се връзвахте . Погледнете старите постове на боб4о и ще видите за кво ви говоря . Кхъм-кхъм , Админа , стана време и ти да хванеш парцала ( стига само тоя Стелт сме го юркали ) .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 23:17

Просто Аз написа:
Смея да твърдя, че си бездарен, AcTivE ... Това за тебе, нямам намерение да ти отделя повече внимание.

Не че ще се явявам като защитник на физическото лице AcTivE, но смея да твърдя, че не си прав. Обвиняемият от теб е достатъчно талантлив, за да блестне на страниците на PC Mania примерно, а тази негова проява лично за мен служи като отличен пример за подражание. Ако мислиш, че AcTivE е понякога бездарен - кажи го ясно, но недей хвърля клевети и поквара без основание.
Аз също мога да те нарека понякога бездарен - заради правописните грешки например. Не е ли така?
И все пак - хора сме!

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие: Re: Имам Работа Отдавна Но Имам Ябълки
Публикувано на: 08 Апр 2005 23:37

AcTivE написа:
ама чакам някой хилав геймър да се заяде на тая тема с мене

С хилави геймъри всеки може да се разправя. Ама има и тежка категория :twisted: :twisted: :twisted:
Просто Аз написа:
AcTivE написа:

Лорде, писателят не се определя от възрастта, а от порива, от желанието му да пише. Ако това е на лице лесно ще постигне талант, а ако таланта е на лице лесно ще постигне одобрението на другите, а оттам на татък - всичко е песен. Иначе наистина четенето е полезно за развиване на способността да пише. Но трябва това, което чете да му е интересно, да го "грабне", инак просто той ще минава през буквите без да усеща стила на автора на книгата, особенностите й и т.н. Също така може да попрочете някои неща тук, във форума и така... Но определено не може да се очаква, че ще стане велик и талантлив писател за няколко дена.. Не може да се очаква и че въобще ще стане, но ако го иска това не е невъзможно...
А и в началото критиката влияе много зле за начинаещите, тя просто убива желанието. При мен тя едва не ме отказа да пиша след първия ми опит... Но след време, когато напреднеш, ти ще се нуждаеш от конструктивната критика и самата тя ще те кара да продължаваш, да доизкусяваш пропуските и грешките си.. Затова накратко когато видите някой такъв опит за творческа дейност опитайте се да разберете младия писател, да помислите какво трябва да кажете, за да се отрази най-добре на неговото желание, на достойнството му..

Редакция:
За пример на казаното от мен в последните редове вижте съобщението над моето... Това ще се яви пример какво не трябва да се прави като се сблъскате с някой такъв "първи опит" в писането.. Гардиане, един въпрос, отговори ми точно и ясно: какво искаш да постигнеш с това съобщение? Каква е целта ти? Точно и ясно.

На каква основа смееш да твърдиш, че Актив е бездарен? Като ще приемаме всичко толкова насериозно изкарай факти тука, черно на синьо(зависи от стила на форума) та да видим всички защо Актив е бездарен.
Нататък....

Пич, виж ся. Има си възраст за всичко. Тъй като с възрастта идва и акъла, някои работи започват да се правят на по-късна възраст. Та, къде са ми тръгнали некви десетгодишни сополанковци да пишат във (уж) сериозен форум като този (поне творческата му част мисля, че минава за сериозна). Няма ли някакви конкурси за детски стихотворения или разказчета, където да се изявяват дечицата, ами са дошли тука да ми пишат някви смешни разкази. Като искат да пишат, да почнат да четат книги от сега и като пораснат още малко да се пробват. Ама е смешно да се дават сериозно рецензии на 10 годишно лапе дето даже не знае сюжета на Уар Крафт 3 да речем, а си цъка защото му е кеф да гледа пъстрите юнити. Като иска да пише, да ходи да пише някъде, където хората са на неговата възраст и ще се кефят на писанията му(все ще се намери някой такъв форум), а не тука дето сме се събрали хора, минимум три години по-големи от новоизлюпилите се "автори". Като има желание да твори, да ходи в Кой е по- по - най. Пък като му е гадно, че не му харесваме разказите да ходи да блъска покемони по тротоарите.
Целта на Гардиана според мен, беше да ни разсмее. Поне мен успя да ме разсмее. В случая се доказваш като човек без чувство за хумор. Не мога да разбера защо искаш да приемаме разказа насериозно, след като е пълен буклук, дори и за приказка не става, а пък по тъп сюжет не съм виждал. Не приемам оправдания от типа, че автора е 10 годишен(всъщност той не е, но и до това ще стигнем, засега приемаме, че е). Може да е 10 годишен, но нищо не му е пречело да се постарае малко. Ама то се иска и малко акъл за тази работа. А пък откъде акъл, като в главата на детето се въртят само репликите на Дед Найт-а и на останалата тумба създания от Уар Крафт 3 . Кой да седне да чете книжки, когато може да трепе зелени орки.
slim_k написа:

Аре стига вече , станагме за посмешище - двамата десетгодишни - джедая и конника , дето пишат та се късат и т.н. Аре стига се връзвахте . Погледнете старите постове на боб4о и ще видите за кво ви говоря . Кхъм-кхъм , Админа , стана време и ти да хванеш парцала ( стига само тоя Стелт сме го юркали ) .

Стигнахме до съществото. Самата истина, прозряна най-накрая от някого. Къде ще тръгнат двама десетгодишни сополанковци да ми пишат разкази по форумите бе. Ако аз исках да се изгавря с творческия щях да напиша точно нещо подобно на тоя разказ дето е написан по-нагоре и щях да получа предупреждение за бан(минимум).Десетгодишни писатели - ахахах, стига бе, на 10 години се правят съвсееееем други неща. Пък и как двамата десетгодишни писатели се появиха в толкова кратък период и решиха да ни запознаят един след друг с творческите си умения - много наивни трябва да сме за да го повярваме и изглежда наистина има достатъчно наивни.

Дано да не се излее повече от тая помия в творческия форум, че и без тва не върви много на добро.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 01:22

Pokemon, fashtai sreepovete i digai XP shtoto qvno nqq6 mnogo :)
4eti Man ! Fani si nameri moq razkaz i 4eti :P:P:P:P
A Land Divided...nekade po tvor4eskiq e :P

Ai Peace

P.S.
Maleiiiiiiii, 4eti man

Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org

Профил ICQ Skype

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 08:46

Много се колебаех дали да напиша този пост...
Оставете го да говори, не го шашкайте... То е ясно защо защитава "талантливите млади автори" - понеже едно време и той беше от тях. Аз не мога да го нарека бездарен, понеже има талант, но смея да твърдя, че си чукундур, но няма да те коментирам :lol: . Да, това наистина е много удобно и хитро (напомня малко на един популярен лаф "Пикай, аз няма да те издам") и в случая - обиждаш и едновременно бягаш. Ако имаш нещо против мен - изкарай го на бял свят и ме засрами или недей "да не ме коментираш" така тънко...

Разбирам, че бях доста критичен. И С ПРАВО УЕЕЕЕЕ.... Я го виж! Даже заглавието е ебати леймърското и продължавам да мисля, че нарочно е написано така.

Код:
Пич, виж ся. Има си възраст за всичко. Тъй като с възрастта идва и акъла, някои работи започват да се правят на по-късна възраст. Та, къде са ми тръгнали некви десетгодишни сополанковци да пишат във (уж) сериозен форум като този (поне творческата му част мисля, че минава за сериозна). Няма ли някакви конкурси за детски стихотворения или разказчета, където да се изявяват дечицата, ами са дошли тука да ми пишат някви смешни разкази......................

Мога да се закълна, че това го писах вечерта, но се отказах да го постна. Ето един човек, с който мислим абсолютно еднакво ( :shock: ). Наистина се замислям, дали PC MANIA вече не е едиствения форум, който при регистрация не изкарва диалога, който поне малко създава отговорност:
Над 13 години съм.
Под 13 години съм.

slim_k също е изявил някаква позиция. И напълно го подкрепям. Все някой трябваше да отвори дума за това. Не, че тук се дискриминира възрастта, а смея да твърдя, че Творческият НЕ Е за всеки, който му е дошло нещо на акъла и е решил да го публикува по този начин, по който pokemon го е направил. Ама поне си го е озаглавил правилно и заглавието един вид предупреждава за съдържанието. Аз лично очаквах някаква пародия, но щом този разказ се взема напълно насериозно, нямам какво да кажа...

TheGuardian, хареса ми пародията ти. Не случайно си личи, че си писал из Творческия ;)

creator, адвокате, колко искаш да ти приведа на банковата сметка :wink: :wink:
А от тебе искам коментар на разказа. Надявам се, че ще успееш да измислиш нещо остроумно.

И тааааакаам...

POKEMON, с нетърпение очакваме следващата доста по-дълга част! Айде, и накарай мама и тате да помагат и внимавай покрай тебе да не се зарибят с У(л)аркрафт...

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com