Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Истории от геймърската (не)реалност
Публикувано на: 06 Апр 2005 13:30

част 1
Събуждам се и веднага пускам компютъра. Пред мен се появява Разиел, треперещ от желание да ме разкъса. Психясвам, взимам взетия от Армията калашник и стрелям по монитора.Уф! Свършили му са сачмите! Сега си спомних, че Армията беше не любимата ми държавна организация, а местната банда побойници. Как взех калаша ли? Дълга е историята, наистина ли искате да чуете? Добре. Ето:
Един ден си ходих по улицата с новия си воден автомат и се кефех. Изведнъж пет- шест члена на Армията се изпречиха на пътя ми.
-Давай автомата!- каза лидера им, който държеше торба, пълна с конфискувани играчки на децата от квартала.
Аз си спомних за играта, която бях дръпнал на миналия ден и си казах името и- GTA 2. Казах на Армията завладян от компютърната игра:
-Мрете, глупаци. Пет срещу един- не е честно... за петимата!
После падна един тупаник. Армията падна. Аз заграбих торбата с играчките и като същински Робин Худ ги върнах на децата. Едно копие- играчка на автомат "Калашников" не можеше да открие своя господар. Но вече го е открил. Това съм АЗ.
Незабавно заредих оръжието си и тръгнах към училище...
Следва продължение

Съжалявам, че написах толкова малко, но ако ви харесва, ще напиша още.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2005 14:42

Добре. На колко си години, момче?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2005 16:38

creator написа:
Добре. На колко си години, момче?

Абе, дребак съм. Не се шегуам- на 10.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2005 17:19

Брей, на 10 години аз дори нямах компютър. Но нищо. Продължавай да пишеш! Ще постигнеш по-големи успехи в бъдеще.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2005 18:31

creator написа:
Брей, на 10 години аз дори нямах компютър. Но нищо. Продължавай да пишеш! Ще постигнеш по-големи успехи в бъдеще.

Утре чакайте джикитаеца. Не издавам повече.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2005 10:44

За стотния си пост ще се погрижа. Четете задължително:
част2
По пътя за училище видях съучениците си- Психарко и баба Убиийца(почти като убийца, само че с две и- та). Бабичката просто не можеше да изкара изпита по математика. Стоеше в този клас повече от 30 години и накрая психяса. Уби съпруга си дядо Велко и прехвърли вината на домашния си любимец- котарака Мърко(гениално, нали). Когато го отвеждали от полицията той се заканил на дъртата. Днес тя носеше нож в ръка.
Психарко беше отличник по математика и езиците много му вървяха. Правописа също му се отдаваше. Но рисуването. Ама рисуването. Да получи по изобразително изкуство три беше успех. Да, успех, защото той обикновено не завършваше рисунките си. Психарко не му беше истинското име(Убиийца обаче беше истинското име на бабичката). То всъщност беше Джакибурангиджинго, на кратко Джинго, още по- накратко Джи.
Тръгнахме към училище. Изведнъж пред нас се изпречи котарака Мърко и каза:
-Убиийца, казах, че ще се върна. Казах I'll be back. Now I'm back!
Убиийца vs Мърко
Мърко удря бабата. Бабата разкъсва козината на гърба на Мърко.Мърко прави довършващ удар на бабата по главата, пробивайки черепа и. Котаракът си тръгва без да му пука. Е, тоя мач бе ше кратък.
С Джи стигнахме в училище и веднага бяхме нападните от въпросите на учителката:
-Къде е Убиийца? Винаги идва с вас!
-Ми котката и я уби на улицата на път за училище- казах аз.
-Добре. Ше са обадя на майка и.
-Какво, по Ъндъруърлд експрес ли?
-Не, по Ъндъруърлд колинг къмпъни.
-Ама там е по- скъпо!
-Млъквай вече!
Следва продължение
-

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2005 13:52

Ааааа, ебати якото. Чакам продължение с нетърпние!!!!

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2005 14:48

Боже боже ;)
Имайки се предвид възрастта ти... може да се каже, че си е добре ;) Ако продължаваш в същия дух, четеш книги на поразия, ще станеш наистина добър като порастнеш :!: :D
Продължавай продължавай... то с опита идва всичко ;) Сравнявай частите една с друга, след време препрочитай неща които си писал преди, и виж разликата в стиловете...

П.С. И един съвет - не прекарвай много време във форума - само ще изпростееш :!: Не си струва вече :shock: :wink:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2005 16:10

Existence написа:
Боже боже ;)
Имайки се предвид възрастта ти... може да се каже, че си е добре ;) Ако продължаваш в същия дух, четеш книги на поразия, ще станеш наистина добър като порастнеш :!: :D
Продължавай продължавай... то с опита идва всичко ;) Сравнявай частите една с друга, след време препрочитай неща които си писал преди, и виж разликата в стиловете...

П.С. И един съвет - не прекарвай много време във форума - само ще изпростееш :!: Не си струва вече :shock: :wink:

Ми аз сега съм се хванал с един проект- превод на Наруто. Ако завърша първия епизод ще постна отделна тема.
Стига офтопик- към всички- трета част- утре!(Много тирета се насъбраха- ама карай- то за здраве) Аааа! Пак тирета!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2005 22:21

Ммм? Превод на Наруто? Искаш да кажеш мангата ли?
Не че се съмнявам в надеждността ти... но не вярвам да се справиш много добре... нищо лично, нали разбираш? :)
Ако искаш да направим така - прати ми ги на ЛС за да видим дали ще ги "одобря", правя това за ТВОЕ добро, иначе ако имаш някъде грешки ще те ИЗЯДАТ С ПАРЦАЛКИТЕ, виж темата на Iron Maiden например... хич не са милички към гафовете на хората... това е разбира се, само ако искаш ;) :D (Пък и го правя защото както виждаш съм фен на Наруто :) )

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2005 22:35

ооооо велико е бестселър!!!!!Брей на 10 години и вече натискаш клавишите?!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 12:14

Част 3
По врвеме на математика ми излиза един с тънки очички, ама тънки, тънки и за китаец. Представя ми се:
-Хелоу май фенд. Ми- джикитаец.
-Айм гоуинг ту кил ю-казах аз.
-Хелоу гоуинг то кил ю- отвръща оня.
-Ша ма убиваш ли бе! Я виж сега!- изкрещях аз и вдигнах взетия от Армията калашник.
Пръснах му черепа. Учителката се обади:
-Абе ти пак ли си убивал туристи бе?! Десет минути в ъгъла. Веднага!
По пътя по училище ме спира един клонинг на китаеца който убих в училище и ми казва:
-Хелоу, момче. Ти сиивал ли си един джикитаец? Вери грозен.
Аз му казах:
-Да. Виж се в огледалото.
Оня вади един пищов и го насочва към мен. Бързо му го взех и го застрелях в крака. Джикитаеца почна да куцука като по детските филмчета. Ако излезете на улицата сигурно ще го срещнете. О, да бе! С калашника(нали съм точен стрелец)му направих гола линия по средата на косата(и фризьор съм).

Existence, анимето ще превеждам. Правописни грешки не допускам.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2005 12:44

albaneto написа:
ооооо велико е бестселър!!!!!Брей на 10 години и вече натискаш клавишите?!
4удо голямо! Аз на 5 години играх GTA 2. Ина4е разказа rulez! :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2005 00:28

Ех ех, Бобчо... с анимето, с още по-трудна задача си се захванал! Не говоря за правописни грешки, а за елементарни от рода на "It's cool" в превод (от едни уникално смотани субтитри) - "Кул идва", така че... Също така намеквам, че АЗ самия не мога да си преведа на места какво казват, пък... хех, така да се каже... имаш още какво да научиш ;) :D
Не го казвам за да се заяждаш, пак ти казвам, че ти предлагам помощ щото ме кефиш и не искам да те линчуват публично... (аз ще хвърля първия камък :D )

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2005 15:17

Това е най-уникалната простотия, която някога съм чел. Бравос, по простащина трудно някой може да се мери с твоя разказ. Ако това те кефи - продължавай, на мен обаче ми е отвратително тъпо и безсмислено да чета тия работи.

Превод на Наруто? Не съм гледал филмчетата, ама да ти кажа, едва ли ще се справиш, още повече ако си на 10г. Е, както искаш. Само да ти кажа да не правиш грешката да ги постваш в този раздел на форума. Препоръка просто...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2005 10:41

Възраждам темата от (полу)мъртвите. Скоро очаквайте нова глава. Naruto сменям темата- мангата ще превеждам. Научих се :lol: .Пък и ШаМана нещо не довърши втория том. Това е заради vegetto- той падна. Сега си свалям анимето от нарутохаос.ком. Там може само по 3
епизода на ден.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2005 13:38

pavka znam ta 4e si ti tup si

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2005 15:30

alo star academy написа:
pavka znam ta 4e si ti tup si

Ако искаш да знаеш името ми не е Павел или някакво друго подобно, а е Борис, новако.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2005 19:43

А от какъв език ще превеждаш? От оригинала на японски или от вече преведеното английско? Щото в английското е доста свободен превод и някои неща са съвсем различни...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2005 10:40

част 4
Когато се прибрах вкъщи се наядох с свински пържоли. Мама ми беше изпържила 5, ама едната май не беше добре опържена, защото заквича и скочи през терасата. Имам съмнения и за още една, защото подскачам като гумено мече, погълнало количество гумен сок, който е по-тежък от него. Като отидох в тоалетната главата ми подскачаше и накрая разбих тавана на тоалетната, отнасяйки тоалетната хартия от съседната кабинка. Добре че там нямаше никой. Продължавах да подскачам, докато не разбих следващия таван. Там имаше един човек, който спокойно си пускаше водата. Излезе без изобщо да ме забележи. Продължавах да си пробивам път. Когата счупих тавана на тази тоалетна, се оказа, че съм на покрива на сградата . Бъз!
Съседите ме накараха да поправя таваните им, пък аз им дадох приспивателно, за да не ме убият и набързо ги поправих. После си написах домашните. Тъкмо ги завършвах, когато някакъв призрак разби стъклото на прозореца. През него влезе... Убиийца.
-Какво става, не можеш ли да чукаш на вратата като хората, ами ми разбиваш прозореца. Сега ше са обадя на телефона на Ghostbusters(tm) и ще им кажа, че има откачен призрак в стаята ми!
-Успокои се бе. Аз не мога да ти счупя прозореца. Безплътна съм. Дядо велко беше награбил заедно с малкото си приятелче с Николай Хайтов един гранатомет и военните без да искат ти счупиха стъклото. Само да те питам, Джи мина ли през теста по математика? А ти?
-Аз и Джи минахме. А сега се къшкай.
Бабичката си тръгна. Аз се тръшнах на компютъра и написах първа част на тази история.

Ако това беше сериал, щях да ви кажа, че първи сезон е свършил. Но това е мини- разказ и затова сглобете това на първа глава и ако искате го разпечатайте. Съжалявам, че частите са толкова мънички, просто не мога да пиша повече. Дори 4-те части не могат да направят прилична глава. Не мога да пиша повече. Затова пиша колкото мога.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com