Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2005 19:35
Хелуинд, не съм съгласен с твоята система.Без ред всеки хаотично ще вземе да бълва части и ей така, изведнъж, двамата най-големи врагове ще се озоват на едно място и никой от авторите даже няма да разбере.Малко трудно се четат по 5-6 творения от 1.5 страници на веднъж.
Старата система си е по-добра.Имаш време да обмислиш и няма неочаквано пред портите ти да речем да се струпат 3 раси.А и зависимостта между авторите си е доста голяма.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2005 20:08
Така помислих , послушах музика , хапнах и всичко и .... не успях да избистря идеята си до краи . В такива случаи имам една система - почвам да пиша правила и всичко си идва по местата . Та хора четете по долу .
МИнаваме на двоина редова таблица . Не се шашкаите . Тя е от проста по проста . Ще има две таблици с редовете . Едната ще е за тези който имат желание да пишат по чето а другата за тези който нямат възможност и ще пишат от време на време . КОй в коя таблица ще е ще се разбере в края на седмиицата ( който не е гласувал е ясно че ще е във втората таблица ) .
Та сега как ще станат нещата . Първата таблица ще е за често пишещите . Пак ще има ред първи , втори , трети , четвърти и тн. . На всеки от тази таблица ще му бъдат предоставяни три дни . Ако на третият ден не са поснали следващият от тяхната група пише ( първата таблица ) . Мисля че е ясно .
Сега втората група ще пише по стар маниер с по една седмица успоредно на първата група .
Пример :
Пешо от първа група пуска част , след това Петко от първата група пуска часта си , после Мара пак от първа група пуска часта си и тогава Гошо от втора група е готов с часта си и я пуска след Мара ( Пешо , Петко , Мара са си написали частите в период от седмица а тогава е изтичал периода на Гошо и той си е пуснал часта ).
И сега за да не стават гафове . Всеки от често пишещите щом напише часта си влиза в темата за обсъждания и казва " Часта ми е готова пускам я след шест часа ( един ден ) " . ПО този избягваме несвързаните деиствия между често и рядко пишещите .
Предполагам ще има гафове за изкусуряване но тях ще ги оправя когато изтече седмицата и преминем на двоината система . Сега гласуваите .
Хел не харесвам Анархията Обичам стегнатият еирархичен подход и комунистическият строи
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2005 15:14
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2005 11:49
Идеята на EviL става, гласувам "за" и съм от често пишещите.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2005 22:49
Какво да кажа... добра част, развлачена във времето, но приятна. Само трябва да си оправиш правописа след средата. А да и обида се пише с О не с У, другите да главно разменени букви.
Kill them all,
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2005 23:07
Съжалявам за правиописа, ако има смисъл мога да го едитна, но утре когато имам повече време(личи си кое кога е писано само по правописа а ). Извинявам се и за качеството, мен не ми харесва чак толкова, колкото трябва, и това е една добра новина(в смисъл че мисля че имам още потенцял;)(във вампирите сякаш съм навлязъл в малко по-добра форма, но за тва мога да питам единствено Sentry( я кажи ми...))).
Успехи!
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2005 23:46
Хел ще спя усмихнат . Надскочил си себеси . По цялостна рецензия утре че зарадуи теб няма да мога да се наспя !
П.П. Наистина отлична работа !
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2005 20:12
Такам послушах още малко музика и поболедувах и стигнах до прозрение . Слушаите как ще бъде .
Две таблици . Често пишещи и пишещи от време на време . Често пишещите имат два дена срок да си пуснат часта и нямат извинение . Пропуснат ли си срока чакат следващата врътка . В една седмица пишат трима от често пускащите и един от пишещите от време на време . Често пускащите стартират в понеделник а врътката довършва рядко пишещият в неделя .
Ето и нагледно .
Често пишещи .
1. TheGuardian - време от понеделник до вторник ( 28 - 1 ).
2. Evil - време от сряда до четврътък ( 2-3 )
3. ММ13_666 - време от петък до събота ( 4-5 )
4. Изгрев - време от понеделник до вторник ( 7-8 )
5. Сентри - време от сряда до четвъртък ( 9-10 )
6. Hellwind - време от петък до събота ( 11-12 )
Таблица за пишещите от време на време .
1. He@d_HuNteR - време една седмица от понеделник ( 28 ) до неделя ( 6 ) . Часта може да бъде пусната само в неделя след всички често пишещи !
2. Sasuke - време една седмица от понеделник (7) до неделя (13). Часта може да бъде пусната само в неделя след всички често пишещи .
3. ТТ2 - време една седмица от понеделник (14) до неделя (20). Часта може да бъде пусната само в неделя след всички често пишещи .
Така до колкото разбрах Гардияна е от често пишещите но не е зле да потвърди . Иначе той имаше време да започне часта си . Но понеже за пръв път въвеждам тази система ще му дам и в сряда да пусне часта си ако има желание де ! Това е само по изключение !
П.П. Мисля че системата е проста и ще сработи .
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2005 09:16
Хехе все пак го измисли бе! Доволно, харесва ми как стоят нещата.Сега вече ако не се размърда писането незнам!
Good luck to us all!
Kill them all,
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2005 23:45
Аййй, лошо. Чак сега виждам новия ред на писане. Не съм сигурен дали утре ще успея да си напиша частта, защото имам много да уча за училище, а и очаквах да ми дойде реда след още 2 - 3 седмици. Нищо, ще се пробвам все пак.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2005 00:46
BTW, до сега не трябваше ли да са пуснали части Гарда, Злото и ММ?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2005 17:34
Май е станало някакво недоразумение - аз НЕ съм от често пишещите.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2005 19:37
Зло, надявам се като се появиш, веднага да почнеш да пишеш, а след това и по-бързо да почва да пише ММ...
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2005 21:24
Аз че ще съм от рядко пишещите, от тях ще съм, дано остава време да пиша. Ще се постарая в името на разказа, идеята, историята и във ваше име, а и добре, че не трябва да пускам тая неделя, понеже в събота сме на училище.
Просто не мога да си позволя да изоставя идеята, толкова месеци работа, а и никой не е казал, че искам Много съм горд, че пиша тук заедно с вас, все пак този разказ е емблематичен за форума и е едно от много силните неща, които съм чел тук, което е доста трудно - все пак сме много хора, всеки със свои виждания, идеи и стил, но вече няма автор, който да не е на адски високо ниво - този разказ определено ни помогна много да си развиваме способностите.
Като се замисля, то не е баш разказ, а си е точно нещо като изключително дълга партия pen'n'paper RPG в стратегически мащаби, както си е в заглавието Отвсякъде погледнато, нещото, наречено "Един ден в Ада" си е вече почти една година в Ада, ако вземем предвид създаването на тази тема, рожденият ден е 27 март 2004. Ще е хубаво да не го забравим и да го отбележим поне тук, в темата
А колко неща станаха през тази 1 година... сякаш започнах да пиша тук преди векове. Но така е, в Ада на всеки изминалите часове му се струват като години, значи годините - като векове Във всеки случай времето си е изцяло приятно прекарано - и в четене, и в писане, така че въпреки проблемите, въпреки прекъсванията, не бива да спираме да пишем!
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2005 10:25
Браво злобчо. Добре се справяш с командването.... Като гледам колко се изписа след като престанах да мрънкам на сички... Преди поне имаше пост на мяксимум 2 седмици... Мога да кажа само едно. Keep up the good work!
Kill them all,
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2005 13:24
Of MM naeshli kolko mi pisna ot neprestannoto ti mrunkane ? Predpolagam i ideq si nqmash ! Boli me fara chesno ti kazvam az nqmam vreme na momicheto si da oburna vnimanie ti mi govorish . Are hvni malko se uspokoi i prestani da mi naduvash glavata .
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2005 13:30
Yeah whatever.
Кат сички сте толкова безвремеви вярвам, че няма да е проблем да се напише един постапокалиптичен край и секи да може да си изпълзи в дупката(главно аз за да мога да се махна нейсе от форума).
Kill them all,
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 11:06
Е кво ти пречи форума, сложиши си линк само към разказа... Изобщо има ли нещо което ти пречи. И мене ме мързи да чета, кво остава за писане. И какъв е проблема да замразиме проекта, просто Ивъл да напише едно "замразено" и т'ва е...
Не приятно е, но явно не само ивъл има проблеми тъй като никой не се обажда и вярвай това не е от тактичност а пореди липсата на време. Е, мисля че ти ако си решил окончателно можеш да напишеш апокалипсистичен край за своята героиня и да забраавиш този тъмен етап от живта ти, живот засенчван от тягостната гочивина на ЕДвА2
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2005 13:36
Ае хора ваканция настана вече неможете да се оплаквате, че имате да учите. Дайте да го довършим тва нейсе!
Kill them all,
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|