`Iron_Maiden` написа:MРЕТЕ ЧАЛГАРИ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МЕТЪЛ РУЛЗ!!!
Чалга vs. Метъл
- Neurotoxin
-
Disturbed``````
- Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Gandalf The Grey
- Обратна връзка:
-
Disturbed``````
- Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
- Обратна връзка:
Гласувам с две ръце за чалгата,рулира 100% пред кирливият метъл и да спомена на тия гамени дето смятат,че само долнопробно потекло хора слушат чалга им казвам да си го .....те си знаят,ако искате елате да ме видите дали съм циганин или беднякнапротив сигурен съм,че съм от доста по-добро потекло от вас и пак ше си слушам тая музика и ако обичате не я обиждайте повече,едно е да искажете мнение,че не ви допада,а друго е да псувате като ненормални по адрес на тази изродска музика,по която впрочем на скоро се вманиачих.
If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
-
Disturbed``````
- Обратна връзка:
Oblivion написа:Гласувам с две ръце за чалгата,рулира 100% пред кирливият метъл и да спомена на тия гамени дето смятат,че само долнопробно потекло хора слушат чалга им казвам да си го .....те си знаят,ако искате елате да ме видите дали съм циганин или беднякнапротив сигурен съм,че съм от доста по-добро потекло от вас и пак ше си слушам тая музика и ако обичате не я обиждайте повече,едно е да искажете мнение,че не ви допада,а друго е да псувате като ненормални по адрес на тази изродска музика,по която впрочем на скоро се вманиачих.
Gorkiq 4ovek!(gospodi molqte metni mu ne6to tejko! PLSS!)
Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
Ot_drug_svqt_sym написа:Oblivion написа:Гласувам с две ръце за чалгата,рулира 100% пред кирливият метъл и да спомена на тия гамени дето смятат,че само долнопробно потекло хора слушат чалга им казвам да си го .....те си знаят,ако искате елате да ме видите дали съм циганин или беднякнапротив сигурен съм,че съм от доста по-добро потекло от вас и пак ше си слушам тая музика и ако обичате не я обиждайте повече,едно е да искажете мнение,че не ви допада,а друго е да псувате като ненормални по адрес на тази изродска музика,по която впрочем на скоро се вманиачих.
Горкият ти,че си нямаш понятие от музика.
-
Disturbed``````
- Обратна връзка:
Oblivion написа:Ot_drug_svqt_sym написа:Oblivion написа:Гласувам с две ръце за чалгата,рулира 100% пред кирливият метъл и да спомена на тия гамени дето смятат,че само долнопробно потекло хора слушат чалга им казвам да си го .....те си знаят,ако искате елате да ме видите дали съм циганин или беднякнапротив сигурен съм,че съм от доста по-добро потекло от вас и пак ше си слушам тая музика и ако обичате не я обиждайте повече,едно е да искажете мнение,че не ви допада,а друго е да псувате като ненормални по адрес на тази изродска музика,по която впрочем на скоро се вманиачих.
Bwahahahahaha!!! Muhahahahah!! HEhehehe! Ahahahahahaaa!! Mihahahaha!! Kehahahah! Dagoduha6hahahahahahahahaha!!(malko se otplesnah)!! Ahahaha!! Ave q se skrii be! 4algadjiqta vika : Nema6 ponqtie ot muzika! Bwahahahaha! Zemi si svali Disturbed i tigava 6te govorim pak 4ado Gre6no! Ama tva verno be6e sme6no! Q odi u gorata we!
Ot_drug_svqt_sym написа:Oblivion написа:Ot_drug_svqt_sym написа:Oblivion написа:Гласувам с две ръце за чалгата,рулира 100% пред кирливият метъл и да спомена на тия гамени дето смятат,че само долнопробно потекло хора слушат чалга им казвам да си го .....те си знаят,ако искате елате да ме видите дали съм циганин или беднякнапротив сигурен съм,че съм от доста по-добро потекло от вас и пак ше си слушам тая музика и ако обичате не я обиждайте повече,едно е да искажете мнение,че не ви допада,а друго е да псувате като ненормални по адрес на тази изродска музика,по която впрочем на скоро се вманиачих.
Bwahahahahaha!!! Muhahahahah!! HEhehehe! Ahahahahahaaa!! Mihahahaha!! Kehahahah! Dagoduha6hahahahahahahahaha!!(malko se otplesnah)!! Ahahaha!! Ave q se skrii be! 4algadjiqta vika : Nema6 ponqtie ot muzika! Bwahahahaha! Zemi si svali Disturbed i tigava 6te govorim pak 4ado Gre6no! Ama tva verno be6e sme6no! Q odi u gorata we!
Давай,аз само ще седя и ще ти се смея,защото в тиквата ти няма грам мозък.Продължавай покажи ми какво можеш,искам да видя за какви глупости още ще измислиш.Ти си трагичен случай момче,вервай ми,наистина трагичен.Ти кво си мислиш бе,че като не слушаш чалга и си нещо повече от мене ли а?ае да ти чуя отговора и да се посмея,защото съм сигурен,че отново ще твърдиш нещо против мене...ахахаха...
-
Disturbed``````
- Обратна връзка:
Oblivion написа:Ot_drug_svqt_sym написа:Oblivion написа:Ot_drug_svqt_sym написа:Oblivion написа:Гласувам с две ръце за чалгата,рулира 100% пред кирливият метъл и да спомена на тия гамени дето смятат,че само долнопробно потекло хора слушат чалга им казвам да си го .....те си знаят,ако искате елате да ме видите дали съм циганин или беднякнапротив сигурен съм,че съм от доста по-добро потекло от вас и пак ше си слушам тая музика и ако обичате не я обиждайте повече,едно е да искажете мнение,че не ви допада,а друго е да псувате като ненормални по адрес на тази изродска музика,по която впрочем на скоро се вманиачих.
Давай,аз само ще седя и ще ти се смея,защото в тиквата ти няма грам мозък.Продължавай покажи ми какво можеш,искам да видя за какви глупости още ще измислиш.Ти си трагичен случай момче,вервай ми,наистина трагичен.Ти кво си мислиш бе,че като не слушаш чалга и си нещо повече от мене ли а?ае да ти чуя отговора и да се посмея,защото съм сигурен,че отново ще твърдиш нещо против мене...ахахаха...
LoL!!! Ma ti si ne samo 4algar mi i medium!!! Otgatna 4e 6e govorq protiv tebe
-
Disturbed``````
- Обратна връзка:
E teq po-stavat! Ma az si misleh 4e govori6 za pop-folkOblivion написа:Абе аз слушам само дадени парчета не всичко.Примерно Ивана,Кондьо и разни такива от по дъртите.
Uhhhh! Mrasna duma! Ina4e Durt Kozel Mlada Vurba Liu6te6e na 3 rakii e mnogo dobra pesen!
Offtopic : A toq Amet ako go sre6tna i 6te go prebiq s metalna traba! ne se se6tam za po otvratitelno suzdanie!(a.k.a. gaden kiu4ekchiq)
-
Disturbed``````
- Обратна връзка:
За тебе поздрав с това:
http://ftlbg.com/pesho333/The%20Best%20 ... Melody.mp3
http://ftlbg.com/pesho333/The%20Best%20 ... Melody.mp3