Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- KuR.Dark_LorD
-
warcraft
- KuR.Dark_LorD
ми аз в ма3кса реших повече да не стъпвам, а парите които потрошавах там да си ги влагам в собствения комп и да ви кажа тва се оказа доста ефективно.
Аз за сега не играя сериозно, само Дота за фън щото имах около година пауза в играта и съм загубил форма.
сега трябва да си избера раса, защото след 1.05 версия започнах да играя рандом (преди тва бях един от най-добрите орк плеъри в бг.)
сега се колебая между всяка от четирите, защото играта ми с всяка от тях е на средно ниво, което не ми харесва и може би ще се хвана с някоя от тях пак да бъда Хасу
Аз за сега не играя сериозно, само Дота за фън щото имах около година пауза в играта и съм загубил форма.
сега трябва да си избера раса, защото след 1.05 версия започнах да играя рандом (преди тва бях един от най-добрите орк плеъри в бг.)
сега се колебая между всяка от четирите, защото играта ми с всяка от тях е на средно ниво, което не ми харесва и може би ще се хвана с някоя от тях пак да бъда Хасу
RandoM GoSu ===>
higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu
higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu
- «†PlaGuE†™»
- Обратна връзка:
- [Air Crew]Miki
- Обратна връзка:
- «†PlaGuE†™»
- Обратна връзка:
- Krasen
Д૆PlaGuE†™» написа:Кой ник в форума ли?Krasen написа:Какво стана с предния ти ни꫆PlaGuE†™» написа:Малко да дигнем темата
п.с. "Van Halen - Jump"
http://eurobattle.net/Я кажете някой сървър за уар че аз не съм от щастливците които разпологат с оригинален cd-key
headoff
"At the end of your road mine begins."
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Доколкото гледам в Headoff няма сървъри за WoW, така че явно искаш за TFT.denik написа:какво по-точно трябва да дръпна - някакъв пач ли, някакво файлче ли, за да играя в хедоф?? аз бих потърсил, но в момента не ми го отваря хоффа...
Сайтът на Headoff(пише се със www. отпред).
Сървъра за WarCraft III. (Все пак ако пак не можеш пробвай war3.headoff.com (217.30.208.76) )
Файлове за дърпане.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
ми то е ясно че говоря за уар3 а не за wow защото все пак тематра е за уар3....Coder написа:Доколкото гледам в Headoff няма сървъри за WoW, така че явно искаш за TFT.denik написа:какво по-точно трябва да дръпна - някакъв пач ли, някакво файлче ли, за да играя в хедоф?? аз бих потърсил, но в момента не ми го отваря хоффа...
Сайтът на Headoff(пише се със www. отпред).
Сървъра за WarCraft III. (Все пак ако пак не можеш пробвай war3.headoff.com (217.30.208.76) )
Файлове за дърпане.
btw имаш ли някой уар да ми дадеш, че нямам??
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
az sam za. kak ti e nick-a c headoff za da znam v koia dota da vlezna?Brolly - The LSSJ написа:искате ли да направиме една форумна ДотА ???
примерно днеска в 8 часа...(за тези в сервера на хеадофф)
sashtia li e shtoto moq e ?
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език