Хаха след няколко пача всички герои ще са еднакво силни..Да друида наистина може да е много добър,но трябва и играча да е много добър.Труден герои е...Междъ другото,преди малко ми спряха акаунта,щото не съм го плащал.И като вляза в саита да си го платя,и дам Manage account ми дава да си свалям някав фаил на компа О.о и като го сваля нищо не става О.о Плс кажете и на вас ли ви е така?Valter написа:А и с всеки па4 друида ще става все по силен и по силен
Всякакви обсъждания по World of Warcraft
DoomGuard написа
Наистина ли си вярваш 4е ще стане така?Първо 4е тва е може би дори невъзможно,втоо дори не мисля 4е е редно,щот си има груп ПвП,ПвП,груп ПвМ,ПвМ и т.н-не може си4ки герои да са еднакво силни във вси4ко.А и просто кажи ре4и във вси4ки игри героите не са изравнени.Давам за пример другата мега ролева игра на Blizzard(макар и не във то4но същия жанр) Диабло-нима след толкова години и десетки па4ове и т.н героите са изравнени?Не и няма да бъдат.Но така си е може би по добре.
П.С Дано по скоро се оправиш с плащането
Хаха след няколко пача всички герои ще са еднакво силни.
Наистина ли си вярваш 4е ще стане така?Първо 4е тва е може би дори невъзможно,втоо дори не мисля 4е е редно,щот си има груп ПвП,ПвП,груп ПвМ,ПвМ и т.н-не може си4ки герои да са еднакво силни във вси4ко.А и просто кажи ре4и във вси4ки игри героите не са изравнени.Давам за пример другата мега ролева игра на Blizzard(макар и не във то4но същия жанр) Диабло-нима след толкова години и десетки па4ове и т.н героите са изравнени?Не и няма да бъдат.Но така си е може би по добре.
П.С Дано по скоро се оправиш с плащането
Ми нещо се е прецакало много гадно.Я плс някои да влезе в http://www.wow-europe.com и след това в Manage Account и ми дали ви отваря страницата.Благодаря предварително.Valter написа:П.С Дано по скоро се оправиш с плащането
Да сега работи,но аз все още имам проблеми с биллинга.Не ще да ми приеме кредитната карта.Снощи оак ми спряха акаунта,и аз пак си въведох картата,пак ми го пуснаха,но пак пише че картата ми е невалидна
Между другото,снощи прекарах почти цял ден в тествне на ПвП уменията на хънтъра (след толкова много оплаквания реших и сам да го пробвам
).Извода ми е,че хънтъра си е страхотен ПвП герои!С герои до 25 лвл (аз съм 21) не съм имал почти никакви проблеми.Единствено приистовете са ми малко по трудни.Така че смятъм,че хънтъра си е съвсем на ниво в ПвП 
Абе наложи ми се да си преинсталирам играта...Имах пач 1.2.3 на компа и пач 1.2.4 -> 1.3.0.Само че се оказа че никаде в нета няма пач 1.2.4.А като си пусна играта,и ми тегли направо пач 1.3.0 (а не 1.2.4 -> 1.3.0),който е 98МБ.С моита скорост,ще го свалям два дена
.Моля ви даите ми български линк (ако има) за пач 1.3.0
Доколкото знам в http://www.data.bg го има но пачовете са фрашкани с вируси и на 1.2.3 имаше вирус и на 1.2.4 също.ТаКа Че СаМ сИ РеШаВаЙ 
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- shantararam
- Обратна връзка:
Е хубавото в крайна сметка е че си се обезглавилStealth написа:Ето увлекателната история за това как сам си отрязах главата в WoW![]()
http://wowbg.org/ipb/index.php?showtopic=1633
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
http://wowcenture.8.forumer.com/viewtopic.php?p=545#545 - плс подкрепете ме 
- [Air Crew]Miki
- Обратна връзка:
- Krasen
Stealth написа:Натискаш Р и ти се отваря менюто с General уменията. Оттам избираш Alchemy, после съответния поушън и ако имаш съставките го правиш. Не знам дали ти трябва нещо по-необикновено, например при Blacksmiting иска наковалня, но за Алхимията...
за Алхимията - колби
ако си хербал има една иконка като цветенце (лайка) като я натиснеш и виждаш билките на картата
"At the end of your road mine begins."