Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2005 09:55

абе да попитам(въпроса е малко идиотски ама не може всички да сме умни на тая земя) виждал съм на скрийншотове и другаде някои геря имат 2 бара за умения и магии(един над друг) аз защо нямам и как да си пусна втория:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2005 14:05

Ех момчета,как ви завиждам :) .Аз ще си взимам играта чаааааааааак след като свърша тая учебна година(с 1-2 условия :? ).Тогава съм на линия,нуубове :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2005 12:03

Искам да попитам някой...... Ако когато Близз тарсят да си вземат парите в картата няма нищо какво става?

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2005 12:15

Еми дотук си с играта | т.е сървара.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2005 12:37

Ми аз съм дал валидна карта,с пари в нея и от вчера ми пише Your card will be automatically billed on 14.03.05 10.09 CET и все още незнам дали са ми взели пари от нея...Но мисля че още не са,и се чудя какво чакат :?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2005 12:43

Малко като чат ше стане ама......Ми то тогава няма ли да изгорят много хора.Нали все пак от Пулсар още не са докарали много карти тея дето не могат да си земат да се оправят всеки сам за себе си ли ??

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2005 12:54

D00MGuard написа:
Stealth написа:
D00MGuard написа:
Хаха мноу ме накефи комикса :lol: Абе стелт,ти до къде стигна с твоя хънтър :)

Малко му забавих развитието, че да не ме уволнят все пак от РС Манията, трябва и работа да се върши :D . Иначе е 36-то ниво. Ами ти, нещо говореше че ще си продаваш играта? :shock:
Abe ne няма да я продавам... :) Иначе не си развивам героите...Имам Роуг 25 лвл,Приист 15 лвл,Хънтър 14 лвл,Уарлок 16 лвл,2 шамана по около 15 лвл и други...Абе търся си подходящ герои :)

Абе какво правиш ти? :) 10 героя не ти трябват - хвани си развии един както трябва, че да циклиш едно и също в ниските нива не е много интересно. :lol: Хвани Paladin или Warrior ако се чудиш как да играеш - най-бързо ще схванеш да си танка в групата.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2005 22:07

Пръч написа:
D00MGuard написа:
Stealth написа:
D00MGuard написа:
Хаха мноу ме накефи комикса :lol: Абе стелт,ти до къде стигна с твоя хънтър :)

Малко му забавих развитието, че да не ме уволнят все пак от РС Манията, трябва и работа да се върши :D . Иначе е 36-то ниво. Ами ти, нещо говореше че ще си продаваш играта? :shock:
Abe ne няма да я продавам... :) Иначе не си развивам героите...Имам Роуг 25 лвл,Приист 15 лвл,Хънтър 14 лвл,Уарлок 16 лвл,2 шамана по около 15 лвл и други...Абе търся си подходящ герои :)

Абе какво правиш ти? :) 10 героя не ти трябват - хвани си развии един както трябва, че да циклиш едно и също в ниските нива не е много интересно. :lol: Хвани Paladin или Warrior ако се чудиш как да играеш - най-бързо ще схванеш да си танка в групата.
Da bе,чувам че с тия 2 класа било наи-тъпо..Сигурно ше си развивам хънтъра.Баи дъ уеи не ще да ми приеме парите от кредитната карта О.о Пише че не била валидна о.О Поне акаунта още си ми бачка...Да чукам на дърво де :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2005 22:56

hora sigurno se povtarqm oba4e mojete li da mi kajete koi e nai dobriq BG server na WoW ? PLS :) aa i az igraq v gamescult am tam kato iskam da nau4a nekva magiq i me logoutva za6o tui ? p.s sry za latinicata ma ne6o mi se bugna si4ko ...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2005 21:09

Има си отделна тема за пиратската версия.Пи6и там пи4!!!Тук 6те има много недоволни хора от това,4е не пи6е6 в съответната тема.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2005 10:15

Абе Стелт ти как се оправяш в ПвП с твоя хънтър?Щото аз сега играя с 19 лвл хънтър,и ме притеснява че не е много добър в ПвП...Щото все пак от днес пускат Honor системата... :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2005 19:52

Stealth написа:
D00MGuard написа:
Абе Стелт ти как се оправяш в ПвП с твоя хънтър?Щото аз сега играя с 19 лвл хънтър,и ме притеснява че не е много добър в ПвП...Щото все пак от днес пускат Honor системата... :)

Мне, не пускат Хонъра днес. Днешния пач добавя други неща :)
Сега, ПвП... Аз не се мисля за много добър, така че това което пиша си е личното ми мнение. А то е - Хънтъра просто издиша в ПвП :( Неговата сила са атаките отдалеч - ако успееш да изненадаш противника, имаш късмета да го зашеметиш с Conclusive Shot и успееш да му вкараш няколко Critical Strikes, в повечето случаи е мъртъв. Радвай се, ако някой тръгне да бяга от теб - най-голямата грешка срещу Хънтър е да бягаш от него. Преспокойно си включваш Aspect of the Cheetah (+30% running speed), от време на време го забавяш с Conclusive Shot, можеш да му вкараш един DoT (Damage over Time) Sting и след време ще умре.
Проблема идва когато попаднеш на някои по-смел тип - ако е меле ориентиран (уориър, паладин, роуг...) ще се опита максимално бързо да те доближи, за да не можеш да използваш лъка/пушката си. Тогава нямаш друг избор, освен да избягаш - вкарваш му един Wing Clip (забавя скоростта му) и се отдалечаваш за да можеш да го стреляш. През това време животното ти ще го изпомпва бавно и полека. Имаш някакъв шанс все пак.
А ако не успееш да изненадаш противника просто умираш :) Гаранция 99%. Хънтъра е направен за да ловува, не за да бъде жертва. Ако си размените ролите нямаш шанс.
Най-добрите за ПвП според мен са:
1) Паладина - 3 магии за лекуване и 2 щита, да не говорим за безплатния кон, sword специализацията ако си човек, възможността да носи plate броня, да носи щит...
2) Прийста - пуска си щитчето, праска те с една DoT магия и Fear и ако изобщо успееш да го доближиш се лекува, докато не посинее. И двата класа са имби (от imbalanced май идва...).
3) Роуг - биеш си крийпове, не пречиш на никого, и изведнъж над портрета на героя ти се появява едно надписче - 500, Stun и след секунди си мъртъв. Няма спасение от тях, най-опасните противници на Хънтърите.
4) Шаман - не знам какво го прави толкова силен, но си е сила...

В крайна сметка много зависи кой седи пред компютъра от другата страна. Ако е балък ще го биеш дори да е с 3-4 нива над теб, ако е добър дори 5 нива под теб ще те сгъне като нищо.
Проби и грешки му е майката :)

За сьжаление не мисля че паладина и праистаса са силни в пвп . Моя warlock просто маже и двата вида герой , но винаги падам от хьнтьр . За това заявявам , че няма най силен герой в тая игра

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2005 20:28

Макар че съм видял много малко от играта, защото я играя в пиратски сървър бих дал своя глас за "Уарлока" !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2005 23:34

Имам една молба към вас:
Можете ли да ми дадете линкове към трейлъри от играта, ама да показват части от геймплея, а на само части от света?Ако ще и да не са от български сайтове, кажете ги!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2005 23:50

Определено роуг. По демидж гони магьосника, ама мага се вижда отдалече, а роуга докат го видиш и си умрял. Да не говорим, като почнат да "ловуват" на групи - имаше един случай, бяха се развилняли накъде, сигурно към 20(не знам левъл, не повече от 30-40 предполагам) из Wetlands и само гледаш наш'те "храбри" 40-50 lvl се движат по десетина накуп и нервно се оглеждат с храстите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2005 23:50

MinuTeMan написа:
Имам една молба към вас:
Можете ли да ми дадете линкове към трейлъри от играта, ама да показват части от геймплея, а на само части от света?Ако ще и да не са от български сайтове, кажете ги!

http://www.worldofwarcraftbg.com

razgledai saita, v sekcia downloads ima vsi4ko, za koeto pita6

higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2005 15:52

според мене роуга и магиосника са най-добри в ПвП Роуг заради описаните по горе причини а Мага заради полиморф един приятел играеше с маг и ми показваше как се избиват хунтъри масово първо полиморф на героя после му убива животното и накрая доразказва играта на героя:)

п.с. абе може ли да се влезе в Даларан (нали е ограден от някакъв магически щит) и ако може как?
п.п.с. как се прави гилдия?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2005 18:07

bai_lazo написа:
според мене роуга и магиосника са най-добри в ПвП Роуг заради описаните по горе причини а Мага заради полиморф един приятел играеше с маг и ми показваше как се избиват хунтъри масово първо полиморф на героя после му убива животното и накрая доразказва играта на героя:)

п.с. абе може ли да се влезе в Даларан (нали е ограден от някакъв магически щит) и ако може как?
п.п.с. как се прави гилдия?
Е аз с моя хънтър бия магове без особен проблем...И междо другото много по добре е ако даде полиморф на животното,от колкото като даде полиморф на героя.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2005 18:33

Stealth написа:
D00MGuard написа:

Мне, не пускат Хонъра днес. Днешния пач добавя други неща :)
Сега, ПвП... Аз не се мисля за много добър, така че това което пиша си е личното ми мнение. А то е - Хънтъра просто издиша в ПвП :( Неговата сила са атаките отдалеч - ако успееш да изненадаш противника, имаш късмета да го зашеметиш с Conclusive Shot и успееш да му вкараш няколко Critical Strikes, в повечето случаи е мъртъв. Радвай се, ако някой тръгне да бяга от теб - най-голямата грешка срещу Хънтър е да бягаш от него. Преспокойно си включваш Aspect of the Cheetah (+30% running speed), от време на време го забавяш с Conclusive Shot, можеш да му вкараш един DoT (Damage over Time) Sting и след време ще умре.
Проблема идва когато попаднеш на някои по-смел тип - ако е меле ориентиран (уориър, паладин, роуг...) ще се опита максимално бързо да те доближи, за да не можеш да използваш лъка/пушката си. Тогава нямаш друг избор, освен да избягаш - вкарваш му един Wing Clip (забавя скоростта му) и се отдалечаваш за да можеш да го стреляш. През това време животното ти ще го изпомпва бавно и полека. Имаш някакъв шанс все пак.
А ако не успееш да изненадаш противника просто умираш :) Гаранция 99%. Хънтъра е направен за да ловува, не за да бъде жертва. Ако си размените ролите нямаш шанс.
Най-добрите за ПвП според мен са:
1) Паладина - 3 магии за лекуване и 2 щита, да не говорим за безплатния кон, sword специализацията ако си човек, възможността да носи plate броня, да носи щит...
2) Прийста - пуска си щитчето, праска те с една DoT магия и Fear и ако изобщо успееш да го доближиш се лекува, докато не посинее. И двата класа са имби (от imbalanced май идва...).
3) Роуг - биеш си крийпове, не пречиш на никого, и изведнъж над портрета на героя ти се появява едно надписче - 500, Stun и след секунди си мъртъв. Няма спасение от тях, най-опасните противници на Хънтърите.
4) Шаман - не знам какво го прави толкова силен, но си е сила...

В крайна сметка много зависи кой седи пред компютъра от другата страна. Ако е балък ще го биеш дори да е с 3-4 нива над теб, ако е добър дори 5 нива под теб ще те сгъне като нищо.
Проби и грешки му е майката :)
Ми за паладин не съм много съгласен...Вярно че умира много трудно,но от към демидж аутпут-а е един от наи слабите класове (да не кажа и най-слабия).Пък това да носи щит е много глупаво,защото тои и без тва си е достатъчно брониран...по добре да наблегне към демиджа,и да хване някоие 2 hended оръжие.Така че щита не го брои като плюс :) .Аз със хънтър много обичам да се крия по храстите,и когато мине някой,го нападам :) Така противника няма почти никакъв шанс :D Доакто разбере от каде го стрелям,вече е на половина кръв ^_^

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Мар 2005 20:19

Ми тъи и тъи сме по4нали да даваме мнения та за мен Друида е доста голяма сила за ПвП,ако се използват вси4ки огромни възможноти които има този герои.Вярно 4е не може да хеалва колкото приист,няма демиджа на маге или роуг,нито силата на уориър,но има от си4ко по малко което го пави особено опасен притивник.А и с всеки па4 друида ще става все по силен и по силен :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com