Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 14:53
Амиииии,да.Забелязвам ентусиазма на другите...То сте си прави де : "Една фтичка фролет не фрави..." .
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 15:31
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 17:13
Доколкото знам аз, Рекс просто чака Злото да се появи за да каже, дали той ще участва и после се разбираме кога и почваме.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 18:22
Доколкото на мен ми е известно в момента Рекса чака да види колко души от стария екип ще се съберат и лично той се чуди дали ще може да се справи, ако започнем отново. Засега отговорът на първия въпрос е 4, а на втория "да".
Хайде моля всички, които са от тях да драснат тука. Сега ще поразпратя малко ЛС-та, но не знам какво ще стане. Неумиращия съм го търсил от много отдавна и не ми е отговарял, но пак ще му пратя съобщение. Но май ще минем без него. Освен на него ще пиша и на Злия и Мат (а.к.а. Аз). Хайде, да видим кой би играл (Злия нещо ми се струва, че няма да се навие за съжаление). Ако можете, говорете с него, например ако го засечете в мирката.
Да се посъберем и обсъдим, пък тогава ще се разберем какво ще правим!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 19:44
Хм, изглежда си по информиран за намеренията на Рекс от мен
Иначе аз съм вътре и се надявам да се събере, всички. Колкото до Злия... отдавна не съм го мяркал нийде.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 22:04
Адски вятър, аз лично бих се зарадвал на нов член в РПГ-то!
Ъм...относно Злото...май нещо се е случило с него...
П.п.Последното го разбрах от една приятелка на Злото дето също се пише Злото (странно нали)
Та тя ми каза че за последно го видяла като отивал на някаква вила или нещо от тоя род..наистина си е за притеснение момчета!
П.П.п. Абе неумиращия не беше ли Мат а пък "АЗ" - Белия тигър ?
П.П.П.П. Ъ?! Адски..що си изтри поста бре?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 22:15
Аз съм Мат... Бях Мат...
Та значи ще бъда кратък.. Ми аз съм съгласен да играем, но няма да имам много свободни вечери, за съжаление..
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 22:29
Значи няколко неща, които ще са като начало на обсъжданията за евентуални промени. Да кажа само, че в момента се приемат всякакви предложения - от промяна на историята и "системата" до замяна на някои (аз ще реша дали може) герои до направо нови играчи!
1. Засега идеята е да се продължи старата история!
2. Задължително условие за всички участващи става да влизат в mIRC в канал, който аз ще съобщя. Съжалявам (главно за Мат), но така всичко ще стане много по-лесно и удобно! Ще се събираме там, когато ще играем и ще обсъждаме играта и т.н., а в темата накрая ще обобщаваме какво се е решило в мирката, както и ще се пускат предложения през останалото време. Така ще има и един канал в който постоянно ще бъде арена за дебати и предложения относно играта. Ще регистрирам канала веднага щом се реши, че ще играем отново!
3. Поставям ограничение от 4 играчи + ДМ (т.е. мене си)! Това е с цел по-лесна координация и т.н., както и това ще доведе до доста по-лесното "събиране" на всички играещи (досега май нито веднъж не сме се събирали всички наведнъж). Все пак всички, които са играли досега запазват мястото си (поне за момента). Тази точка ще подлежи на преразглеждане!
4. Даваме няколко дни срок (неуточнявам колко, засега няма да бързаме) да се появят старите играчи, както и време да се помисли за новости и промени. Всеки който има такива е добре дошъл да ги предложи!
Засега място в РПГ-то имат Рийв, Гардиана, Екзистънс, Злия, Мат (Аз), Хамелеона и Неумиращия (КОЗмо). Подчертаните са заявили, че ще играят пак!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 22:31
Такам...
Прочетох 5-6 страници от темата и идеята ми хареса. По рано днес проведох един разговор с Рекс-а и той ми даде малко отрицателен отговор. Но съвсем сериозно се надявам да НЕ се съберете, щото ми се играе on line - во а и това е по - различно от другите рпг-та във форума и ме привлича по някакъв си начин, а и е интересно героя да бъде не чак така могъщ като Силв и Мор. Не знам какъв е смисъла на този пост, няма да определям правилата винито ще слагамначалото на полемики дали съм излишен или не.
Успех!
EDIT
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2005 23:00
Абе много добре сте го решили, ама как по дяволите да ида на 62 страница да видя какво е писано там
Нямам идея просто... Сори за офтопика, ама мързела ми е по-голям от любопиството...
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2005 15:14
Адски Вятър, защо си написал "Но съвсем сериозно се надявам да не се съберете" Грешка на езика предполагам, ама да обърна внимание само...
Друго... засега със "запазено" място са 7 играча... това означава, че трябва да "разкараме" някого? Ще гласуваме ли кой Не бе, шегувам се... Само че как ще пресмяташ кой да остане и кой евентуално да влезе на мястото на друг?
Актив - бих ти потърсил 62ра страница ама ме мързиии Общо взето пак нищо не ставаше, де...
Рекс, ако не те мързи би ли описал пак "системата", защото убий ме ама няма да се ровя 82 страници за да я търся То тя не беше нищо особено... Всеки си следва реда, изпълнява каквото му нареди Разказвача, няма право да мести НИГ-ове (NPC-та) без разрешението Му... и общо взето нищо друго
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2005 17:35
А бе системата е на 62ра страница, какво друго може да е, така че, ако някой все пак не го домързи да рови до 62ра страница, все пак да я копира и пейстне тука.
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2005 20:42
Няма да има място и за по-старите
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2005 11:01
Гагага...знам.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2005 16:34
Ето каналът в мирк, в който искам да се събираме, когато играем.
#pcm-rpg
Всички играещи ще получат операторски права веднага. Разбира се, влизайте и обсъждайте играта в него по всяко време!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2005 20:08
Нищо не стана, а?
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2005 22:20
Мне, по-скоро не можем да се наканим да играем... Значи тази седмица ми е заета (пак съм по разни състезания), макар че събота вечерта МОЖЕ и да се окаже свободна. Сега като се замисля, четвъртъка също май ще ми е свободен. Нещо може да се реши и за другата седмица. Макар че пък се очертава априлската ваканция, дори може би цялата, да я прекарам в София. Знам, че тогава щеше да е много удобно време, но все пак...
Така че идваме на въпроса дали въобще ще си струва да започваме да играем, ако след това ще се наложи пак да спрем за 1-2 седмици... Ако кажете, с вас съм! Само че ще искам до вторник вечерта това да е решено, ако ще играем този четвъртък!!!
И още нещо. Злия ми каза, че в момента е доволно зает с други неща и няма да може да участва, поне на този етап...
Пак казвам, ако искате да играем този четвъртък, вторник вечерта искам, ако може, всички ви тук, искам да обсъдим някои промени...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2005 01:12
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2005 17:00
Аз лично съм съгласен да по чнем в четвъртък.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|