Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2003 13:38

Vortex,???µ??????.???????° ?? ?????µ?????????° ???°?????‚?????° ???? ?????????µ ???°?????°?? ?? ???? ???°?·?°?…,?‡?µ ?‰?µ ?µ ?????‚?µ???µ?????? ???° ???? ?????»???‡?°,?????µ???‚?? ???° ?????µ???°?? ?????‚?????????‚?° ?‡???µ?· ?????????????‚?µ:)

L-I-N-K,?±?»?°???????°???? ?·?° ???†?µ?????°?‚?°,???? ???µ ???????»??,?‡?µ ?µ ?‡?°?? ?‚???»???????° ?????±????.?????? ?±???… ???????????°?» ???µ?‰?°?‚?° ???????µ 2 ?????‚?? ???????µ?‡?µ,?‰?µ???µ ???° ???µ ???????‚???????µ ?????????? ????-?·?°?????»?±???‡?µ???° ?°?‚???????„?µ???°,???? ?????????‚?? ?????µ???µ?‚?? ???µ ???????‚???????°???µ ?? ???µ ?????????….?????¶?µ ?±?? ???»?µ?????°?‰?????‚ ???°?·???°?·,???????‚?? ???‚ ???‚???µ ?????‡???°?? ???° ???????°,?‰?µ ?µ ????-?·?°?????»?±???‡?µ??.

??.??.???· ?‚?? ???°?·?°?… ?? ?‡?°?‚?°,?‡?µ ?‚?????±???° ???° ???°???????µ?? ???µ?‰?? ????-?????»????:)???????µ?…!

?’??,???????‡?µ?‚???… ?? ?‚?????° ???????‡?µ?‚???… ?? ?»???‡?????‚??.?? ???° ???µ?? ???? ?µ ???°??????,?‡?µ ?·?°???????°???°??,???? ???°?????? ???° ???µ ?????°???? :cry:
???°?‚?? ???? ?????????µ?? ?‰?µ ???? ?????????????? ???????µ?‡????.ICQ-?‚?? ?‰?µ ???? ?µ ????-?»?°????.???µ???° ?????°?? ???°?»???? ???????±?»?µ???? ?? PC-?‚??,?µ ?‚?? ?·???°?µ?? ???µ ?? ?????¶?µ ?±?? ?‰?µ ???? ???‚?????°?‚ ???°?????‡?????‚?µ ?·?° ?????? ?…?°????.???°???‚?? ?? ???° ?µ :) ,?????????‚???? ?????µ???°?????°???µ,???°???°?? ?? ?? ???°?»???? ?·?°?????????µ?????µ.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юли 2003 11:26

Хайде за да не правя нова тема да го напиша тук.Значи следващият ми разказ ще е по-скоро трилогия.Снощи измислих сюжета на първите две части,а днес може би и на последната.Реално трите няма да имат връзка,но ще се отнасят за 3 много близки неща(нека не издавам засега).След някой друг ден ще почвам да ги пиша,но не знам кога ще ги публикувам :( Чудя се и какви имена да използвам.С никове е най-лесно,защото се помнят.С български е по-кофти,защото...абе не знам,някак си не върви.Очаквайте повече инфо скоро.

П.С.Ви,не знам кога ще прочетеш това,но все пак трябва да ти го кажа - сюжета на разказа който ти искаше да напиша няма да е точно такъв.Имам предвид,че ти искаше да напиша нещо за любов и т.н.,но не ми идваше нищо на ум.За това сега ще е леко променен,ще ма любов,но по-различна :) .Всъщност нищо не пречи след трилогията да напиша нещо само за любов,не знам,трябва да ми дойде музата...,а ти знаеш кога ми идва :) Ооо,да и не забравяй,че имам да пиша нещо лично за теб.Айде,че много се разприказвах:)

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2005 16:18

Първо се извинявам на всички, които поради една или друга причина не са искали да изравям разказа от "архива". От друга страна благодаря на Изгрев (a.k.a. Vortex_Nomad (познат под това име и в тази тема), че даде линк към нея в темата с честитки за РД-то на РИП. Благодаря му, защото ми достави голямо удоволствие, четейки темата! :)
Иначе мнението ми за разказа е, че е много добър! Действително май досега несъм попадал на по-добър в творческия форум (макар и да признавам и че не съм чел чак толкова много от нещата писани тук). Стилът е на светлинни години от този на останалите тук - лек и бърз, но достатъчно описателен и интересен. Разбира се, не това е най-доброто в него. А то именно е по-заплетения сюжет и широко разгърнатата история. Сюжетът е преплетен в и с историите на голяма часто от героите. Макар и от един момент нататък вече да става ясно какво ще се случи, като цяло не е плосък и елементарен, а освен това до края поне се чудиш по какъв начин ще стане всичко. Колкото до историята - сигурен съм, че РИП е можел да я разгърне още повече, да не приключва с някои неща толкова бързо и по този начин да уевиличи обема на разказа доста. Но пък все пак това не е роман, така че и това което имаме е предостатъчна наситена с елементи и пълна история. Героите бяха интересни, на моменти сложни и трудно се разбираше от какви подбуди са водени. Само не мога да разбера защо са с имена на хора от форума (или по-точно се досещам за не малко от тях, но това е друга тема :wink: ), но явно просто когато е бил писан разказът това е било модерно. :)
Колкото за качествето на самите части - още първата ме грабна и като цяло не спрях, докато не прочетох и последната. Всичките бяха на много добро и може да се каже еднакво ниво, еднакво добро. Единствено последната част не ми хареса толкова много - малко се разводни действието и едновременно с това се поразтегли, но като цяло отново беше добра.
С две думи - отлична работа! Браво РИП! Досега не бях чел неща, писани от теб, но явно определено имаш талант или поне трудолюбието да ги напишеш и изпипаш, а вероятно и двете. :)
Само ще попитам, какво стана със "запланувания" разказ? :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2005 23:19

Не виждам основателна причина разказът да не бъде изровен. Благодаря ти за положителната оценка и въобще се радвам, че ти хареса.
Иначе както казах и в другата тема, разказът ми се вижда елементарен точно защото края е ясен доста преди да наближи. Иначе наистина се опитах да създам многопластов, дълбок сюжет и донякъде се получи. Все пак тогава това е бил лимита на 17 годишният ми мозък.
Ато ти се чете друго мое...мисля, че има, потърси :). Бях запланувал продължение много по-добро от това,но в последствие мързела надделя.Сега също имам няколко идейки,но не се знае кога ще се осъществят.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com