Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''.
Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам. И двете ме кефат ама искам геймърско мнение.
Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.
Добре Spells Of Gold е добра само от началото и после става тъпа.
Тай че(според мен) купи Konung 2.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Zenthehunter написа:Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''. Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам. И двете ме кефат ама искам геймърско мнение.
Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение.
Zenthehunter написа:Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''. Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам. И двете ме кефат ама искам геймърско мнение.
Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение.
Аз я превъртях и по трите начина - светъл, тъмен и неутрален(за целта не трябва да ходиш при нито един от учителите). Мое лично мнение е, че тъмния край е най-лесно достижим.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Абе Много ше съм ви благодарен ако можете да ми дате линкове за игри като тези в анкетата(не за абсолютно сащите игри просто от кадето мога да си дарпам по нещо ново)
Но които да се отварят изван България защото аз не сам в БГ моля ви кажете.......
You're not better than me and I'm not Better than you
абе нещо ме хвана носталгията и си инсталирах фифа 98, но за мое учудване в папката нямаше крак. някой може ли да ми помогне, щото търсих по тук по там ама ми излиза само фифа 98 за нинтендо с някви неотворими файлове