Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 14:38

evc написа:
не знам онзи сайт на какво е официален, но определено не е на български написано там
пък за dragonmaw - те избраха друг сървър в началото, сега го смениха и играят там.
а онези други гилдии наброяват над 300 човека, едва ли има толкова посещения на ден "официалния" сайт :)

sme6koo kolko te e qd, ne e istina.. 1 godina ne napravi ni6to za bade6 ti oficialniq, sega kato te izprevariha samo ozlobqva6... tipi4en Bai Ganyu

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 15:09

да завърша с последен коментар, макар че по принцип не бих ти отговорил
нито съм се опитвал да подавам молба за фен сайт, нито нищо, те първи са попитали, близзард очевидно не знаят български, видели са там некво тематично на уоу и са ги приели. тук въпросът е не кой първи кой втори, въпросът е кой е по представителен. с онзи сайт, мен ме е срам да се нарека български, защото той представя българия пред света, а там българското е много малко, всичко е крадено, включително от вовбг, дизайна е прост е107, с махнати тагове, текстовете са превеждани с бултра... скиновете са взети от сайтове за фрее даунлоад. какво повече да кажа? ако това е българското за вас, поздравления

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 15:12

aх и да добавя. какво не съм направил нищо? нямам ли ежедневно посещаван от над 1000 души сайт? нямам ли над 1900 регистрирани потребители? нямам ли най-пълна и изчерпателна информация за уоу в българия? не рекламират ли уоубг по медии и събития?
ако това е нищо, здраве му кажи

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 18:03

ха.. мизерия... За година и нещо си успял да преведеш информацията.. поздравления. Браво и за тестовата ти страница... Кърти отвсякъде... Невиждани цветове и палитри. Само за твое сведение, в близард има почти за всяка дървжава човек, който да се справя с фен сайтовете... твоето набързо скалъпено обяснение е много смешно... Не си подавал молба, защото къде се е чуло и видяло безплатно форумче да бъде в нечия официална листа. Ако това беше станало, значи Близард наистина не са с ума си. А това на каква система е направен сайта няма значение. Все едно повечето други фен сайтове не са портални системи...хахах.. от уоубг крадено? къде го видя пък това?!! крадено било... за кореспонденция не си ли чувал? явно не.... жалко, че не можеш да понесеш, че не си единствения... А те смятах за свестен едно време.

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 18:31

и още нещо. нека престанем да си пишем такива постове, ти си гледай уоубг и не се занимавай с другите, щото просто няма смисъл. Нека хората си решат какво да гледат и къде да ходят, тва си е тяхно право. Пак ти казвам че нямах нищо против тебе ама ти си показа българщината и се закопа..Тва е, нека и потребителите да спрат да засягат този проблем, защото подобни дискусии не водят до нищо хубаво. Само безмислена омраза

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2005 13:17

Абе, като ще се карате (и това е ясно на всички), поне се регнете, защото така е доста объркващо....
По въпроса за сървърите - и на бетата, и на пълната (живот и здраве от другата седмица), не съм гледал, няма и да гледам къде е така наречената "българска общност". И то основно по две причини: 1) Това са хора, които вече познавам или най-малкото бих могъл да познавам и 2)Именно в такива "затворени общности" стават най-големите разправии (визирам по-горните постове). Предпочитам да играя сам, за кеф, да се запознавам с нови хора и да не си тровя нервите с проблеми, които нямат решение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2005 13:47

Напълно те подкрепям :) , единствено че едвали ще се ренат :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2005 18:33

I az taka

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 00:43

ae ve kajete nqkoy piratski s1rvar bez mnogo b1gove na koyto moje da swe igrae wow

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 20:17

Stealth написа:
А нека тук се обсъжда само оригиналната игра!

Стелте, това е като при извънземните. Всеки говори за зелени човечета, но никой никога не ги е виждал :) Ако схващаш накъде бия, де...
Така че ако искаш темата да стане private, нека да се обсъжда оригиналната игра :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2005 08:26

Съгласен съм със Стелт.Така е по-нагледно,а и 6те избегнем постове от типа"кажете пиратски сървър на УОУ",които ве4е са ми до6ли до гу6а.:)

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2005 13:06

а така по-става. Я да питам: как се използва stealthmode-а на RogueHuman, понеже аз като го активирам, все едно нищо не става - пак гадовете ме виждат и почват да ме гонят до дупка :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2005 13:30

AcTivE написа:
а така по-става. Я да питам: как се използва stealthmode-а на RogueHuman, понеже аз като го активирам, все едно нищо не става - пак гадовете ме виждат и почват да ме гонят до дупка :)
Еми ако се движиш прекалено близо до тях те засичат...Но общо взето за да те засекът трябва да си върху тях :) Много добра способност...Аз сега играя с друид,и чакам да науча Cat Form за да мога пак да изплзвам stealth :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2005 13:22

AcTivE написа:

Ако си зад гърба им няма да те засекат. Също не се промъквай до гадини с по-висок левъл от твоя - шанса да те хванат е многократно по-голям. Минеш ли директно под носа на някоя гадина с по-висок левъл от твоя ти е гарантирано, че ще те хване. :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2005 15:20

Така, значи днеска май (доживях :D ) ще си зимам оригиналната, така че едно въпросче - има ли изобщо pvp realm който да е без опашки и популацията да не е на high?
Или съм прекалено голям оптимист?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2005 15:28

Кой знае, след днешната профилкатика... Но иначе има един нов пвп сървър, Sunstrider, там няма да има опашки, като за начало.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2005 15:30

Профилактика? Нима Близард най-накрая са си оправили сървърните машини?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2005 15:43

Спокс, няма. Аз си мислех да пробвам RP ама все още не ми се е изяснило каква точно е разликата между него и PVE. Освен че в първото май има повече хора, разбира се. А ако ще има Battlegrounds на PVE май вече ми се изясни къде ще влизам :)
Все пак каква е разликата между PVE и RP?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2005 16:59

RP е строго свързано със историята на играта , също във ПвП можеш да се напишеш OrcSmasher , HordeSlayer и от сорта а на РП ника ти трябва да е уникален нещо като Nagh'Ata :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2005 17:23

AshamanBG написа:
Така, значи днеска май (доживях :D ) ще си зимам оригиналната, така че едно въпросче - има ли изобщо pvp realm който да е без опашки и популацията да не е на high?
Или съм прекалено голям оптимист?
Ми наи новия реалм е Sunstrider.Аз играя там,и ти препоръчвам и ти там тъй като е единствения ПвП сървър,където още няма 60 лвл...

Edit: Играта омръзва супер бързо...Близард яко се издъниха.Аз сериозно обмислям идеята да си продам акаунта...Даже ако някои е навит да го купи за 80 лв може да ми ЛС...

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com