Ами развитие има, наистина, но сега това е малко озадачаващо как военните ще пратят само изтребители(фен съм на космическите саги онякъде
) без никаква поддръжка, без никаква подготвка, тактически приготволения и т.н. На военните обикновено се приписва готовност да пожертват дадена точка за да получат по-изгодни позии за отбрана. Но така аз си ги представям нещата. А последната част само с една думичка ме обърка напълно. Това "Тангра". Чудно ми е какви ще са тези "архаични" крайцери, които ще са "по-добри и от последния модел "Супернова" и т.н. И това колко са неуязвими е някак странно. Нали по принцип новата техника винаги превъзхожда старата? А в началото тази малка предистория беше интересна, но малко я позабравих, интересно е какви са тея крайцери, на кого са и какво е станало с тях.Сега май ще трябва да прочета малко от началото за да видя за какво точно ставаше въпрос около тези крайцери. Просто за момента всичко ми е страшно неясно. Ако натам си подготвил подобаващи обяснения по-добре не обяснявай сега, ще се радвам да ги прочета в разказа.