Автор |
Съобщение |
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Нека бъде... Публикувано на: 22 Фев 2005 12:41
Когато увехне цветето преди да разцъфти когато падне птица преди да полети когато мрака светлината победи когато спре земята преди да се завърти
когато те препънат преди да си прекрачил ти когато те ударят преди глава да си вдигнал ти когато ти се плаче преди да си отворил очи когато ти се пее, а започваш да крещш
Нека бъде светлина Нека има цветя Нека бъде любовта
когато се удариш в решетките на твойта свобода когато мразиш силно, а мечтаеш любовта когато падаш, а си мислиш че летиш когато ти се пее и усещаш че мълчиш
Нека бъде светлина Нека има цветя Нека бъде любовта...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2005 13:23
Много хубава песен - отдавна не се бях сещал за нея. още пазя диска някъде в нас... благодаря, че ми я припомни.
|
|
|
|
|
Morsmordre
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нека бъде... Публикувано на: 23 Фев 2005 09:57
Gastly написа: Когато увехне цветето преди да разцъфти когато падне птица преди да полети когато мрака светлината победи когато спре земята преди да се завърти
когато те препънат преди да си прекрачил ти когато те ударят преди глава да си вдигнал ти когато ти се плаче преди да си отворил очи когато ти се пее, а започваш да крещш
Нека бъде светлина Нека има цветя Нека бъде любовта
когато се удариш в решетките на твойта свобода когато мразиш силно, а мечтаеш любовта когато падаш, а си мислиш че летиш когато ти се пее и усещаш че мълчиш
Нека бъде светлина Нека има цветя Нека бъде любовта...
Брей, Гастли, като го написа това си помислих, че сам си го писал, ама Лорда ми припомни, че беше песничка.Бтв, тя как се казваше???
Беше слънчев ден случайно те открих и във знак на обич стих ти посветих . И потърсих с теб забравен бряг на любовта и в песента , открили една мечта . Като нежен дъжд валеше твоя глас , като цветен сън живота бе за нас . Като лятото горещо беше любовта и във нощта откривахме вечността .
Казват , че без любовта прозаичен бил света , но нали гори без пламък любовта дори . Нека просто две следи да оставим аз и ти . В този свят студен бъди до мен , бъди до залезния ден .
Като летен ден отмина младостта , като тъжна дума идва есента . Като спомени горещи в тайните неща от любовта догарят във паметта .
Като нежен дъжд валеше твоя глас , като цветен сън живота бе за нас . Като лятото горещо беше любовта и във нощта откривахме вечността .
Казват , че без любовта прозаичен бил света , но нали гори без пламък любовта дори . Нека просто две следи да оставим аз и ти . В този свят студен бъди до мен , бъди до залезния ден .
Нека две (нека две следи) Да две следи Просто две (просто две следи) Да две следи Просто две (просто две следи) Да две следи Да оставим аз и ти....
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2005 10:10
Първо...песента се казва така..."Нека бъде...". Второ, ако много моля, ако някой може да ми каже на коя група е, защото песента е много добра. И трето...каква е тая песен дето си я пуснал ти...???
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
nlight
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2005 10:38
Песента е на 'Подуене блус бенд' и е жестока ...
Песента,която Morsmodore е пуснал е на Щурците и се казва 'Две следи'
</td><td>
___________________________________ I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2005 11:26
Nlight™ написа: Песента,която Morsmodore е пуснал е на Щурците и се казва 'Две следи'
Не беше ли ако не се лъжа на Д2?
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2005 11:48
WOOOP_MAN написа: Nlight™ написа: Песента,която Morsmodore е пуснал е на Щурците и се казва 'Две следи' Не беше ли ако не се лъжа на Д2?
Д2 са направили римейк на песента, оригинала е на Щурците
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
Morsmordre
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2005 20:53
Demon_ написа: WOOOP_MAN написа: Nlight™ написа: Песента,която Morsmodore е пуснал е на Щурците и се казва 'Две следи' Не беше ли ако не се лъжа на Д2? Д2 са направили римейк на песента, оригинала е на Щурците
Брей, много знаете бе хора!Така е, оригинала - Щурците, ремикса - Д-2!Обаче на Д-2 ме кефи мааалко повече.Бтв, Гастли, не ти ли харесва текста на песента???На мен лично ми харесва и ЗАщО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ ОТГОВАРЯш НА ЛС-ТА!!!!Мн си зле...
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|