NymphetaminEGirl написа:Пхах... Как може да се сравнява велико нещо като метъла с тая цигания, известна като "чалга"? Тази издънка, известна още като стил музика, се харесва само от ограничените и/или комплексирани хора, които просто нямат вкус и разум, за да ценят подобно нещо... Чалгата се дави в собствената си селяния, пък да не отварям дума за тия, дето я правят...
Скъпа ( песента на Крейдъл ли беше ? ) - с този си пост ти описа един средностатистически метъл ( казвам средноблабла щото не всички са такива , доказват го и форумците ) . Един "истински" метъл , квито ги има особено много в НПМГ , слуша нищо друго освен метъл ( ограничен ) , мисли се за нещо повече като слуша метъл и обижда всички останали по отношение на вкусовете им , без да гледа себе си ( комплексар ) , слуша повечето си любими групи , само ако от шума който се носи от колоните при тях , не може да се прави друго освен орално отделяне на стомашни сокове ( няма вкус и разум ) ...
Повтарям не всички сте такива - но с такива се сблъсквам всеки ден ...
И понеже знам , че всички недоразбрали тъпаци ще скочат като изоглавени да ме обиждат - не аз чалга не слушам !