Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!
-
niakois
- Izbraniq(2.0)
абе мислех си нещо.в огромната мрежа не може да няма програма,която в буквалния смисъл открива пароли ,цд-кей-ове и т.н.та мислех си толкова сложно ли е да се напи6е програма която примерно и задаваш да търси в д:/ и ако вътре ти е диска на Варкрафт,тя ти "открива" цд-кий ове и ти ги изписва.не кей-генератор,а кей-декодер,файндър или както искатe.
Lucky me swimmin' in my ability
Dancin' down on life with agility
Come and drink it up from my fertility
Blessed with a bucket of lucky mobility
свалено от mp3.online.bg
Dancin' down on life with agility
Come and drink it up from my fertility
Blessed with a bucket of lucky mobility
свалено от mp3.online.bg
- prof_killer
IZbraniq(2.0) написа:абе мислех си нещо.в огромната мрежа не може да няма програма,която в буквалния смисъл открива пароли ,цд-кей-ове и т.н.та мислех си толкова сложно ли е да се напи6е програма която примерно и задаваш да търси в д:/ и ако вътре ти е диска на Варкрафт,тя ти "открива" цд-кий ове и ти ги изписва.не кей-генератор,а кей-декодер,файндър или както искатe.
Има,има....казва се Google,ама все по-малко хора я ползват....
+++
-
The.Rampage.Rado
Той иска да му кажеш СД кей екстрактър и да отиде в Матрицата да си земе 2-3 оргинални ключа..... не е тъп той.....WOOOP_MAN написа:IZbraniq(2.0) написа:абе мислех си нещо.в огромната мрежа не може да няма програма,която в буквалния смисъл открива пароли ,цд-кей-ове и т.н.та мислех си толкова сложно ли е да се напи6е програма която примерно и задаваш да търси в д:/ и ако вътре ти е диска на Варкрафт,тя ти "открива" цд-кий ове и ти ги изписва.не кей-генератор,а кей-декодер,файндър или както искатe.
Има,има....казва се Google,ама все по-малко хора я ползват....
И такава програма има, ама не мога да се сетя са името й, сори....
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
D00MGuard написа:Абе я ми кажете къв беше ония саит дето като го отвориш и едно дебилно човече почва да ти пее ,,You are an idiot'' и ти бъгва компа
Не съм чувал за такова нещо
Едит:
http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html
http://members.shaw.ca/spudnewt/sierran ... adluck.swf
Хаха мерси...А тва истински вирус ли е,или е само за ебавка?JazzJack написа:D00MGuard написа:Абе я ми кажете къв беше ония саит дето като го отвориш и едно дебилно човече почва да ти пее ,,You are an idiot'' и ти бъгва компа
![]()
Не съм чувал за такова нещо![]()
Едит:
D00MGuard написа:Хаха мерси...А тва истински вирус ли е,или е само за ебавка?JazzJack написа:D00MGuard написа:Абе я ми кажете къв беше ония саит дето като го отвориш и едно дебилно човече почва да ти пее ,,You are an idiot'' и ти бъгва компа
![]()
Не съм чувал за такова нещо![]()
Едит:
Не,не е нищо сериозно,споко...
- shantararam
- Обратна връзка:
А ве не съм сигурен че трябва да питам тука, ама айде. Въпроса е малко тъп, ама някой може ли да ми каже кои драйвери за Ge-Force FX 5200 трябва да си запиша, че нещо не ги разбирам. Преди, като си бях записал най-новия драйвер, някой игри не тръгваха, и за тва си върнах стария. Сега съм с 6.14.10.5216, и се чудя дали не трябва нов драйвер, за да не ми спичат толкова много геймките?
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
-
The.Rampage.Rado
Помпаш тва, ако си с ХП, ако си с 98 помпаш тва, ако си с нещо друго отиваш на сайта на НвидиЯ и си избираш*Ghost Master написа:А ве не съм сигурен че трябва да питам тука, ама айде. Въпроса е малко тъп, ама някой може ли да ми каже кои драйвери за Ge-Force FX 5200 трябва да си запиша, че нещо не ги разбирам. Преди, като си бях записал най-новия драйвер, някой игри не тръгваха, и за тва си върнах стария. Сега съм с 6.14.10.5216, и се чудя дали не трябва нов драйвер, за да не ми спичат толкова много геймките?
-
Megas X.L.R.
- Обратна връзка:
- shantararam
- Обратна връзка:
10хThe.Rampage.Rado написа:Помпаш тва, ако си с ХП, ако си с 98 помпаш тва, ако си с нещо друго отиваш на сайта на НвидиЯ и си избираш*Ghost Master написа:А ве не съм сигурен че трябва да питам тука, ама айде. Въпроса е малко тъп, ама някой може ли да ми каже кои драйвери за Ge-Force FX 5200 трябва да си запиша, че нещо не ги разбирам. Преди, като си бях записал най-новия драйвер, някой игри не тръгваха, и за тва си върнах стария. Сега съм с 6.14.10.5216, и се чудя дали не трябва нов драйвер, за да не ми спичат толкова много геймките?![]()
Run, rabbit run
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
- wolfenfury
-
The.Rampage.Rado
Пусни ТоТо!wolfenfury написа:аз искам само да попитам някой знае ли някоя склададжийска програма и откъде мога да си я дръпна?
пИчелиш :Download.bg