Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 10:58

albaneto написа:
Аааа не..не се живее...едвам си записах играта и я подкарах...направих си акк и се логвам...от там започва да ми се сваля пач 1.2.3 и не мога да се логна...След тва делнах играта и се опитвам да я инсталирам и ми дава някъв ерор....аааааа помогнете!
Unrecognized key "options". (AttributeParser::Parse)

Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 12:38

Stealth написа:
Оригинална ли ти е играта?

Не съвсем.

Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 12:41

Stealth написа:
albaneto написа:
Аааа не..не се живее...едвам си записах играта и я подкарах...направих си акк и се логвам...от там започва да ми се сваля пач 1.2.3 и не мога да се логна...След тва делнах играта и се опитвам да я инсталирам и ми дава някъв ерор....аааааа помогнете!

Не разбира се :) Свалих я от Арената.Първо ми тръгна ама после...

Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 12:44

Stealth написа:
albaneto написа:

То няма никакво значение дали е оригинална или не.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 02:00

Level 25 Human Paladin - Terenas server

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 08:49

Stealth написа:
ДуумГард написа:
Stealth написа:
albaneto написа:

То няма никакво значение дали е оригинална или не.

Е кака да няма, аз разбрах че иска да играе на оригиналните сървъри? Ако е така - не може с пиратка, сори.
Ако не - тоя българския кога премина на 1.2.3.? :?:
Не в смисъл трябва му кеи.Инчае може и да си я дръпне от арената...Бтв,Уарлок съкс.Стигаш до 20 лвл и става супер трудно.Прекалено е слаб :( Смених го на крадец...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 12:25

Значи имам следния проблем :
Инсталирам играта (не е оригинална ), слагам пач 1.2.1 - всичко е наред.
Правя си настройките за да играя в някои от нелегалните сървъри, първия път влизам в играта.
Но като опитам пак да вляза в играта става следното - първо че не се отваря ами и в Task Manager-a ми дава че играта върви ама не върви :( и не мога да я спра !
Моля ако някои е имал същия проблем да каже.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 21:30

Stealth написа:
D00MGuard написа:
Не в смисъл трябва му кеи.Инчае може и да си я дръпне от арената...Бтв,Уарлок съкс.Стигаш до 20 лвл и става супер трудно.Прекалено е слаб :( Смених го на крадец...

Ми почваш да quest-ваш в група :) . Аз от много време не играя соло при по-трудните задачи. В момента съм 19то ниво.
Абе пак е мноу слаб...Ако си забелязал,много малко хора играят с уарлок...Пък и вече имам 10 лвл Елф Крадец ^_^

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: In Your Nightmares Професия:Killing people Интереси:Dead bodies
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 21:36

я кажете сървър за 1.2.3 плс

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 23:05

PR3DA7OR написа:
я кажете сървър за 1.2.3 плс

Сега едитнах поста си в предната страница

пп. Пробвай тук

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2005 19:22

Stealth написа:
Абе само на мен ли ми прави проблеми от време на време? Както си джиткам и изведнъж засича злостно и след десетина секунди ме изхвърля в логин екрана и ми казва You were disconnected from server. От препълнените сървъри ли е или е от интернет връзката ми?
Еми мен така ми прави ако ми прекъсне нета. :?

Профил ICQ Skype

Заглавие: Unknow Entity problem
Публикувано на: 23 Фев 2005 17:07

Abe xorq q pomognete che mi pisna napravo stignax s Dwarf Warrior 9 lv i mi sa skapa igrata i sq kato vlqza mi dava Unkonown Entity na vsichko na moq geroi na drugite be na vsihcko kajete kak sa opravq ako znaete che mi pisna edvam pooupravix gore dolu da ne mi sa poqvqvat Error 132 i Error 0 i sq tva:(

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 17:12

Stealth, и аз го имах този проблем като играех играта... и с пач 1.2.3, и с 1.21, и с 1.1.1 :? Пък не ми се вярва да е от връзката, щото тая мизерия е ставала и когато съм го джиткaл в lan :|

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие: Re: Unknow Entity problem
Публикувано на: 23 Фев 2005 19:16

Raf написа:
Abe xorq q pomognete che mi pisna napravo stignax s Dwarf Warrior 9 lv i mi sa skapa igrata i sq kato vlqza mi dava Unkonown Entity na vsichko na moq geroi na drugite be na vsihcko kajete kak sa opravq ako znaete che mi pisna edvam pooupravix gore dolu da ne mi sa poqvqvat Error 132 i Error 0 i sq tva:(

Ми,не искам да те разочаровам но ако ти е пиратка не моеш да оправиш ерорите. В смисъл ерор 0 може с една продрамка, която се теглеше от форума на го-линк, но вече не го няма. А ерор 132 тва е заради тва че има много хора в сървара, поне така казват. За да се намали 132, като те изхварли пак влизай (докато имаш нерви :lol: ) и така се намалява(по рядко го дава,май).

П.С. В кой сървар си :?:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Unknow Entity problem
Публикувано на: 23 Фев 2005 19:23

CRAZY_MIM написа:
Raf написа:

Ми,не искам да те разочаровам но ако ти е пиратка не моеш да оправиш ерорите. В смисъл ерор 0 може с една продрамка, която се теглеше от форума на го-линк, но вече не го няма. А ерор 132 тва е заради тва че има много хора в сървара, поне така казват. За да се намали 132, като те изхварли пак влизай (докато имаш нерви :lol: ) и така се намалява(по рядко го дава,май).

П.С. В кой сървар си :?:
E щом все пак има някво джудже значи не му е пиратка...Преинсталираи играта...Друго не се сещам.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 19:51

Abe piratska si mi e igrata i s Dwarf igraex dobre ma nali vi kazvam error 132 i 0 gi maxnax gore dolu ili pone gi namalix obache drug mi e problema Unknown entity mi dava na vsichki NPC ili igrachki i na moq geroi tova mi e interesno dali moje da sa opravi

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 19:59

Raf написа:
Abe piratska si mi e igrata i s Dwarf igraex dobre ma nali vi kazvam error 132 i 0 gi maxnax gore dolu ili pone gi namalix obache drug mi e problema Unknown entity mi dava na vsichki NPC ili igrachki i na moq geroi tova mi e interesno dali moje da sa opravi

Тва ти е от нета(би трявало). И на мен ми се случва понякога. Сигорно ти се и случвало да ти даде героя само по белю :lol: :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 20:00

А и преинсталацията с нищо няма да помогне :!: Мойта е преинсталирана 4 пъти и пак дава грешки.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 20:01

Da toi vseki pyt veche e po belio napravo izmryzna gorkoto djudje:) vlizax pone 15 pyti neshte i neshte da sa opravq trix WDB i WTF neshte gadna rabota samo da izleze 1 pyt toq NOX dano da e s po malko bug-cheta

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2005 21:50

Д,ама за да се играе на оригинален сървар са нужни парици, които МНОГО ГОЛЯМА част от хората играещи WoW, няма от каде да вземат. Така че ще трява да се примирим с ерорите :!: :cry:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost