Всякакви обсъждания по World of Warcraft

Игри за PC
Публикувай отговор
albaneto

Мнение от albaneto »

albaneto написа:Аааа не..не се живее...едвам си записах играта и я подкарах...направих си акк и се логвам...от там започва да ми се сваля пач 1.2.3 и не мога да се логна...След тва делнах играта и се опитвам да я инсталирам и ми дава някъв ерор....аааааа помогнете!
Unrecognized key "options". (AttributeParser::Parse)
Гост

Мнение от Гост »

Stealth написа:Оригинална ли ти е играта?
Не съвсем.
albaneto

Мнение от albaneto »

Stealth написа:
albaneto написа:Аааа не..не се живее...едвам си записах играта и я подкарах...направих си акк и се логвам...от там започва да ми се сваля пач 1.2.3 и не мога да се логна...След тва делнах играта и се опитвам да я инсталирам и ми дава някъв ерор....аааааа помогнете!
Оригинална ли ти е играта?
Не разбира се :) Свалих я от Арената.Първо ми тръгна ама после...
ДуумГард

Мнение от ДуумГард »

Stealth написа:
Оригинална ли ти е играта?
То няма никакво значение дали е оригинална или не.
Аватар
Пръч
Обратна връзка:

Мнение от Пръч »

Level 25 Human Paladin - Terenas server
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Stealth написа:
ДуумГард написа:
Stealth написа: Оригинална ли ти е играта?
То няма никакво значение дали е оригинална или не.
Е кака да няма, аз разбрах че иска да играе на оригиналните сървъри? Ако е така - не може с пиратка, сори.
Ако не - тоя българския кога премина на 1.2.3.? :?:
Не в смисъл трябва му кеи.Инчае може и да си я дръпне от арената...Бтв,Уарлок съкс.Стигаш до 20 лвл и става супер трудно.Прекалено е слаб :( Смених го на крадец...
Аватар
Dart

Мнение от Dart »

Значи имам следния проблем :
Инсталирам играта (не е оригинална ), слагам пач 1.2.1 - всичко е наред.
Правя си настройките за да играя в някои от нелегалните сървъри, първия път влизам в играта.
Но като опитам пак да вляза в играта става следното - първо че не се отваря ами и в Task Manager-a ми дава че играта върви ама не върви :( и не мога да я спра !
Моля ако някои е имал същия проблем да каже.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Stealth написа:
D00MGuard написа:Не в смисъл трябва му кеи.Инчае може и да си я дръпне от арената...Бтв,Уарлок съкс.Стигаш до 20 лвл и става супер трудно.Прекалено е слаб :( Смених го на крадец...
Ми почваш да quest-ваш в група :) . Аз от много време не играя соло при по-трудните задачи. В момента съм 19то ниво.
Абе пак е мноу слаб...Ако си забелязал,много малко хора играят с уарлок...Пък и вече имам 10 лвл Елф Крадец ^_^
Аватар
PR3DA7OR
Местоположение: In Your Nightmares Професия:Killing people Интереси:Dead bodies

Мнение от PR3DA7OR »

я кажете сървър за 1.2.3 плс
The Day I Died Was Also The Day I Started To Live
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

PR3DA7OR написа:я кажете сървър за 1.2.3 плс
Сега едитнах поста си в предната страница

пп. Пробвай тук
"At the end of your road mine begins."
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Stealth написа:Абе само на мен ли ми прави проблеми от време на време? Както си джиткам и изведнъж засича злостно и след десетина секунди ме изхвърля в логин екрана и ми казва You were disconnected from server. От препълнените сървъри ли е или е от интернет връзката ми?
Еми мен така ми прави ако ми прекъсне нета. :?
Raf

Unknow Entity problem

Мнение от Raf »

Abe xorq q pomognete che mi pisna napravo stignax s Dwarf Warrior 9 lv i mi sa skapa igrata i sq kato vlqza mi dava Unkonown Entity na vsichko na moq geroi na drugite be na vsihcko kajete kak sa opravq ako znaete che mi pisna edvam pooupravix gore dolu da ne mi sa poqvqvat Error 132 i Error 0 i sq tva:(
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Stealth, и аз го имах този проблем като играех играта... и с пач 1.2.3, и с 1.21, и с 1.1.1 :? Пък не ми се вярва да е от връзката, щото тая мизерия е ставала и когато съм го джиткaл в lan :|
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
CRAZY_MIM

Re: Unknow Entity problem

Мнение от CRAZY_MIM »

Raf написа:Abe xorq q pomognete che mi pisna napravo stignax s Dwarf Warrior 9 lv i mi sa skapa igrata i sq kato vlqza mi dava Unkonown Entity na vsichko na moq geroi na drugite be na vsihcko kajete kak sa opravq ako znaete che mi pisna edvam pooupravix gore dolu da ne mi sa poqvqvat Error 132 i Error 0 i sq tva:(
Ми,не искам да те разочаровам но ако ти е пиратка не моеш да оправиш ерорите. В смисъл ерор 0 може с една продрамка, която се теглеше от форума на го-линк, но вече не го няма. А ерор 132 тва е заради тва че има много хора в сървара, поне така казват. За да се намали 132, като те изхварли пак влизай (докато имаш нерви :lol: ) и така се намалява(по рядко го дава,май).

П.С. В кой сървар си :?:
Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Unknow Entity problem

Мнение от wannabe »

CRAZY_MIM написа:
Raf написа:Abe xorq q pomognete che mi pisna napravo stignax s Dwarf Warrior 9 lv i mi sa skapa igrata i sq kato vlqza mi dava Unkonown Entity na vsichko na moq geroi na drugite be na vsihcko kajete kak sa opravq ako znaete che mi pisna edvam pooupravix gore dolu da ne mi sa poqvqvat Error 132 i Error 0 i sq tva:(
Ми,не искам да те разочаровам но ако ти е пиратка не моеш да оправиш ерорите. В смисъл ерор 0 може с една продрамка, която се теглеше от форума на го-линк, но вече не го няма. А ерор 132 тва е заради тва че има много хора в сървара, поне така казват. За да се намали 132, като те изхварли пак влизай (докато имаш нерви :lol: ) и така се намалява(по рядко го дава,май).

П.С. В кой сървар си :?:
E щом все пак има някво джудже значи не му е пиратка...Преинсталираи играта...Друго не се сещам.
Raf

Мнение от Raf »

Abe piratska si mi e igrata i s Dwarf igraex dobre ma nali vi kazvam error 132 i 0 gi maxnax gore dolu ili pone gi namalix obache drug mi e problema Unknown entity mi dava na vsichki NPC ili igrachki i na moq geroi tova mi e interesno dali moje da sa opravi
Аватар
CRAZY_MIM

Мнение от CRAZY_MIM »

Raf написа:Abe piratska si mi e igrata i s Dwarf igraex dobre ma nali vi kazvam error 132 i 0 gi maxnax gore dolu ili pone gi namalix obache drug mi e problema Unknown entity mi dava na vsichki NPC ili igrachki i na moq geroi tova mi e interesno dali moje da sa opravi
Тва ти е от нета(би трявало). И на мен ми се случва понякога. Сигорно ти се и случвало да ти даде героя само по белю :lol: :?:
Живей, за да умреш.
Аватар
CRAZY_MIM

Мнение от CRAZY_MIM »

А и преинсталацията с нищо няма да помогне :!: Мойта е преинсталирана 4 пъти и пак дава грешки.
Живей, за да умреш.
Raf

Мнение от Raf »

Da toi vseki pyt veche e po belio napravo izmryzna gorkoto djudje:) vlizax pone 15 pyti neshte i neshte da sa opravq trix WDB i WTF neshte gadna rabota samo da izleze 1 pyt toq NOX dano da e s po malko bug-cheta
Аватар
CRAZY_MIM

Мнение от CRAZY_MIM »

Д,ама за да се играе на оригинален сървар са нужни парици, които МНОГО ГОЛЯМА част от хората играещи WoW, няма от каде да вземат. Така че ще трява да се примирим с ерорите :!: :cry:
Живей, за да умреш.
Публикувай отговор