Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2005 16:21

Няколкото часа различаващи чистата игра от непозволения шпагат са само формалност. Така, че може да си затвориме очите и да те разминеме с наказанието. Както решат глашатайте все пак, аз съм само един който приказва приказки...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2005 16:48

Имаше 7 дни. Оставянето на поста за последния момент си води своите рискове. На Изгрев му опростих закъснението, защото беше минимално, но твоето е повече от 12 часа. Следващия за ден ли ще иска? После седмица? А като се има и предвид, че историята ти не зависи от тези на другите играчи.... Получаваш много повече от 7 дни. Да ги беше използвал.
А сега относно частта... Като цяло е добра. Само да те светна за една дреболия. Гарваните са едни от най-умните птици. Нима сериозно мислиш, че ще си седят и ще чакат да бъдат изядени? Те щяха да отлетят още при вида на излизащите от водата гущери. Но хайде... да речем, че са лоялни твари и са готови на всяка цена да спазват заповед дадена от господарката им, а именно да ви слушат. Но да си седи и да чака да го изядат..... това не е щраус.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2005 17:34

MM13_666 написа:
Имаше 7 дни. Оставянето на поста за последния момент си води своите рискове. На Изгрев му опростих закъснението, защото беше минимално, но твоето е повече от 12 часа. Следващия за ден ли ще иска? После седмица? А като се има и предвид, че историята ти не зависи от тези на другите играчи.... Получаваш много повече от 7 дни. Да ги беше използвал.
А сега относно частта... Като цяло е добра. Само да те светна за една дреболия. Гарваните са едни от най-умните птици. Нима сериозно мислиш, че ще си седят и ще чакат да бъдат изядени? Те щяха да отлетят още при вида на излизащите от водата гущери. Но хайде... да речем, че са лоялни твари и са готови на всяка цена да спазват заповед дадена от господарката им, а именно да ви слушат. Но да си седи и да чака да го изядат..... това не е щраус.

Не съм молил да ми извинявате наказанието, просто обясних защо съм закъснял. Толкова време съм издържал без наказания, та сега ли ще направя наведнъж три.
Колкото за гарваните - да в разказа съм взел в предвид лоялността на гарваните и затова този на Стипур не излетя, а го изчака.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 16:32

Трябваше ли да се съмняваме в Ранд и беразличието му към играта... Така... Вече е на косъм от изгонване, което означава, че от моя страна бонуси няма да види, а и ще се възползвам до последно от правилата за да се погрижа да бъде изгонен. Искам само сериозни хора тук. Ето ловеца може и да си изпусна срока, но все пак постна, коеро е голяма червена точка за него (не си мислете обаче, че с няколко дена закъснение можете да ми посткате).

ТТ2 ако си тук някъде най-късно в събота трябва да постнеш.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 18:12

ММ, според мен Ранд все пак може и да е пуснал част, но тъй като имаше backup на форума, тя се е загубила. Нека му дадем шанс да пусне частта си днес или утре(като види темата) и ако не го направи(което ще значи и че не я е писал въобще) да има наказание. Иначе ТТ2 да работи по своята част.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 18:14

След известно обмисляне открих, че нямам повече желание да се грижа за играта. Правете си каквото си искате пускайте си когато си искате. Няма ред или ограничение по време. Поне не и такива за които аз да се занимавам.
Have fun.

П.П. Сори сентри отдавна говорих с него. Не е писал. Но вече не ми пука оправяйте се.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 19:03

Ами... добре тогава. Надявам се, че отказването ти от организаторския пост, не значи и отказването от... е доста обемисто е за прост разказ вече.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 19:20

А определено не се отказвам, но ще си пиша и аз когато ми скимне, абе... Ела в ИРК да ти обясня

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 20:07

Там съм, видя ме и ме подмина, просто съм цар на маскировката :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 20:29

ММ, излишно ли е да спомена, че по свое желание пое тоя "пост"?И нещо не мога да те разбера - май нещо се разсърди.Ранд не си бил пуснал частта - какво толкова, никой не е перфектен.Все някога аз, ти или който и да е друг ще го направи.
Е, сега като нямаме организатор...Ивъл, като автор на темата...Защо не си се върнеш на "поста"?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 20:43

Това ще направя пазителю но обмислях възможностите . И понеже не стигнах до краино решение мисля да спомена някой неща .

Разказа тече вече от ... бая време . Много се променихме докато той се развиваше . Натрупахме отговорности , мъдрост , опит и се развихме ( и развиваме ) . Когато го започнахме бяхме млади и безгрижни . Започнахме го със хъс и го пишехме със хъс . Одялкахме треските и макар да не е перфектен то той си е нашият труд нашият разказ във няколко тома . Не е перфектен но е добър и то доста добър . Някога можеби можеше да изгоня някой но вече такова нещо не може да има . Всички положихме много усилия за да го напишем и всички заслужаваме овации че стигнахме до тук . Разказа ще продължи но по д друга форма . Няма гонения , няма наказания няма мъмрения ( освен ако не е до качеството на часта ) . Редът си остава , времето за написване на част си остава . ако на някой не му се пише тоя "търн" не пише ( все пак творенето изисква муза ) . Ако пък не му се пише през седмицата и си пропусне времето следващият пише а пък той настига останалите преди врътката да е завършила ако има желанеи . Минаваме на тотална демокрация . Когато го завършим тогава . Аз лично вече за никъде не бързам . Прочитам и препрочитам разказа и се радвам че съм писал в нещо запомнящо се нещо което може да надживее моят акаунт тук .

Та редът си остава непроменен . Имате по една седмица за писане и така . Аз от време на време ще подсещам със пост и ще вкарвам редът и това е .

Всички сме заети - всеки си има проблеми и отговорности . Не ги пренебрегваите . Имаме достатачно време да го завършим :)

П.П. И не забравяите нещо - минаваите от време на време през "Мрачната кръчма" да гаврътнем по едно :)

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 23:08

Лелееее, от кога ми е готова частта... просто само още една седмица и пускам и това е! Само дано ТТ2 да не се вмъкне в тронната зала в града на звероукротителите, че всичко отива по дяволите...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2005 15:33

Да му имам и демокрацията. С таз 'демокрация' двамата които искат да пи6ат няма да могат заради тези които не искат, мързи ги, нямат време и т.н. Ако ще е демокрация нека секи си пуска когато му скимне. К'во е тва или диктатура или демокрация. Средно няма.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2005 19:50

Ще ти се невиди и на консервативната натура... все пак идеята всеки да може да пише когато си иска е добра, но и да го обявява от по-рано...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2005 20:10

TT2 ти си на ход пич . Мисля че Ранд имаше достатачно време да пусне част .

Ето и редът
1 Сентри
2 Hellwind
3 TheGuardian
4 Evil.
5 MM13_666
6 Изгрев
7 He@d_HuNteR
8 Sasuke
9 ТТ2

Ако Ранд ( Sasuke ) реши да напише нещо преди ТТ2 да е поснал може спокойно да го побликува ако не - следващата врътка .

Едит - съжалявам за грешката до колкото разбрах ТТ2 е пропуснал времето си . Сентри е на ход . Човек пиши .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2005 22:56

Аз си мислех, че съм аз, но... уви, явно съм се объркал. Нищо, ще постна следващата седмица.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2005 23:01

Не бе Сентри ти си :) Просто аз съм объркал - ще ми трябва малко време докато вляза в крак с нещата :) Пускаи когато си готов !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2005 16:15

Добра част Сентри наистина макар на няколко момента да губех нишката . Мисля че ще получят добри някокло части покраи това събиране на героите .

Хел ти си да пускаш своята част .

И понеже прочетох един лог и си промених мнението за някой неща измислих нов подход за писането - но сега съм малко изморен за да предам на мислите си завършен вид ще изчакам малко и ще побликувам после предложението си .

Но от сега ( вторник 22 ) до вторник ( 1 ) искам всеки който мине да кажа дали има свободното време да пише често или е доста заедн и ограничен във времето и ще пише от време на време . Това ще е нещо като гласуване .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2005 18:05

Имам време да пиша и по-често. Иначе доо края на седмицата ще се справя с тази част, макар да опитам и по-рано.
-----------------------------------
А ето го и мето предложение за нови правила:
За начало на следващата врътка се приема началото на месеца. От 1 март в конкретния случай би започнала следващата врътка ако правилата се приемат. Та идеята е в това, от тази дата на там всеки има правото да поства. Без ред! Частите се пускат кой когато успее да напише. В момента участниците са девет, предлагам от датата на която 6-тима от тези 9 играча вече са постнали да се счита една седмица. В тази седмица останалите имат възможност да постнат, ако не се справят се слага началото на новата врътка и отново всеки има право да поства. Разбира се, системата да се започва врътката на всяко първо число няма да просъществува, но това ще е добре и ще означава, че се се свършила работата преди крайните срокове. Ако ли месеца от началото на врътката така или иначе изтече, независимо колко играча са постнали започва нова врътка и отново всички могат да пишат.
--------------------------------------
Слабостта на тази система е, че координацията между играчите ще бъде нарушена, в смисъл че не винаги ще могат да четат частите на другите и да се съобразяват с тях. Но смятам че има много начини за комуникация (ЛС-та, мИРК, темата за обсъждания...) и всеки който има някакви предложения или въпроси може да намери отговор.
Предимство на системата е, че така авторите са МНОГО по стимулирани да работят. Който иска да пише има тази възможност и може да го прави колкото и когато си иска, които има проблеми със сроковете на пречи на другите.
---
А ето и личната ми позиция по предишната система:
Първата си и последна за сега част в рпг-то написах преди доста време, може би още миналата година... Откакто постнах в мене веднага се зарови чувството, че има безброй много седмици докато ми доиде реда. Все пак по едно време пописах малко, но после дойдоха други ангажименти и захвърлих тази работа. И така е и до днес. Сега навярно ще успея да спретна нещичко до края на седмицата и отново ще чакам два а може би и повече месеца до следващата такава седмица. Мисля че ясно се усеща посланието в тези редове. Бих имал възможността да пише много по-често, но го правя само в една семица от 9...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2005 18:37

Имам време да пиша и по-на често да. А що се отнася до предложението на хел... Незнам но поне предлага по-често писане. Въпреки това виждам някаква идея и у Ивъл... интересно каква....

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com