Автор |
Съобщение |
Makedonski
|
|
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
|
|
|
|
|
|
ShOrtY22
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2005 22:58
D00MGuard написа: ShOrtY22 написа: според Близард и 56к модем става... Е то според близър Уаркрафт 3 върви на 28kbps (3.5К) ама тва са глупости...А аз до колкото знам 56к модем не е мярка за скорост,а вид модем...
56kb Modem - пределно ясно за каква скорост става дума
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2005 02:45
Makedonski написа:
Сега оригинал
Стелт, казвай каде ще се чакаме
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Фев 2005 23:03
Тюх...аз естествено забелязавам тази тема чак сега...дали съм изпуснал нещо?Съмнява ме ...идва ми да се застрелям...с мъка и нетърпение прочетох всичките страници на тази тема.Преди малко си инсталирах играта.Напрегнат съм.А, аз си мислех, че проблема ми е във сървъра... .От някои от постовете научих наистина изключителни неща..но АКАУНТА та и не се получи с EUROPE-BETA-BLIZRD-DARK-PORTAL... Сега докато пиша това се сещам, че на СД-кийя пише ВЕТА...а аз си изтеглих информация съдържана в 4 диска( което очевидно не е бетата а цялата игра)
Е...как мога да се справя с тази пречка Някои да има представа за нужния СД-кий?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 08:29
The Chameleon, отговора е в предишния пост.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 08:41
The Chameleon написа: Тюх...аз естествено забелязавам тази тема чак сега...дали съм изпуснал нещо?Съмнява ме ...идва ми да се застрелям...с мъка и нетърпение прочетох всичките страници на тази тема.Преди малко си инсталирах играта.Напрегнат съм.А, аз си мислех, че проблема ми е във сървъра... .От някои от постовете научих наистина изключителни неща..но АКАУНТА та и не се получи с EUROPE-BETA-BLIZRD-DARK-PORTAL... Сега докато пиша това се сещам, че на СД-кийя пише ВЕТА...а аз си изтеглих информация съдържана в 4 диска( което очевидно не е бетата а цялата игра) Е...как мога да се справя с тази пречка Някои да има представа за нужния СД-кий? Без оригиналка не стаа
-----------------------------------
Абе хора вие каде играте?Аз играя в Warsong и съм в някъв guild Deadly Allience предвождан от Българин Затова има много българи.И съм с 13лвл Хюмън Уарлок
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 09:35
Stealth написа: Warsong, 14 lvl Dwarf-Hunter. Мисля и аз да се присъединя към Deadly Alliance. Еми идваи.В неделя е имало mass RAID към хорда с 40 човека от DA Много ме е яд че ми беше спрял нета,и го изпуснах
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 09:48
Ще попитам и тук: някой може ли да ми даде фрий сървар на който може да се играе WOW
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 11:43
Stealth написа: Warsong, 14 lvl Dwarf-Hunter. Мисля и аз да се присъединя към Deadly Alliance. Ако искаш довечера ще намина през Ironforge да те счупя на 1 дуелче
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 13:15
CRAZY_MIM написа: Ще попитам и тук: някой може ли да ми даде фрий сървар на който може да се играе WOW
http://golink.6.forumer.com - тук си пише всичко за един от най-добрите БГ сървъри. Пише си откъде да вземеш играта, кои пачове ти трябват, как да настроиш играта, за да играеш на сървъра...
Вечер влизат 60-70 човека и въпреки че още има бъгове и проблеми, след 1-2 месеца платилите за играта ще ги е яд много. Навън се работи много яко за копирането на истинската база данни с предмети, крийпове и всичко от официалните сървъри, версиите стават все по-стабилни и колкото повече проблеми се решават, толкова повече хора започват да влизат и да си стоят постоянно.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 13:30
TT2 mnogo si prav 4ove4e v blizkoto b1de6te servera 6te stane mnogo dob1r ..... i naistina 6te s1jelqvat deto sa dali parite si ....
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 19:20
Stealth написа: D00MGuard написа: Stealth написа: Warsong, 14 lvl Dwarf-Hunter. Мисля и аз да се присъединя към Deadly Alliance. Ако искаш довечера ще намина през Ironforge да те счупя на 1 дуелче Ми хайде де! Ама ако ме биеш бан искаш ли? (Ебавам се, споко) Еми хубаво,кажи си ника и ще се намерим Az sum Doomcho
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 20:23
Ммм...най-новата версия 1.2.1 ли е?
И примерно ако си намеря акаунт от някой приятел...ще мога ли да джиткам?
П.П.М/у другото как мога да се добера в английски сървър (например в такъв какъвто вие играете) ?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2005 21:08
The Chameleon написа: Ммм...най-новата версия 1.2.1 ли е? И примерно ако си намеря акаунт от някой приятел...ще мога ли да джиткам?
П.П.М/у другото как мога да се добера в английски сървър (например в такъв какъвто вие играете) ?
Нещо не си разбрал, сега ще се опитам да обясня и за всички други неразбрали
1. 2 седмици преди пускането имаше фрий(опен) бета - 1ва част, която бяха прехвърлени играчите от Клосед Бета и 2ра част беше тази с която да играеш безплатно 1 седмица преди края , съответно вече неможеш да я играеш безплатно
2. Офицялния релийз беше на 11 фев.
3. Ацц и да имаш не ти върши работа както казах бетата свърши
4. За да играеш играта трябва да я имаш оригинал ( 90 лв + 13-15 евро месечно или 2 месечни предплатени карти от пулсар )
5. Последната версия е 1.2.3 и тя е на ретайла
6. Те играят с оригинална игра (точка 4.)
7. С едно копие на играта може да се прави само 1 ацц
8. Естествено винаги може да прибегнете до Нелегални сървари като в момента разработката е паднала в/у 1.2.1 US Наскоро започнаха и 1.2.2/3 Повече тук (англ.)
ако има още някой да ме допълни
Надявам се отговорих на въпроса на The Chameleon
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2005 11:41
Krasen написа: The Chameleon написа: Ммм...най-новата версия 1.2.1 ли е? И примерно ако си намеря акаунт от някой приятел...ще мога ли да джиткам?
П.П.М/у другото как мога да се добера в английски сървър (например в такъв какъвто вие играете) ? Нещо не си разбрал, сега ще се опитам да обясня и за всички други неразбрали 1. 2 седмици преди пускането имаше фрий(опен) бета - 1ва част, която бяха прехвърлени играчите от Клосед Бета и 2ра част беше тази с която да играеш безплатно 1 седмица преди края , съответно вече неможеш да я играеш безплатно 2. Офицялния релийз беше на 11 фев. 3. Ацц и да имаш не ти върши работа както казах бетата свърши 4. За да играеш играта трябва да я имаш оригинал ( 90 лв + 13-15 евро месечно или 2 месечни предплатени карти от пулсар ) 5. Последната версия е 1.2.3 и тя е на ретайла 6. Те играят с оригинална игра (точка 4.) 7. С едно копие на играта може да се прави само 1 ацц ако има още някой да ме допълни Надявам се отговорих на въпроса на The Chameleon
Да, ще те допалня и ще кажа че за да играеш не е нужно да имаш оригинала. А за английски сървар там вече може би трябва да е оригинална, но за бг сървар не е нужно.
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2005 12:22
Аз говоря за сърварите на близард а не тези нелегалните който немога да се сравняват по никакъв начин
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2005 12:31
Ъъъ...преди доста страници Пърч-а беше написал, че ще играете в сървър English_19...или нещо подобно.Това не е ли пиратски английски сървър?
Под БГ сървъри Дуум ли да разбирам или...?
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2005 12:44
The Chameleon написа: Ъъъ...преди доста страници Пърч-а беше написал, че ще играете в сървър English_19...или нещо подобно.Това не е ли пиратски английски сървър? Под БГ сървъри Дуум ли да разбирам или...?
Не си чел правилно , Пръч беше написал че играем на ЕН Финал 6 това ставаше въпрос за финалната(опен) бета която свърши отдавна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2005 20:24
Аааа не..не се живее...едвам си записах играта и я подкарах...направих си акк и се логвам...от там започва да ми се сваля пач 1.2.3 и не мога да се логна...След тва делнах играта и се опитвам да я инсталирам и ми дава някъв ерор....аааааа помогнете!
Unrecognized key "options". (AttributeParser::Parse)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: az Публикувано на: 17 Фев 2005 10:06
az jitkam na Bloodhoof, PvE, v momenta imam 2 geroia, 21 lvl dwarf hunter, Hammertime, i lvl 20 Human Mage, Tania
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|